W GTA VC i SA na PC aby wgrać własną MP3 należało po prostu wrzucić ją do katalogu mp3, w folderze z zainstalowaną grą. Na PS2 się nie da....szkoda
Najlepsze dzieło Rockstar. Przeniosło mnie do innego świata. Świata San Andreas! Co tu dużo pisać? Gra jest warta każdej ceny gdyż lepszej swobody nie znajdziemy w żadnej chyba grze na ps2. :wink:
"Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."
Najlepsze dzieło Rockstar. Przeniosło mnie do innego świata. Świata San Andreas! Co tu dużo pisać? Gra jest warta każdej ceny gdyż lepszej swobody nie znajdziemy w żadnej chyba grze na ps2. :wink:
W Driver The paranel line-(jest bardzo fajny) też mamy duże miasto do naszej dyspozycji i pełna swoboda ruchu. :wink:
Mówisz że to coś w podobie do San Andreas czy ala The Gateway? To jest na ps2 czy na pc? Szczerze mówiąc nigdy nie słyszałem o tym tytule. Dawno to wyszło?
"Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."
A powiedzcie mi panowie, czy wersja na PS2 jest w jakiś sposób okrojona w stosunku do wersji PC ? Bo myślałem o wersji PS2 z racji tego, że na PC raczej nie grywam....mam na myśli jakieś różnice w detalach, grafice, rysowanie terenu itp. ?
A powiedzcie mi panowie, czy wersja na PS2 jest w jakiś sposób okrojona w stosunku do wersji PC ? Bo myślałem o wersji PS2 z racji tego, że na PC raczej nie grywam....mam na myśli jakieś różnice w detalach, grafice, rysowanie terenu itp. ?
Pozdrawiam
Na PC grałem tylko chwilę ale nie rożni się chyba niczym. Oczywiście grafika jest gorsza za czym idą detale i tekstury ale nie ma co porównywać kompa do PS2.
Co do samej rozgrywki to Witek więcej powie bo ja pykam w to tylko na PS2.
Ja mam grę oryg. i na PC i na PS2 i nie widzę jakiejś strasznej różnicy grafiki między PC a PS2... To złudzenie wynikające z rozdzielczości ekranu telewizora,tam zawsze jest jakby...za mgłą czy coś...Osobiście polecam na PC bo można multi grać ale i PS2 jets dobre bo można na dwóch graczy zagrać czego nie ma PC. :wink: Gram osobiście na multi i jestem zadowolony...Ktoś jeszcze gra w SA:MP?
Komentarz