Blegu$ - z pewnością nie jest drogie, bo najnowsze już nie jest.
Ja, szczerze mówiąc grając w SA nie przekonałem się co do niego. Zdecydowanie wolę Vice City. Tam jest lepszy klimat i właśnie w VC mi się lepiej gra.
Przeszedlem raz, podoba mi sie ta gra ale zgodze sie z Kamilem ze klimat w vice city jest lepszy. Mam Vice City Stories i gierka wymiata,chociaz nie graficznie.
Ja, szczerze mówiąc grając w SA nie przekonałem się co do niego. Zdecydowanie wolę Vice City. Tam jest lepszy klimat i właśnie w VC mi się lepiej gra.
+1.
IMO wersja na PC jest lepsza. Strzela się wygodniej, mimo braku autoaimingu, grafika też jest na nieco wyższym poziomie.
Ja nigdy w żadnym GTA nie przechodziłem misji - zawsze uwielbiałem jeździć samochodami i zwiedzać miasto W SA podmieniałem samochody z gry na prawdziwe
Co wy gadacie że w San Andreas nie ma klimatu? Jak sie jedzie po jakiejś drodze poza miastem (na wsi), muzyka country w radiu to klimacik jest . Albo jak po wykonanej misji wracasz do swojego domu, twoje ziomki z gangu cię witają to przez chwile czujesz sie takim gangsta . (ale w Vice City też jest super klimat). I tak jak Witek Enzo uwielbiam jeździć po mieście.
Przeglądałem stronkę o gta san andreas i wyczytałem że jest w lasach BIGFOOT !(wielka stopa )
Ja jeszcze nie spotkałem się z tym czymś.
Widziałem tylko samochody widmo , napisy na cmentarzu ,ciała na pustyni w workach przy PICK-Up'ie i takie inne tam...
Jedna z lepszych części Grałem w nią miesiącami po kilka godzin dziennie ale znudziła się. Później zacząłem grać w multiplayer MTA który według mnie jest najlepszy
Komentarz