Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

W jakie gracie gry w sieci?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: W jakie gracie gry w sieci?

Schodzisz na inny ton wypowiedzi(bydlęcy) więc odpuszczę wiesz co to jest rozum ? To staraj się nieraz nie myśleć a pisz to co Ci podpowiedzą szare komórki bo całą Twoja wypowiedz mógłbym na wiele sposobów opisać i zrobić z Ciebie idiotę ale... nie chce mi się i uwierz mi mam inne zajęcia w których nie obcuje z kretynami.Po prostu dałem info o turnieju w NFS MW i nie mam zamiaru udowadniać komuś swojej racji czy zrobiłem żle czy dobrze.Jedno tylko mnie ciekawi że admini i moderzy jakoś nie zareagowali więc to chyba jakis znak co? Ale cóż zawsze znajdzie się w stadzie osoba która chce pogadać nie mając nawet pojęcia o wątku całej sprawy. Jak chcesz zostać adminem i pilnować porządku to wejdż na yoyo otwórz strone np " instynk samozachowawczy w stadzie" i sobie działaj a nie zamęt siejesz na forum jako pionek.
    Odpuść sobie pisanie bo ja już skończyłem.
    pozdrawiam

Komentarz

Dreadlock - daj spokój. Czy Herman zrobił coś źle?
      Temat brzmi 'w jakie gry gracie w sieci?', a on gra akurat w NFS MW (co, dla przypomnienia, jest na tym forum całkowicie dozwolone). Przy okazji spytał, czy ktoś jeszcze gra i czy ktoś byłby zainteresowany turniejem czy też grą w klanie (tak, to także dozwolone).
      Zauważ, że gdyby sie tak cholernie złośliwie czepiac, to ta Wasza dyskusja o grze w Grida, CSa, Quake'a i inne gry też by tu nie miała bytu.
      Jeszcze raz mówie - dajcie sobie na wstrzymanie, a gdy Wam coś sie nie podoba, to jest opcja Raportu. Tyle, koniec tej kłótni, bo i tak będe usuwał posty ; P
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez herman
        Schodzisz na inny ton wypowiedzi(bydlęcy)
        Rozmawiamy Twoim dialektem.
        więc odpuszczę
        Tylko żebyś nie "popuścił".
        opisać i zrobić z Ciebie idiotę ale...
        Ale to Ty ostatnią wypowiedzią zrobiłeś z siebie idiotę. Udajesz politologa a piszesz "wogóle".
        Mistrzem ortografii nie jestem ale przynajmniej nie udaje.
        i uwierz mi mam inne zajęcia w których nie obcuje z kretynami.
        To super ciesze się razem z Tobą :wink:
        to chyba jakis znak co?

Z pewnością.
        Jak chcesz zostać adminem i pilnować porządku to wejdż na yoyo
        Ojej dziękuje zrobiłem właśnie swoją pierwszą- stronkę
        zamęt siejesz na forum
        Pochlebiasz mi
        jako pionek.
        Masz kompleksy?
        bo ja już skończyłem.
        To spuść wodę.

Witek spokojnie...nie usuwaj.
        Po tej wymianie grzeczności stanę się zupełnie poważny i sprawę załatwię w następujący polubowny sposób:

Przyjacielu hermanie jak wiesz trafiłeś na forum poświęcone serii gier Gran Turismo. Jeśli posiadasz którąś część tej wspaniałej gry i jesteś aktywnym graczem to oficjalnie witam Cię na pokładzie i zapraszam do wspólnej zabawy. Aktualnie prowadzonych jest kilka turniejów w których możesz bez przeszkód wziąć udział.
        Jeśli jednak wpadłeś tutaj wyłącznie w celu propagowania swojej strony i "pogaduch" to już serdecznie podziękujemy i życzymy sukcesów w NFS. Forum potrzebuje aktywnych userów, nie spamerów.

Chyba rozumiesz moje intencje.
        Również pozdrawiam jednocześnie pragnąc zakończyć spór.

Komentarz

tak w ramach dokończenia i zakończenia nie jestem politologiem a zwykłym człowiekiem który w ramach wypowiedzi na forum zetknął się z kretynem (tak o Tobie mowa) I szczerze nie miałem zamiaru negatywnie do tego podchodzić ale widac jesteś masą która żle wpływa na otoczenie.Zacząłeś mnie obrażać jako pierwszy stąd napisałem o Twoim poziomie bydlęcym więc nie pisz że schodzisz do mojego poziomu bo jeszcze się nigdzie od swojego prostackiego nie wspiąłeś .Od napisania mojego posta który tak Cię uraził minęło już sporo czasu i wszyscy którzy tu przebywają podeszli do niego z należytym przesłaniem jakie w sobie miał tylko Ty jeden jako WÓDZ bez pagonów uniosłeś się jak taki pinczerek przed blokowiskiem skomląc niemiłosiernie.Teraz siądż i pomyśl człowieku czy ja pisząc ten post i trzymajac się regulaminu miałem za zadanie kłócić się na forum czy Ty komentujac go jak prostak i zaczynajac całą zadyme(kwestia przemyślenia też do adminów).
          Co do Twojego pytania czy jestem tu tylko po to żeby kłócić się z prostakami odpowiem negatywnie.Zarejestrowałem się i mam zamiar brać czynny udział w życiu tej stronki. Do tej pory byłem w świecie NFS szkoda ze nie czaisz tamtych klimatów bo pewnie byś mnie gdzieś spotkał ale teraz zacząłem gre w GT4 i nad tą grą spędzam swój wolny czas.Szkoda tylko że zaczynając swoja zabawe trzeba było mi wdepnąć w gówno ...
          pozdrawiam

Komentarz

zetknął się z kretynem (tak o Tobie mowa)
            Ała zabolało
            masą która żle wpływa na otoczenie.
            Taaaak jestem Hardkorem :wink:
            Zacząłeś mnie obrażać jako pierwszy
            Wskaż obraźliwy element wypowiedzi.
            stąd napisałem o Twoim poziomie bydlęcym
            Ty jednak masz kompleksy.
            więc nie pisz że schodzisz do mojego poziomu bo jeszcze się nigdzie od swojego prostackiego nie wspiąłeś .
            Ty mlaskasz ja klaskam.
            posta który tak Cię uraził
            Mylisz się :wink:
            Ty jeden jako WÓDZ bez pagonów
            Zazdrość-straszna rzecz.
            pinczerek przed blokowiskiem skomląc niemiłosiernie.
            Dziwny masz fetysz.
            (kwestia przemyślenia też do adminów).
            Ułatwię Ci zadanie:Administrator PIotr-http://www.granturismo.pl/forum/memb...iewprofile&u=2 Teraz możesz się spokojnie wypłakać.
            Zarejestrowałem się i mam zamiar brać czynny udział w życiu tej stronki.
            To miło.
            Do tej pory byłem w świecie NFS
            Po poziomie intelektualnym można sądzić że nadal jesteś w świecie NFS.
            szkoda ze nie czaisz tamtych klimatów
            A mi wcale nie szkoda że nie "czaje" "tamtych" "klimatów".
            ale teraz zacząłem gre w GT4 i nad tą grą spędzam swój wolny czas.
            Rozgrzeszony.
            Szkoda tylko że zaczynając swoja zabawe trzeba było mi wdepnąć w gówno ...
            Zabawa w dymanie w dupę kumpli z NFSewgo multiklanu CLH musiało kiedyś skończyć się kleksem. Jaka gra tacy gracze. :wink:

Proponowałem polubowne załatwienie sprawy ale idziesz w zaparte. Twój wybór ja traktuje to jako sport.

Komentarz

Okej, pozwoliłem Wam skończyc, ale teraz jeśli ktoś jeszcze ma coś do dodania to niech to zrobi na PW czy na GG... nie ma sensu zaśmiecac forum. Jeśli ktoś jeszcze napisze nie na temat, to usune posta ; P
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                Jeśli ktoś jeszcze napisze nie na temat, to usune posta ; P
                Nie odważysz się... :mrgreen:

Nie no na serio teraz...
                Jestem tego zdania co Dread...
                Jak każdy by tak zapraszał to turniejów w inne gry to forum dawno by umarło..
                Rozmowy o grach to jedno, a zapraszanie do turniejów i klanów to drugie...
                I to nie tyczy się tylko hermana ale też innych...
                Grajcie sobie w co chcecie... Ale reklamowanie NFS"a na forum o GT jest trochę nie na miejscu...
                I tak w ogóle... To bardzo miło zaczynasz herman...
                Jeżeli tak słabo przyjmujesz krytykę to radzę omijać fora...

I koniec... :mrgreen:
                A następnie dnia siódmego odpoczywał ... :mrgreen:

Komentarz

Dredzior zaczyna "kocić" nowoprzybyłych To już trzeci

Komentarz

Zamieszczone przez Cena15
                    Ok, kamil wysłałem Ci zapro na XFire.. "Jarek1093"..
                    Z tego co widziałem, to BelegUS również śmiga w GRiD'a po sieci, może by tak zebrać większą ekipę z forum i pośmigać razem?
                    GRID + Patch 1.2 i śmigamy!
                    Yeah Spotkaliśmy się raz nawet z Ceną na serwie... dwa razy mnie rozwaliło w drifcie

Ale spoko, na moim nowym Logitechu Driving Force GT (świetna kierka, polecam) gra to prawdziwa przyjemność. Nie ogarniam jej jeszcze całkowicie, ale liczę na spotkanie na torze z Wami.

Komentarz

• Re: W jakie gracie gry w sieci?

Zamieszczone przez BelegU$
                      Zamieszczone przez Cena15
                      Ok, kamil wysłałem Ci zapro na XFire.. "Jarek1093"..
                      Z tego co widziałem, to BelegUS również śmiga w GRiD'a po sieci, może by tak zebrać większą ekipę z forum i pośmigać razem?
                      GRID + Patch 1.2 i śmigamy!
                      Yeah Spotkaliśmy się raz nawet z Ceną na serwie... dwa razy mnie rozwaliło w drifcie

Ale spoko, na moim nowym Logitechu Driving Force GT (świetna kierka, polecam) gra to prawdziwa przyjemność. Nie ogarniam jej jeszcze całkowicie, ale liczę na spotkanie na torze z Wami.
                      Wkrótce też stanę sie posiadaczem DF GT i mam nadzieję, że jakoś rozgryzę ten online na Gridzie, aby z wami pograć :wink: Narazie mam żółtego wingmana, który po ostatniej operacji ledwo żyje, choć i tak jest nieco lepiej niż wcześniej
                      i tyle..

Komentarz

Ja się przesiadłem z Logitech WingMan Formula Yellow, którego dostałem na I Komunię Kierownica (bardzo) stara, ale po wymianie sprężyn - nadal zdatna do użytku

Komentarz

Wracając do tematu - ostatnio pogrywam w Battlefeield Heroes i Call of Duty 4. A GRID strasznie mnie wnerwił, specjalnie dla multi kupiłem oryginała, a on mi sie nie chce z serwerm połączyć . Jakby był ktoś chętny to moge jescze pograć w Battlefield 2, World in Conflict, NFS: ProStreet, Dawn of War, TDU, i pare innych gier :wink:
                          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

U mnie z gierek online hmm to GRiD, TMUF (a co! pochwalę się xD http://www.youtube.com/watch?v=_cniTdgDmuE ), Battlefield Heroes, Tee Worlds czasami, SAMP czasami i to chyba wszystko

Komentarz

Jaki masz nick w BF:H? Dodaj mnie do friends :wink: ja jak wszędzie - ZigCiacho
                              ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

GT5P
                                RE5

Komentarz

Pracuję...
                                X