Ja czasem pogram w Toc'e Race Driver 2 nie jest do super gra ale przynajmniej mogę z kimś pojeździć inteligentnym ,a nie ciągle tylko CP.Gra ktoś w tą grę czasem ??
zgadzam się 190E ,aa i jeszcze grywam w TrackMania Nations Forever ,mam już LP - 15000 i jestem w woj.pomorskim z 2 tysięcy graczy na 150 - 200 ,około tych miejsc ,zapraszam do uczestnictwa z tej grze.
* Ciekawostka *
cena15 ma ze 4krotnie większą ilość punktów ode mnie
niestety niegrywam w strzelanki ,bo nielubię tej kategorii gier ,grałem w Q3 Arena ,ale szybko mi się znudził ,po tygodniu bodajże , a łapałem ok. 10 - 15 killów na 5 minut , to raczj kiepski wynik
łoooo Multiplayer to króluje u mnie na kompie!
Soldier Of Fortune 2 MP
NFS HP 2
SWAT 4
NFSU 2
rFactor
Sa-Mp
Mercedes- benz World Racing
Far Cry
ERacer
widze ,że eRacera masz ja też ,ale nie mogę sobie na necie pograć ,bo niestety mam od kolegi przegranego ,czyli pirat po prostu ,chyba w tym leży przyczyna.
Grałem jeszcze w ReVolta na necie i Big Scale Racing ,w którym raz na rok robię zbiórkę graczy i robimy taki "Sezon BSR" ,niestety te gry nie mają już ogromnego zainteresowania ,a szczególnie ten drugi [BSR] ,raz na pół roku ,ktoś mi napisze >> " Czy jesteś w posiadaniu Big Scale Racing?" << wtedy piszę ,że tak.
Live For Speed Demo, często gram online z Overseer'em
Zamieszczone przez Overseer
Fajnie się gra, bo mamy podobny poziom umiejętności :mrgreen:
zazwyczaj jedziemy jeden za drugim na początku lub w środku stawki :mrgreen:
Niestety już niepogram sobie ,ani wy w najnowszej wersji ,dlaczego?
Otóż w wersji S2 0.5Z Alpha założono jakieś zabezpieczenie hasłowe do ,którego trzeba znać ,to ,że utworzysz konto na ich głównej stronie ,czy w grze ,to niewystarczy. Zarejestrowałem się ,wpisałem login i hasło do gry ,wywala mi ,że "Nieprawidłowe hasło do GRY" WTF? W poprzedniej Y niebyło takich jajec w LFSie . . . . cóż . . . .zostaje jeszcze Hamachi i LFS ,ale wersja S2 0.5X Alpha. Niebędę wydawał na grę 100 ,czy 150zł ,bo przynajmniej dla mnie było by to głupie.
Komentarz