Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

W jakie gracie gry w sieci?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: W jakie gracie gry w sieci?

gram w Battlefield 2 deluxe edition

Komentarz

-Race Driver: Grid (wsumie tylko drifting xD)
      -TrackMania United Forever
      -TeeWorlds xd

I mam zamiar zacząć grać w Quake'a Live xD (Dread bój się xD)

Komentarz

Zamieszczone przez Cena15
        Możemy się kiedyś na jakiś wspólny drift umówić :]. Jakby co to PW . A jak masz xfire to możesz mnie dodać do znajomych i tam możemy się umówić. Jakby co kamil13 jestem . Mam w popdpisie w sumie, ale ja nie widzę
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          Możemy się kiedyś na jakiś wspólny drift umówić :]. Jakby co to PW . A jak masz xfire to możesz mnie dodać do znajomych i tam możemy się umówić. Jakby co kamil13 jestem . Mam w popdpisie w sumie, ale ja nie widzę
          Pewnie masz gdzieś w opcjach, albo gdzieś pod postem wyłączone pokazywanie podpisu ; P

ale bez offtopa
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Drift w gridzie to smiech na sali podriftowac razem mozemy w gt5p

a co do tematu :
            WOW ( juz nei ale kontakt z ludzmi mam codziennie )wiec w pewnym sesnie dalej gram
            Q3 CPMA ( jak napije sie z ktorym z kumpli ktory kiedys gral i wlaczymy sobie faze na quakea )
            COD4
            Team Fortess 2
            Gt5p
            GTA 4

Komentarz

Zamieszczone przez Qusso
              Drift w gridzie to smiech na sali
              To Twoje zdanie

A GT5 nie mam i mieć nie będę :mrgreen:
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ok, kamil wysłałem Ci zapro na XFire.. "Jarek1093"..
                Z tego co widziałem, to BelegUS również śmiga w GRiD'a po sieci, może by tak zebrać większą ekipę z forum i pośmigać razem?
                GRID + Patch 1.2 i śmigamy!

Komentarz

Gra ktoś tutaj z Was w gre NFS MW ? pytam z ciekawości bo startuje już niedługo turniej .Wiem że gra dosyć stara ale jeszcze sporo zwolenników można spotkać i są klany które dalej rekrutują dobrych graczy.
                  Info o turnieju znajdziecie na stronie klanu CLH http://clh.unl.pl/news.php można oczywiście starać się o dostanie do grupy kierowców by wystartować pod barwami tego klanu.
                  pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez herman
                    Gra ktoś tutaj z Was w gre NFS MW ? pytam z ciekawości bo startuje już niedługo turniej .Wiem że gra dosyć stara ale jeszcze sporo zwolenników można spotkać i są klany które dalej rekrutują dobrych graczy.
                    Info o turnieju znajdziecie na stronie klanu CLH http://clh.unl.pl/news.php można oczywiście starać się o dostanie do grupy kierowców by wystartować pod barwami tego klanu.
                    pozdrawiam

A czy ten Topic poświęcony jest reklamowaniu "NFSowych klanów"?
                    Chyba...nie.

Komentarz

Ok, kamil wysłałem Ci zapro na XFire.. "Jarek1093"..
                      Nie doszło, wyslalem Tobie teraz
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        pozdrawiam

A czy ten Topic poświęcony jest reklamowaniu "NFSowych klanów"?
                        Chyba...nie.
                        A czy bardziej jesteÅ› pewien czy sam zadajesz pytanie?
                        Widzisz treść posta jest w formie pytania "Gra ktoś tutaj z Was w gre NFS MW ? " czyli nie reklama a pozyskanie informacji.
                        Osoby które odpowiedzą sobie twierdząco i będą się interesowały tematem powinny znać żródło tej informacji (regulamin Pkt 8. Umieszczania wszelkiego rodzaju artykułów i zdjęć bez podania źródła.) dlatego też jest podane gdzie się dowiedzą.Sory Kamil 12 ale chyba nie zrobiłem czegoś co naruszałoby regulamin i zasady panujące na forum .Dodatkowo odnośnik strony nie jest konkurencja dla tego forum i ludzi którzy typowo pożerają godziny grając w GT a nie np w NFS ale spoko jeżeli jest to jakimś naruszeniem praw "nienapisanych" to usuńcie ten post i po krzyku
                        pozdrawiam

Komentarz

A czy bardziej jesteÅ› pewien czy sam zadajesz pytanie?
                          To było pytanie z serii ironiczno retorycznych.
                          powinny znać żródło tej informacji (regulamin Pkt 8. Umieszczania wszelkiego rodzaju artykułów i zdjęć bez podania źródła.) dlatego też jest podane gdzie się dowiedzą.
                          Co w tym przypadku równoznaczne jest z reklamowaniem swojej strony.
                          ludzi którzy typowo pożerają godziny grając w GT a nie np w NFS
                          Właśnie.
                          Dlatego skieruj te informacje na strony o tematyce NFS.
                          praw "nienapisanych"
                          Niepisanych.

Pozdrawiam.
                          EOT

Komentarz

hmmm brak słów i wolałbym przemilczeć ale odpowiem na Twojego posta bo nie chce byś żył w nieświadomości że "spłodziłeś" kilka zdań z których Twoja postawa na forum urosła o 3/4 uszu...

To było pytanie z serii ironiczno retorycznych.
                            ironia zaprzecza perswazji (retoryce)w zwiazku z pytaniem .Jeżeli masz pytanie Dreadlock89 czyli wyraz kończy się na znak "?" to twierdząc że ironicznie staram się komuś wmówić swój pogląd nie dając wyrażnego punku odniesienia do odpowiedzi czyli nie nadaje tonu odpowiedzi to chyba brednie piszesz i sam nie wiesz co oznacza słownictwo jakim się posługujesz.

Co w tym przypadku równoznaczne jest z reklamowaniem swojej strony.
                            w pewnym sensie masz racje ale trzymając się regulaminu nie zrobiłem nic złego.

Właśnie.
                            Dlatego skieruj te informacje na strony o tematyce NFS.
                            Prosiłbym żebyś "przeszedł" sie po forum tylko najlepiej spacerkiem i popatrzył że są tutaj też ludzie którzy nawiązują swoje wypowiedzi do gier typu NFS(napisałem "typowo" a to nie oznacza "wogóle", "wyłącznie")

Niepisanych.
                            na głowie jak ktoś napisze Ci ciapa to inni powiedzą że na głowie Dreadlock89 pisze ciapa czy jest napisane ciapa ?

Nie pisz wogóle i nie staraj się kogoś poprawić skoro sam nie potrafisz napisać sensownie czegoś co urodziło się w Twojej głowie.Proszę

pozdrawiam

Komentarz

W GRID'a. Jestem nawet w klanie (największym polskim) - Team Doom (-TD-)
                              Dla zainteresowanych:
                              http://www.grid.pun.pl

Do zobaczenia na torze

Komentarz

hmmm brak słów i wolałbym przemilczeć ale odpowiem na Twojego posta bo nie chce byś żył w nieświadomości że "spłodziłeś" kilka zdań z których Twoja postawa na forum urosła o 3/4 uszu...
                                O "spłodzenie" możesz mieć pretensje jedynie do rodziców ja w tym nie maczałem. Swoją drogą nie potrzebuje umacniać lub budować pozycji na forum,ludzie Ci znają mnie od roku i wiedzą w jaki sposób odnoszę się do innych i prowadzę rozmowę. A dyskusja z Tobą wcale nie przysporzy mi "belki na pagonach".

ironia zaprzecza perswazji (retoryce)w zwiazku z pytaniem .Jeżeli masz pytanie Dreadlock89 czyli wyraz kończy się na znak "?" to twierdząc że ironicznie staram się komuś wmówić swój pogląd nie dając wyrażnego punku odniesienia do odpowiedzi czyli nie nadaje tonu odpowiedzi to chyba brednie piszesz i sam nie wiesz co oznacza słownictwo jakim się posługujesz.
                                Widzę że mamy kolejnego politologa. Kolego takich już tutaj mieliśmy.
                                Co do ironii:"W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem."
                                Uzupełnij braki:http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
                                Zadałem ironiczne pytanie (nie wymagające odpowiedzi) które już same w sobie stanowiło kpinę. Tutaj niema sprzeczności.

w pewnym sensie masz racje ale trzymając się regulaminu nie zrobiłem nic złego.
                                Niby nie ale jesteś nowy i od razu Offtopicujesz reklamując swoją stronę. Kolego przejrzałem tan adres widziałem filmik jakiegoś lidera koleś cały tor jedzie na pełnej piździe mimowolnie zwalniając tylko po zmianie nawierzchni (najechanie na trawę etc.) W tej grze hamulec jest chyba zbędny.
                                Tutaj ludzie preferują nieco bardziej wymagający rodzaj zabawy. Więc z tą ofertą pofatyguj się do 13-14latków zachwycających się naklejkami.

Prosiłbym żebyś "przeszedł" sie po forum tylko najlepiej spacerkiem i popatrzył że są tutaj też ludzie którzy nawiązują swoje wypowiedzi do gier typu NFS(napisałem "typowo" a to nie oznacza "wogóle", "wyłącznie")
                                Owszem nawiązują ale to ma się do tysiąca innych spraw. A jeśli już o tym mowa to właśnie przejdź się i poczytaj wtedy się dowiesz że kwestia poruszana jest najczęściej w celu porównania serii NFS z innymi w tym GT. A także wyrażenia opinii na temat kolejnej części. Zapalonych graczy-brak.

na głowie jak ktoś napisze Ci ciapa to inni powiedzą że na głowie Dreadlock89 pisze ciapa czy jest napisane ciapa ?
                                Skoro jesteś już taki mądry powinieneś wiedzieć że obie formy są poprawne i zostały zatwierdzone przez profesora Miodka.

Nie pisz wogóle i nie staraj się kogoś poprawić skoro sam nie potrafisz napisać sensownie czegoś co urodziło się w Twojej głowie.Proszę
                                Tym zdaniem dokonałeś okrutnego samookaleczenia udajesz mądrzejszego niż jesteś prubując uczyć poprawnej polszczyzny podczas gdy "wogóle" nie potrafisz napisać w ogóle.
                                Przypadek?
                                a to nie oznacza "wogóle", "wyłącznie"
                                Nie sÄ…dzÄ™.

Teraz panu już podziękujemy. :wink:

EDIT:
                                I mam zamiar zacząć grać w Quake'a Live xD (Dread bój się xD)
                                O! Nie zwlekaj miło będzie postrzelać do znajomego Nicku Jak już uda Ci się zarejestrować znajdź mój profil

Komentarz

PracujÄ™...
                                X