No po prostu IV nie mogłem ominąć Jak pewnie każdy grałem we wszystkie części,to czwóreczki nie mogłem sobie odpuścić Co prawda miałem na lapku,ale to był raczej pokaz slajdów niż granie No a na alledrogo akurat zobaczyłem, że jest gra w pakiecie to się lepiej opłaciło :wink: Zresztą jak już się nagram,to sprzedam i kupuję Red Dead Redemption :mrgreen:
Btw-dzisiejszy zakup:
Może gra nie jest idealna,ale brat nalegał.A po za tym w dobrej cenie
Może gra nie jest idealna,ale brat nalegał.A po za tym w dobrej cenie
No ja żałowałem że kupiłem już w dniu premiery, potem próbowałem się jeszcze przekonać do BO ale Counter strike jest nieśmiertelny.
A powiedz mi czy BO na ps3 wspiera myszke i klawiature bo niby w wykazie na wiki jest że tak ale jestem ciekaw jak to jest w praktyce. Ja we wszystkie strzelanki gram na pc bo gra na padzie to sado maso i do tego jeszcze ten lag tv i pada nie mówiąc już o samym komforcie sterowania, ale jak by gry zaczęły wspierać myszki i klawki to czemu nie.
No ja żałowałem że kupiłem już w dniu premiery, potem próbowałem się jeszcze przekonać do BO ale Counter strike jest nieśmiertelny.
A powiedz mi czy BO na ps3 wspiera myszke i klawiature bo niby w wykazie na wiki jest że tak ale jestem ciekaw jak to jest w praktyce. Ja we wszystkie strzelanki gram na pc bo gra na padzie to sado maso i do tego jeszcze ten lag tv i pada nie mówiąc już o samym komforcie sterowania, ale jak by gry zaczęły wspierać myszki i klawki to czemu nie.
No ja chcę się osobiście przekonać co,to za gniot :wink: No a,że na PS3 na razie żadnego FPS nie mam...
Co do myszki i klawy,to też to czytałem.Ale będę testować jak gra przyjdzie w przyszłym tygodniu.No a jak nie będzie działać,to pozostaje przyszykować portfel lub kartę na zakupy.Do wyboru jest "AimonPS" and "Mayflash Max Shooter ps3".To są urządzenia obecnie najlepsze do PS3.Bynajmniej ten drugi zadziała w prawie każdej grze.Tylko cena powala
A moim najnowszym zakupem jest
Kostka się świetnie kręci wykręciłem na niej nawet PB:16.72 a najlepsza średnia z 12 ułożeń to : 21.74
Co prawda kupiłem ją jakiś miesiąc temu ale później nic nie kupowałem
Komentarz