Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Quattro-prawie jak Kubica Jeszcze musisz sobie system "KERS" zamontować

Btw-zakupy:

Komentarz

Nie warto tego GTA kupować, miałem to i takie sobie.

Komentarz

Które? Bo Terminator zakupił podstawkę z dwoma dodatkami
        Każde dobre
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

IMO Ballada > podstawka > TLaD

Monotonne misje zabiły potencjał całej IV. Mafia 2 lepsza, pomimo braku swobody między misjami i dość krótkiej fabuły.
          narancs alternativa

Komentarz

Ballada jest najlepsza, głównie poprzez to, że misje są takie bardziej... ludzkie? A jak ktoś lubi choppery to TLaD nie będzie zła.

Komentarz

No po prostu IV nie mogłem ominąć Jak pewnie każdy grałem we wszystkie części,to czwóreczki nie mogłem sobie odpuścić Co prawda miałem na lapku,ale to był raczej pokaz slajdów niż granie No a na alledrogo akurat zobaczyłem, że jest gra w pakiecie to się lepiej opłaciło :wink: Zresztą jak już się nagram,to sprzedam i kupuję Red Dead Redemption :mrgreen:

Btw-dzisiejszy zakup:

Może gra nie jest idealna,ale brat nalegał.A po za tym w dobrej cenie

Komentarz

F1 2010 bardzo fajna gierka, polecam
                One Piece, nowa manga wydawana przez J.P.F. Manga o piratach :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                  Btw-dzisiejszy zakup:

Może gra nie jest idealna,ale brat nalegał.A po za tym w dobrej cenie
                  No ja żałowałem że kupiłem już w dniu premiery, potem próbowałem się jeszcze przekonać do BO ale Counter strike jest nieśmiertelny.
                  A powiedz mi czy BO na ps3 wspiera myszke i klawiature bo niby w wykazie na wiki jest że tak ale jestem ciekaw jak to jest w praktyce. Ja we wszystkie strzelanki gram na pc bo gra na padzie to sado maso i do tego jeszcze ten lag tv i pada nie mówiąc już o samym komforcie sterowania, ale jak by gry zaczęły wspierać myszki i klawki to czemu nie.

Komentarz

Naruciak-kiedyś obejrzałem kilka odcinków One Piece. Bardzo zabawna i przyjemna pozycja. Polecam maniakom anime

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                      No ja żałowałem że kupiłem już w dniu premiery, potem próbowałem się jeszcze przekonać do BO ale Counter strike jest nieśmiertelny.
                      A powiedz mi czy BO na ps3 wspiera myszke i klawiature bo niby w wykazie na wiki jest że tak ale jestem ciekaw jak to jest w praktyce. Ja we wszystkie strzelanki gram na pc bo gra na padzie to sado maso i do tego jeszcze ten lag tv i pada nie mówiąc już o samym komforcie sterowania, ale jak by gry zaczęły wspierać myszki i klawki to czemu nie.
                      No ja chcę się osobiście przekonać co,to za gniot :wink: No a,że na PS3 na razie żadnego FPS nie mam...

Co do myszki i klawy,to też to czytałem.Ale będę testować jak gra przyjdzie w przyszłym tygodniu.No a jak nie będzie działać,to pozostaje przyszykować portfel lub kartę na zakupy.Do wyboru jest "AimonPS" and "Mayflash Max Shooter ps3".To są urządzenia obecnie najlepsze do PS3.Bynajmniej ten drugi zadziała w prawie każdej grze.Tylko cena powala

Komentarz

Daj znać czy działa mycha w BO,... może zaczną gry w końcu wspierać mysz i klawe bo ja to nie rozstaje się ze swoim ergo i G9 :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                          Ja we wszystkie strzelanki gram na pc bo gra na padzie to sado maso i do tego jeszcze ten lag tv i pada nie mówiąc już o samym komforcie sterowania
                          Przesadzasz, też kiedyś byłem zagorzałym fanem fpp tylko na kompie. Praktycznie tylko cs, css i bf2. http://bf2s.com/player/63705795/ i http://www.youtube.com/watch?v=nzvj1ZcB8es (tylko z turnieju GHNET & Rutex) gram teraz fpsy na padzie i mi nie przeszkadza. Kwestia przyzwyczajenia. Wybitnych osiągnięć nie mam ale najgorsze też nie są: http://bfbcs.com/stats_ps3/theMARRU

Komentarz

Ja robiłem 3 podejscia do fpsów na padzie, halo 3 odst, mw2, i bodaj gears of war. Dla mnie to pomyłka :mrgreen:

Komentarz

A moim najnowszym zakupem jest

Kostka się świetnie kręci wykręciłem na niej nawet PB:16.72 a najlepsza średnia z 12 ułożeń to : 21.74
                              Co prawda kupiłem ją jakiś miesiąc temu ale później nic nie kupowałem
                              \m/

Komentarz

ja po 5 dniach nie ułożyłbym tego :}

Komentarz

PracujÄ™...
                                X