Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Ktoś musi mnie sponsorować. A chodząc z mamą na zakupy miałem na myśli "ja chodzę po sklepach, wybieram ciuchy zdzwonię po mamę daje siano i spadam."
    Lat mam 16

Komentarz

Sylwuś - Koszulka jest świetna, gratuluję dobrego zakupu - Na prawdę zupełnie jak z Pit Lane'u :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Witam.
        Macie jakieś buty Ferrari po polecania? do 250zł... Najlepiej czarne...

Komentarz

Sorry że post pod postem ale to dość pilne.
          Wie ktoś czy w Poznaniu jest stoisko/sklep z gadżetami BMW Sauber F1 Team ? Kiedyś było w M1 ale chyba się spakowali bo ich nie widziałem.

Komentarz

Jest w M1 ale tylko w okresie letnim czyli teraz powinno być

Komentarz

Zamieszczone przez Sylwek1092
              Wie ktoś czy w Poznaniu jest stoisko/sklep z gadżetami BMW Sauber F1 Team ?
              Targowisko - Dolna Wilda :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Sylwek ile masz lat że chodzisz z mamą na zakupy?
                A co w tym dziwnego? Ja też chodziłem często z mamą na zakupy jak miałem 16 lat - teraz rzadziej. A czemu? Oczywiście że sponsoruje, ale głównie, że potrafi mi dobrze doradzić.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Sylwek ile masz lat że chodzisz z mamą na zakupy?
                  A co w tym dziwnego? Ja też chodziłem często z mamą na zakupy jak miałem 16 lat - teraz rzadziej. A czemu? Oczywiście że sponsoruje, ale głównie, że potrafi mi dobrze doradzić.
                  No dokładnie - Ja na ten przykład chodzę często na zakupy z tatą - Po prostu ma dobry gust, więc często doradzi mi coś dobrego, za co później chętnie zapłaci :wink: Oczywiście warto zrobić najpierw takie "rozeznanie" - Ale jak przychodzi co do zakupu to myślę, że Mama/Tata, może naprawdę dobrze doradzić :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Najnowszy zakup.

Cena: 164zł

Komentarz

Ostatnio widziałem takie ładne różowe sztangi :mrgreen:

A ja kupiłem sobie model:

Opel Kadett Rally 1900 - Firma Revell, skala 1/18, cena: 165zł, zakupiony w centrum handlowym "Kupiec Poznański" w sklepie "Pantera"

Ogólnie to może kiedyś zaprezentuję Swoją kolekcję :wink: Ale musiałbym się do tego trochę przygotować, wyczyszczenie tego wszystkiego sporo zajmie....no, ale kiedyś zaprezentuję - Modele zbieram od początku życia, tak więc trochę tego jest....

Pozdrawiam

Komentarz

O w dupę! Idealny model. Mają tam Kadetta C? Moja ulubiona generacja
                        narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                          Mają tam Kadetta C? Moja ulubiona generacja
                          Swojego zamówiłem, bo w sklepie nie było - więc może i C by zamówili jeśli takowy w ogóle jest w ofercie :wink: Warto sprawdzić na stronie producenta, i jak coś to zamówić :wink: Ogólnie mam wiele modeli firmy Revell i uważam, że jest to doskonały kompromis pomiędzy jakością a ceną - 150-200zł za Revell'a to dobra cena biorąc pod uwagę, że wykonane są bardzo dobrze a droższe modele lepszych firm zaczynają się od 250zł i w górę, w zależności od wielkości :wink:

Przy czasie sfocę całą Swoją kolekcję to może wrzucę na forum, jeśli ktoś jest zainteresowany

Pozdrawiam

Komentarz

Też zamierzam kupic sobie modelik, ale szukam jakiegoś AutoArta Pokaż kolekcje, koniecznie - może jakiś temat o naszych modelach, hm?
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                              Pokaż kolekcje, koniecznie - może jakiś temat o naszych modelach, hm?
                              Nie ma sprawy, na dniach założę temat w którym na bieżąco będę zamieszczał fotki Swoich modeli
                              Zamieszczone przez Witek Enzo
                              ale szukam jakiegoś AutoArta
                              Co to to raczej tylko Allegro.pl - Bo u nas sklepy modelarskie to raczej raczkują jeszcze....porównując do takiego np. Amsterdamu, Włoch czy innych Państw :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Właśnie buszuję na allegro, myślę o tym - http://www.allegro.pl/item409405832_por ... y_%5D.html
                                Może nie jest to szczyt moich marzeń, ale idzie wylicytowac tanio, a wykonanie na najwyższym poziomie.

BTW, Lukas - w tym sklepie w którym kupiłeś Kadetta mają jakieś modeliki fajne?
                                Jakiś czas temu w King Crossie było stoisko z modelikami, teraz już chyba go nie ma

No co do sklepów modelarskich np. w Italii... w Wenecji widziałem Enzo 1:12 od Kyosho chyba
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X