A oto moje ostatnie zakupy, skromnie ale zawsze coś:
Tablica wyścigowa a'la lata 20'ste. Cena: 69zł
Model Australijskiej ciężarówki firmy "Italeri", skala 1/24. Cena: 49zł
Plakaty na ścianę, Lamborghini Gallardo i Aston Martin V12 Vanquish. Cena: 19,99zł za sztukę
Kolekcja "Samochody Marzeń" Ferrari, Jaguar, Porsche, zakupione w antykwariacie (nie nabijać się). Cena: 149zł za wszystkie
Nie nabijam się, a wręcz mam szacunek do Ciebie, bo nierzadko mozna trefic tam na prawdziwe perełki, np. ja trafiłem na gazety Motor z całego rocznika 1977 i zapłaciłem za kilka kilo gazet 15zł
No fakt, czasem nawet mają niezłe zbiory, mam też kilka starych numerów "Motoru" ale więcej mam z lat 95'-00' a od roku 2002, mam każdy numer w sumie jest tego kilkaset, więc za 20-30 lat to będzie miało wartość kolekcjonerską :wink:
A co do tej serii ksążek "Samochody Marzeń" to gorąco polecam, opisanych jest bardzo dużo modeli, praktycznie wszędzie są szczegółowe dane techniczne oraz kolorowe zdjęcia :wink: Sporo można się dowiedzieć, poważnie !
Akurat przyda się nad morzem :wink: Dziewczyny lubią "siatkę" :wink:
A piłka jest bardzo przyjemna, zrobiona z przyjemnego materiału, ogólnie jestem bardzo zadowolony :wink:
O kurde ludzie skąd wy macie kasę na takie rzeczy...
Ja Ci powiem....osobiście nie lubię od razu kasy wydawać, wolę sobie odłożyć zawsze i co jakiś czas kupić takie coś "większego", a piłka za te 70zł to moim zdaniem jest niezła inwestycja, bo to dobra piłka i "nie stanie się jajem" po pierwszym lepszym "serwie" :wink:
Zamieszczone przez szymoniec
Kroimy starym i leszczom na osiedlu.
A jaaak Okradamy staruszki, i bijemy słabszych wyzyskując od nich pieniądze....a tak na prawdę to człowiek sobie czasem coś odłoży, czasem jakoś dorobi i jest waluta :wink:
Na basen, czy nad wode akurat Szybko wysychają, no i nic Ci sie w noge nie wbije Pedalski hmm.. kwestia gusty, osobiscie preferuje sportowy ubiór, niz trampki czy trapery...
-->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--
Komentarz