Ja kupiłem trzy lata temu Technicsa SU-610 za 120zł. Teraz chodzą po minimum 200 http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... lla-search
Zastanawiam się czy nie wyczyścić potencjometrów i go pogonić, za tą kasę albo i za niewielką dopłatą da radę wyrwać coś lepszego.
Na aukcji tego gościa też był ten Technic - ale licytowałem Pioneera bo a) lubię firmę, b) ma filtr subsoniczny co przyda się przy moich małych kolumnach podstawkowych na biurku
Mam nadzieję, że przyjedzie jutro - najdalej w środę, to dam znać jak gra
szymoniec - Unitra AWS dale działa - ale pali bezpieczniki na prawym kanale raz na 2-3 miesiące, a ostatnio spaliła po 3 minutach od wymiany. Dlatego stwierdziłem, ze czas na nowy wzmak
To tak - Pioneerek A-44 sprawuje się bardzo dobrze W porównaniu do Unitry znacznie lepsze stereo i czystość dźwięku(zyskały głównie wysokie tony), znacznie większa moc(2x10Wat vs. 2x80Wat ) i tu jest problem - jest po prostu za mocny do tych kolumienek podstawkowych. Dlatego przemieściłem go do mojego pokoju odsłuchowego aby napędzał podłogówki a do kompa podłączyłem A-202 który też sprawdzi się świetnie w tym zadaniu. Ogółem jak na razie A-44 zdecydowanie spełnia moje oczekiwania
Komentarz