Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

ST200 były :mrgreen:
    najwyżej udawałbym kogoś, kto nie musi niczego udowadniać

Komentarz

Biesio z czego mi wiadomo to Mk1 nie było w ogóle wersji ST dopiero w Mk2 pojawiły się ST200 2.5 205 kuca

Komentarz

No tak...

mk1 nie miał ST - tam był fajny silnik 2.5 V6...

mk2 (taki jak ten Kyjgela) już miał wersję ST - tam było 205 koni

mk3 tutaj już ST220 - o mocy 225 koni mechanicznych

mk4 (ten nowy ma oznaczenie mk4?) - tu też mamy ST220...i ten silnik dzielony z Volvo i Jaguarem...

Ale generalnie..takie mk2 z tym silnikiem 2.5 to pewnie całkiem przyjemne było..

Komentarz

Zamieszczone przez Jonasz
          Biesio z czego mi wiadomo to Mk1 nie było w ogóle wersji ST dopiero w Mk2 pojawiły się ST200 2.5 205 kuca
          No tak, miałem na myśli moje MK2, MK1 nie było ST200.
          Zamieszczone przez Lukas
          Ale generalnie..takie mk2 z tym silnikiem 2.5 to pewnie całkiem przyjemne było..
          Zapierdala aż miło, 250km/h w jego zasięgu :mrgreen:

Komentarz

Szkoda tylko ,że przedni napęd... aaa Mk4 jest ST?

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Zamieszczone przez Lukas
              Zapierdala aż miło, 250km/h w jego zasięgu :mrgreen:
              Sam silnik myślę, że by sobie poradził...to jest ten co ma 174 konie, tak? :wink:

Inna rzecz to skrzynia biegów...bo założę się, ze seryjne przełożenie kończy się na jakiś 215-220 maks. :wink:

Tak czy inaczej...to auto, jeśli tylko bierzemy pod uwagę wersje która trochę pali..jest całkiem ciekawą propozycją.

Zamieszczone przez Jonasz
              aaa Mk4 jest ST?
              Aktualnie produkowane Mondeo. Tak...występuje w ST220.

Komentarz

230km/h bez problemu osiągnie Mondeo 2.0 16V (130koni). Ogólnie MK I-MK II mają długie przełożenia skrzyni.

Komentarz

Kyjgel, jak jesteÅ› fanem auta to jak masz kase to go dopieszczaj, czemu nie.
                  Tylko trzeba się zastanowic czy to auto to samochód czy dupowóz, bo osobiście nie widze rozwoju na przyszłośc z małolitrażowym dizlem pod maską...

Komentarz

Prezent 18tkowy :mrgreen: ...nie dla mnie oczywiscie

Komentarz

thooorn nie musisz się tłumaczyć, wiem że do dla Ciebie. :wink: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                        Na mnie też pewnie niektórzy mogą krzywo patrzeć gdy wstawiłem zdjęcie nowej repliki za 500zł(to i tak niższy przedział cenowy), ale cóż, takie hobby :wink:
                        Wydaje Ci się Ja poza moim pierwszym autem i podróżą do Japonii choruje na prawdziwą katanę. Póki co sfera marzeń bo taka "porządna" to wydatek kilky tyś zł.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                          Kyjgel, jak jesteÅ› fanem auta to jak masz kase to go dopieszczaj, czemu nie.
                          Tylko trzeba się zastanowic czy to auto to samochód czy dupowóz, bo osobiście nie widze rozwoju na przyszłośc z małolitrażowym dizlem pod maską...
                          Wcześniej napisałem że nie jestem fanem tego auta, ale przynajmniej coś zrobić żeby każdego dnia, gdy będę wsiadał do niego myślał "Znowu..."

Komentarz

Marudzisz. Ważne że masz czym jeździć, część ludzi pewnie jeszcze by Ci pozazdrościła tego MOndeła.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Marudzisz. Ważne że masz czym jeździć, część ludzi pewnie jeszcze by Ci pozazdrościła tego MOndeła.
                              No chyba nie TY :mrgreen:

Komentarz

No gdybyś sobie kupił Rexa z Vtec'iem to zapewne pojawiłby się rumieniec zazdrości :wink:
                                ...ale Mondeło to dla mnie auto którego nawet nie zauważam bo jest dla mnie bezpłciowe.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X