Zakup nieplanowany, ale że w Biedronce za 40zł... To wziąłem I tak od jakiegoś czasu miałem zamiar kupić, ale 70zł w serii "Premium Games" to przegięcie.
Też zakupiłem na promocji w Origin dwa tygodnie temu. Nie jest to zła gra, ale póki co jakoś niespecjalnie przykuła mnie do monitora. Jedynka chyba bardziej mi się podobała. Brak widoku z kokpitu (który w 1 był świetny) też zniechęca.
ja ostatnio kupilem takie link usunięty przez administrację forum Genialnie sie sprawuja nawet teraz jak jest chlodniej, do auta sa mega! zadnych refleksow czy zmeczenia oczu nawet przy dluzszej jezdzie.
Dostajesz dwa ostrzeżenia:
1. Za reklamowanie produktów i umieszczanie linków bez zgody administracji
2. Za ortografiÄ™
Kolejne ostrzeżenie zakończy się dożywotnim banem
Poświątecznie przyszedł czas na zrobienie sobie prezentu i wymiana kierownicy 180* na 900* oraz przejście z potencjometru w hamulcu na technologie Load Cell.
Zastanawiałem się nad Thrustmasterem T500 RS ale ostatecznie wybrałem poniższy zestaw (właśnie ze względu na lepsze pedały Fanateca i kompatybilność z PC, PS3 i X360)
Kierownica:
Fanatec Forza Motorsport CSR Wheel
[199.95€]
Pedały:
Fanatec CSR Elite Pedals
[149.95€]
Shifter:
Fanatec CSR Shifter Set
[59.95€]
Fanatec oferuje te elementy w gotowym zestawie przez co można troszkę zaoszczędzić bo całość zamyka się w 360€ + koszta wysyłki
Teraz pozostaje czekać na paczkę, a w marcu poprosić żonę o X360 na urodzinki W końcu będę mógł pograć w Forze jak należy.
Komentarz