Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez Krazio
    Mój tata pracuje w NGK i właśnie świece robi Ale to taki lekki offtop
    Fajna robota

Co do tematu:

Kupione w miejscowym sklepie Pojechałem po chlebek,patrzę,a tu cała półka w monsterach Dopiero w necie przeczytałem jakiś stary news z lutego, że Monster wchodzi na polski rynek.Zarąbisty smak na dodatek pół litra.Red Bulle i inne tajgery się chowają :mrgreen:

Komentarz

Właśnie takiego skończyłem pić, fajnie, że nie smakuję taką landryną. Nie polecam niebieskiego bo moim zdaniem jest gorzkawy (bez cukru), a żółty taki średni i za słodki imho. No ale żeby nie zaśmiecać forum dodam mój najnowszy zakup - Kłamca 4: Kill'em All. Polecam poprzednie części i inne książki Jakuba Ćwieka szczególnie: Ciemność płonie, Gotuj z Papieżem, Ofensywa szulerów oraz Krzyż Południa. Pierwszą część dostałem w gratisie jak kupowałem grę "Loki" jako prezent dla mamy ^^. Książka wciągnęła mnie tak, że wkrótce kupiłem kolejne części, a jutro (18.04.2012) premiera ostatniej, 4 części (patrz załącznik), ale jak widać w Empiku można było zamówić wcześniej i dostać przedpremierowo :mrgreen:
      Cena: 31,99 zł.
      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Będąc w żabce w Żabce nabyłem to:

Jak na razie sprzedają w trzech smakach podobnie jak Monstera w Groszu, kupiłem puszkę zwykłego Rockstar'a tego drugiego nie próbowałem, w samku jest nieco inny od Monster'a. Z kolei Monster (zielony) - 4,65zł, Rockstar 3,99 moim zdaniem trochę lepszy. Oczywiście żadne dziadostwo pt. Burn, Tiger czy RedBull nie ma przy nich obu startu, poza tym sprzedają to w puszkach po 250ML a w niektórych punktach za puszeczkę potrafią 4 zeta zerżnąć
        PS. Sory za rozmiar fotki, link gdzieś w necie znalazłem
        Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
          Kupione w miejscowym sklepie Pojechałem po chlebek,patrzę,a tu cała półka w monsterach Dopiero w necie przeczytałem jakiś stary news z lutego, że Monster wchodzi na polski rynek.Zarąbisty smak na dodatek pół litra.Red Bulle i inne tajgery się chowają :mrgreen:
          Jak dla mnie to jest takie se, kupiłem kilka dni temu... Jak zwykły energetyk, szału nie ma. Drugi raz nie wezmę.
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

narancs alternativa

Komentarz

bardzo przyjemna gierka

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                Chyba jedyny Weissbier dostępny w PL który smakuje. Jest dobry, ale Shoeferhoffer albo Erdinger są smaczniejsze jak dla mnie :mrgreen:

Komentarz

W RC grałem ogólnie lubię całego Motorstorma. Nie ma to jak wyścigi po świecie, który w momencie wyścigu przechodzi kataklizm :-) A odnośnie Energy Drinków również ostatnio zauważyłem na sklepowych półkach Rockstara i kupiłem tego pierwszego od lewej z obrazka. Dobry :-)

Komentarz

Rozmazane bo dopiero jest w drodze.

399 PLN
                    GT5 - 100%
                    GT6 - 100%
                    GTS - 100%
                    GT7 - 100%

Komentarz

Kupiłem sobie ostatnio Mario: Defender Castle w wersji kardridżowej. Na kardridżu znalazły się też jakieś latania samolotem i strzelanie do innych samolotów, F1 IX oraz jakiś tandetny FPS. Warto było kupić go tylko dla MDC. I nie mówcie mi że gram na syfie bo fakt grafika jest do czterech liter ale na tą ,,konsolę'' powstało chyba jedyne Mario o wątku fabularnym innym niż uratuj księżniczkę. Mamy różne questy niekiedy pojawia się tetris, niekiedy pinball, taka łatka różnych gier, zagadek + fajnej fabuły. Smoków i naparzania jest więcej :-)

Komentarz

Pierwszy, grubszy zakup w życiu. Cztery kółka

Suzuki Swift jak widać. Były plany zakupu czegoś innego, coś w stylu starszej Prelude lub Sunny Coupe, z pewnością jednak utrzymanie, ceny części i spalanie byłoby duże wyższe, postanowiłem wybrać rozsądnie a sama możliwość zakupienia samochodu mnie cieszy . Sprowadzony akurat przez wujka dla kuzyna, mu się jednak nie spodobał (chce coś sportowego ). Rocznik 99 i całkiem niezłe wyposażenie - Klima, elektryczne szyby i lusterka, centralny zamek, dwa jaśki, Radio z CD, wspomaganie i 15 alifelgi. Silnik niestety najsłabszy w gamie - 1 litr, 55KM ale to już da się przeżyć, nie ma co wybrzydzać. Możliwe, że wstawi się jakieś tanie LPG i będę jeździł za grosze. Dałem 2600zł, teraz trzeba zarejestrowac
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Fajny męski kolor Ale koło moim zdaniem za duże, i koza straszna, mogła by być bliżej ziemi

Komentarz

Naklejka na tylnej szybie wyglada strasznie wiesniacko ^^ Samochod ogolnie calkiem fajny :wink:

Komentarz

Naklejkę wywalę zaraz po tym jak zarejestruję, odbiorę prawko i zacznę jeździć - więc o to się nie bój . Co do kozy - może go obniżę, ale to już dalsze plany .
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
                                Fajny męski kolor
                                Sam zaczynałem dokładnie takim, tylko że w wersji Subaru Justy... laski się do tego Swift-Justy kleiły że ho-ho

Zamieszczone przez TomakBanan
                                Ale koło moim zdaniem za duże,
                                Zdecydowanie, ja w Imprezie 115KM 2,0 do niedawna na 14'tce jeździłem... 55KM... muł straszny będzie...

Anyway, gratuluję zakupu... bardzo wdzięczne autka

Komentarz

PracujÄ™...
                                X