Do innego samochodu przecież nie kupuję . Mnie sub w bagażniku przekonuje, znacznie lepsze to jak głośniki w półce . Jeszcze wzmacniacz, kable i jakieś wysokotonowce. Niby sub powinien być na końcu, a z początku zestaw z dystansami w drzwiach, ale w tym aucie jest straszny lipton jeśli chodzi o kwestię nagłośnienia, miejsca na głośniki są.. w desce rozdzielczej. Rzeźbić w drzwiach nie mam zamiaru, bo to mi pewnie wystarczy.
Kumpel ogólnie nie przepada za dubstepem, do czasu aż włączyłem Excision i Korna w jego Audi z porządnym soobem. Dzień później miał nagraną płytę z muzyką
A propos Excision - nie dalej jak dwa dni temu miałem okazję poobcować z ich muzą w Audi RS6 na sprzęcie, który posiada moc 1kW na kanał (dodam tylko że kanałów jest osiem).
To było.... COŚ
Obok BLACK najlepszy fps na ps2. Killzone mialem i przeszedlem ale po zakupie drugiego ps2 odnawiam po troszku kolekcje. Licytuje jeszcze Shadow of the Colosus. Moze to smieszne ale ps2 ma tak bogata biblioteke gier ze jeszcze dlugo mozna grac w dobre tytuly
Obok BLACK najlepszy fps na ps2. Killzone mialem i przeszedlem ale po zakupie drugiego ps2 odnawiam po troszku kolekcje. Licytuje jeszcze Shadow of the Colosus. Moze to smieszne ale ps2 ma tak bogata biblioteke gier ze jeszcze dlugo mozna grac w dobre tytuly
No BLACK to też świetna gra. Kupiłem ostatnio w TESCO za 60 zł. Wiem, że przepłaciłem, ale za to jest nówka nie śmigana
Komentarz