Elektroda jest wykonana techniką laserową dokładnie z Irydu jak sama nazwa świecy mówi.Jednocześnie jest bardzo cienka i dzięki temu ma dawać solidną skupioną iskrę.Opinie są tylko pozytywne jak jest na prawdę zobaczę w "praniu"
Chodzi o lepsze odpalanie w niskich temperaturach,trwałość,ewentualnie niższe spalanie.Jakbym chciał jeździć po mieście 150 to bym kupił 600ccm
W sezonie jest raczej ciepło, w zime chyba mało kto normalny jeździ bzykiem. Przy i tak małym spalaniu to rzadna oszczednosc. A no i porę roku na bzzzzzzbzzzzzzbzzzzzzz uwazam za otwartą.
No ja normalny nie jestem i w zimę też jeżdżę Mrozy kilkanaście stopni poniżej zera mi nie straszne, a o dziwo jeszcze nigdy nie zaliczyłem gleby na tych moich oponach o niskim oporze toczenia
Zapłaciłem za nie śmieszne pieniądze. 69,99 zł. W TK-MAXX w Zabrzu, M1. Na Allegro są po 120zł a w sklepach internetowych od 179zł. Więc okazja stulecia.
Są bardzo wygodne, pałąk jak i membrany obite miękką pianką. I jak za taką cenę grają dosyć dobrze. Polecam i jeśli ktoś jest z okolic Zabrza powinien się spieszyć do TK-MAXX'u, bo są już ostatnie sztuki.
No wlasnie glownie chodzilo mi o kilorystyke, ten "alumioniowy" plastik i pastelowe kolory mnie sie nie podobaja. Oczywiscie kwestia gustu. Mnie moje sie podobaja, sa proste, estetyczne i czarne wiec do wszystkiego pasuja i nie (...) w oczy neonami Ale ostatnio wykukałem na allegro Beats audio w bardzo przystępnej cenie i troszke mi szkoda bo podobno dobre.
A skoro przyrownales panasoniki do wrazenia lat 90 to super, bo akurat bardzo lubie stylistyske tamtych lat. Troszke celuje w motyw bomfunka i music instructor. Fajne materialowe bugi lub marchewki, ortalionowa bluza, oldschoolowe sneakersy, tego typu sluchawki i jest fancy xD
Komentarz