Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

dżizas, 50 za sztukę? co to kurde, ze złota?
    narancs alternativa

Komentarz

Platyna
      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
      B Spec - 40 level
      60 x Gold
      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Elektroda jest wykonana techniką laserową dokładnie z Irydu jak sama nazwa świecy mówi.Jednocześnie jest bardzo cienka i dzięki temu ma dawać solidną skupioną iskrę.Opinie są tylko pozytywne jak jest na prawdę zobaczę w "praniu"

Komentarz

buehehehe, i dzięki temu zamiast 70 km/h jedzie 72.
          narancs alternativa

Komentarz

Chodzi o lepsze odpalanie w niskich temperaturach,trwałość,ewentualnie niższe spalanie.Jakbym chciał jeździć po mieście 150 to bym kupił 600ccm

Komentarz

W sezonie jest raczej ciepło, w zime chyba mało kto normalny jeździ bzykiem. Przy i tak małym spalaniu to rzadna oszczednosc. A no i porę roku na bzzzzzzbzzzzzzbzzzzzzz uwazam za otwartą.

Komentarz

No ja normalny nie jestem i w zimę też jeżdżę Mrozy kilkanaście stopni poniżej zera mi nie straszne, a o dziwo jeszcze nigdy nie zaliczyłem gleby na tych moich oponach o niskim oporze toczenia

Komentarz

KONIEC OT

Komentarz

ifrogz Earpollution Mogul blue red

Zapłaciłem za nie śmieszne pieniądze. 69,99 zł. W TK-MAXX w Zabrzu, M1. Na Allegro są po 120zł a w sklepach internetowych od 179zł. Więc okazja stulecia.
                    Są bardzo wygodne, pałąk jak i membrany obite miękką pianką. I jak za taką cenę grają dosyć dobrze. Polecam i jeśli ktoś jest z okolic Zabrza powinien się spieszyć do TK-MAXX'u, bo są już ostatnie sztuki.

Komentarz

Bez obrazy ale z wyglądu są szpetne, niczym gówniana chińska zabawka.

Komentarz

Z tym że to nie ma wyglądać tylko grać
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jeśli sluchasz muzyki nocą w szopce. Jak gdzieś ide i zakładam słuchawki to chce by były estetyczne a przy tym dobrze na mnie wyglądały

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Bez obrazy ale z wyglądu są szpetne, niczym gówniana chińska zabawka.
                            Wykonanie jest świetne, nie są to pierwsze z brzegu lepsze materiały. A co do kolorystyki...hmm...mnie się podobają :wink:
                            EDIT:

[quote="Dreadlock89"]

Dla mnie takie modele akurat nie przekonują, robiły wrażenie może w latach 90ych.

Komentarz

No wlasnie glownie chodzilo mi o kilorystyke, ten "alumioniowy" plastik i pastelowe kolory mnie sie nie podobaja. Oczywiscie kwestia gustu. Mnie moje sie podobaja, sa proste, estetyczne i czarne wiec do wszystkiego pasuja i nie (...) w oczy neonami Ale ostatnio wykukałem na allegro Beats audio w bardzo przystępnej cenie i troszke mi szkoda bo podobno dobre.

A skoro przyrownales panasoniki do wrazenia lat 90 to super, bo akurat bardzo lubie stylistyske tamtych lat. Troszke celuje w motyw bomfunka i music instructor. Fajne materialowe bugi lub marchewki, ortalionowa bluza, oldschoolowe sneakersy, tego typu sluchawki i jest fancy xD

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                                http://www.tgbquads.nl/var/images/ngk_c ... ridium.jpg

NGK CR7EIX 50 zł - do mojej włoskiej bestii (Piaggio Fly)
                                Mój tata pracuje w NGK i właśnie świece robi Ale to taki lekki offtop

Komentarz

PracujÄ™...
                                X