Sqad opisz ją trochę.
1. Czy dobrze widzimy, że klawisze są podświetlane ?
2. Podłącza się za pomocą USB czy działa na bluetooth ?
3. Ponoć niektóre klawisze ma wzmocnione ( te najczęściej używane do grania ) ?
Podoba mi się i mam zamiar kupić to cacko
ad.1. klawisze sa świetnie podświetlone, niestety albo stety tylko na czerwono, mi to nie przeszkadza bo taki mi pasuje.
ad.2. USB ja do kompa kupuje tylko kablowe, bezprzewodowe maja spore opóźnienia.
ad.3. nie tyle wzmocnione co wymienne na antypoślizgowe, wiadomo większość w fpsy gra na WSADzie. Same klawisze działają super, nie lubie slimów laptopowych bo dziko sie na nich pisze i gra, mechanicznych klików też nie, a te są w miarę w sam raz
Tak, 15 zł bo to używka w idealnym stanie.
Przyznam Wam szczerze, że w sklepie gdzie kupuję gry pracuje bardzo sympatyczna dziewczyna co daje mi cynk SMSem jak coś trafi się ciekawego, taniego i w idealnym stanie
Tak, 15 zł bo to używka w idealnym stanie.
Przyznam Wam szczerze, że w sklepie gdzie kupuję gry pracuje bardzo sympatyczna dziewczyna co daje mi cynk SMSem jak coś trafi się ciekawego, taniego i w idealnym stanie
Gametrade fajna sprawa,ale musisz zaufać drugiej osobie i wysyłacie jednocześnie albo najpierw jeden później drugi.Trafiają się też cwaniaczki - gościu ode mnie dostał grę + 70 zł.Ja otrzymałem dwie gry z czego jedna nie działała i miała ryski o których wcześniej mnie gościu nie powiadomił.A tak ogólnie ok Chociaż wiadomo najlepiej mieć na miejscu jakiś fajny komis/sklep.
O ty spryciarzu jeden :wink: . Ale gratulować zakupu jak najbardziej .
Komentarz