Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Dzisiaj dostałem owy zestaw i tak o to sie prezentuje^^
    Dźwięk wydobywający się z tych pierdziawek w niczym nie przypomina tego z poprzedniego zestawu.
    W tym Sub 500W Nominal 250 załącza się już po lekkim wychyleni pokrętła i wchodząc na obroty jest tak seksownie ciężki i dudniący jakiego oczekiwałem a nawet więcej komponujący się z Frontowymi po prostu urywa łeb!
    Jutro przeprowadzę test sprawnościowy bo wszystko działa poprawnie i nie rozumiem dlaczego w sieci źle się wypowiadają na tej firmy zestawy. Dla zwykłego odbiorcy (JO) to jest perfekcja.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
      Drukarka do drukowania psów?
      ... i trawy :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
        Zamieszczone przez szymoniec
        Drukarka do drukowania psów?
        ... i trawy :mrgreen:
        A także innych rzeczy Wstawiłem foto tej drukarki "pierwsze lepsze" z Google "grafika" więc mówię od razu - ten pies i ta "trawa" to nie moje he he. A Swoją drogą, to dopiero czekam na kuriera z tą drukarką (niby jutro, ale jest to ponad 600km. ode mnie, więc wątpię żeby jutro doszła ) PzdR!

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
          Dzisiaj dostałem owy zestaw i tak o to sie prezentuje^^
          Dźwięk wydobywający się z tych pierdziawek w niczym nie przypomina tego z poprzedniego zestawu.
          W tym Sub 500W Nominal 250 załącza się już po lekkim wychyleni pokrętła i wchodząc na obroty jest tak seksownie ciężki i dudniący jakiego oczekiwałem a nawet więcej komponujący się z Frontowymi po prostu urywa łeb!
          Jutro przeprowadzę test sprawnościowy bo wszystko działa poprawnie i nie rozumiem dlaczego w sieci źle się wypowiadają na tej firmy zestawy. Dla zwykłego odbiorcy (JO) to jest perfekcja.
          Nawet nie słuchaj/czytaj opinii "tych" ludzi...Ja jak kupowałem kino pioneer'a i kolumny firmy KODA to też naczytałem się strasznych rzeczy, lecz mi odpowiada w 100% Ps. U mnie na "WSI" w ostatniego sylwestra na sali grały właśnie kolumny tej firmy (VK) i powiem szczerze, że "łupały" całą noc i było O.K A rozmiarami były takie same ( jak nie identyczne ) - Mam na myśli te "duże", frontowe kolumny PzdR!

Komentarz

Posluchacie czegos lepszego to zapewne do wszystkich Voice Kraftów nie będziecie chcieli wrócić. Sam posiadam Altusy140 i uwazalem je za idealnie odpowiadajace moim potrzebom, a po uzywaniu kilka dni Jamo S606 bardzo chętnie bym je zmienił - a akurat ten model Jamo tez nie jest szczytem marzeń dla osób mającycyh do czynienia z lepszym sprzętem :wink: . Oczywiście macie prawo być zadowoleni (ja z Altusów również jestem, choc zmieniłbym je - ale nie jest to priorytet), ale lepsze jest wrogiem dobrego.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
              nie rozumiem dlaczego w sieci źle się wypowiadają na tej firmy zestawy.
              Każdy sprzęt znajdzie swoich hejterów, nie ma co zwracać uwagi, najważniejsze że tobie się podoba

Komentarz

No dokładnie dzisiaj sprawdziłem poprawiłem połączenia i wszystko jest jak powinno być.
                za 1300zł lepszego sprzętu się nie dostanie takie mam wrażenie.
                Tak jak powiedziałem dla osób o niskim dochodzie i małych wymogach co do sprzętu to jest idealny zestaw.

Komentarz

Podejrzewam, że z używanych da radę - choć nie każdy akceptuje sprzęt z drugiej ręki . Najważniejsze, że jesteś zadowolony :wink:
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Noon!
                    narancs alternativa

Komentarz

szymoniec coś Ty kupił, bo na zdjęciu nie bardzo mogę wyczaić Czyżby do maszyna szyfrująca ENIGMA

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                        szymoniec coś Ty kupił, bo na zdjęciu nie bardzo mogę wyczaić
                        No jak byk pisze pod okładką płyty co to, taki alternatywny hip-hop, niech będzie że trip-hop

No dobra, a tero ja
                        Wczoraj odebrałem:
                        +
                        =

Komentarz

Piknie Panie siniaku, piknie Teraz to będziesz popier___ał Zazdroszczę :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PloTek_1
                            Teraz to będziesz popier___ał
                            Z tym "teraz" to spokojnie, nigdy nie jeździłem na kierze, od jakiś 14 lat cały czas padem śmigałem. Upłynie trochę czasu zanim ogarną jazdę na tym cudeńku, wczoraj po zainstalowaniu jeździłem tak jakbym pierwszy raz w życiu w Gran Turismo grał...

Komentarz

Moment połkniesz bakcyla Swego czasu, za czasów GT4, też przesiadłem się z pada
                              na kierę. I... . Miód! Inny świat "wogle" :wink: Btw, ile Cię wyniósł zestaw??

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                                Zamieszczone przez PloTek_1
                                Teraz to będziesz popier___ał
                                Z tym "teraz" to spokojnie, nigdy nie jeździłem na kierze, od jakiś 14 lat cały czas padem śmigałem. Upłynie trochę czasu zanim ogarną jazdę na tym cudeńku, wczoraj po zainstalowaniu jeździłem tak jakbym pierwszy raz w życiu w Gran Turismo grał...
                                Ja załapałem jazde na kierze 1,5H - dasz rade

Komentarz

PracujÄ™...
                                X