Żeby ogarniać Joomle dobrze to od tego powinno się zacząć, naszczęscie joomla jest na tyle user friendly że nie zawsze potrzebna jest taka wiedza.
To, co do Joomla'i potrzebowałem (podstawy podstaw PHP, podstawy SQL ^^) to zawsze umiałem Ale jako że zbliżają mi się od października studia na kierunku Informatyka na Politechnice Śląskiej, to postanowiłem coś sobie przed studiami porobić dodatkowo - wybór był pomiędzy C++ (mój informatyk w LO nie był zbyt zdolny, więc znam podstawy) a PHP z MySQL właśnie. Padło na to, co widać, bo w sumie C++ (a wcześniej Pascala i C) i tak się na studiach od podstaw zaczyna, więc na nie przyjdzie czas później... a PHP zawsze się przyda Nie tylko do Joomla'i (która jest świetna, tak na marginesie, i praktycznie wszystkie "zlecenia" klientom z lenistwa tylko w niej robię).
Ponieważ dziś robiłem małe zakupu i byłem w sklepie z motorami. Dokonałem przymiarki do pewnego urządzenia i decyzja zapadła że kupuję, tylko na jesieni albo zimą. Dziś również zapisałem się na kurs na prawko na motor bo nie mam, tylko cicho bo żona nie wie. Za jaja by mnie powiesiła jak by dowiedziała się że to trzysetka i tak się dowie ale po fakcie.
Ale Panowie kurde jaki ten sprzęt jest wygodny w obsłudze i siedzeniu
No,no,no Kymco Super Dink 300 elegancko zaczynasz przygodę z jednośladami Gratuluję wyboru Może po fakcie żonka się przekona i będzie z tobą śmigać na wycieczki :wink:
Komentarz