Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

A co Ci w nim nie odpowiada? Bo czytając na szybko można wysnuć, że jest przyzwoity..
    Pod Neostradę miałem Linksysa i imho był to syf straszny - rozłączał, zamulał, często miał fochy bez powodu.. Na szczęście zmieniłem dostawce internetu wiec nie bylem skazany na ten router. Teraz mam D-Linka Dir-300 i jestem bardzo zadowolony
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
      A co Ci w nim nie odpowiada? Bo czytając na szybko można wysnuć, że jest przyzwoity..
      Pod Neostradę miałem Linksysa i imho był to syf straszny - rozłączał, zamulał, często miał fochy bez powodu.. Na szczęście zmieniłem dostawce internetu wiec nie bylem skazany na ten router. Teraz mam D-Linka Dir-300 i jestem bardzo zadowolony
      Zasięg, przerywa połączenie bez powodu, problemy z łączeniem z PS3 (LAN i WLAN)...
      Kupiłem dzisiaj TP-Link TD-W8960N. I to jest sprzęt warty swojej ceny. Jeśli jest ktoś chętny to sprzedam mu ten "przyzwoity" sprzęt marki NETGEAR.

Komentarz

Dziś kupiłem PSone slim za 30 zł.
        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

no i jeszcze to z racji tego, że żona jest fanką serii NFS ale sam też chętnie pogram

Komentarz

A Shift się żonie spodobał? :mrgreen:
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

ten viking z okładki mi Geralta przypomina :O

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                A Shift się żonie spodobał? :mrgreen:
                Dokładnie, bo lubi tę serię a najbardziej oczekuje zakupienia najnowszego NFS HP

Komentarz

Oto mój najnowszy zakup. Asus ah3450HD 512mb. Sorry za burdel na biurku
                  http://img13.imageshack.us/i/zdjcie0319w.jpg/

Dalej widać nvidia geforce2 mx 200 64mb. Kupe kasy za nią dałem... To były czasy, niektórzy z was pewnie ich nie pamiętają :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Glenn
                    Oto mój najnowszy zakup. Asus ah3450HD 512mb. Sorry za burdel na biurku
                    http://img13.imageshack.us/i/zdjcie0319w.jpg/

Dalej widać nvidia geforce2 mx 200 64mb. Kupe kasy za nią dałem... To były czasy, niektórzy z was pewnie ich nie pamiętają :wink:
                    Niektórzy z nas zaczynali na Amidze 500, a potem przeszli na Celerona 600MHZ i NVidię Riva TNT2 32MB...

... ci młodsi z nas.

Komentarz

Ja zaczynałem od gier telewizyjnych no name, potem szałowe, markowe ATARI 2600jr z tęczowym paskiem, potem skok technologiczny na Amigę 500, potem 600/1200... itd.

Dlaczego 3450HD? Maleństwo w porównaniu z moim GTX260 :mrgreen:

A burdel na biurku zacny.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Dlaczego 3450HD? Maleństwo w porównaniu z moim GTX260 :mrgreen:
                        Bo to do starego kompa żeby tylko mieć coś poza laptopem. A do grania i tak używam ps3

Komentarz

Ja zaczynałem od Commodore.. A rocznik '94 :mrgreen: Dostałem za free za łebka. Potem jakiś Pegazus, Amiga CD32 (kurcze jak żałuję że ją rozwaliłem ) i PC.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

łooo to ja może nie byłem za czasów amigi to znam geforca 2/4mx jak własną kieszeń bo cały czas na nim smigałem az do listopada 2010 dopóki mi zasilacz nie spalił kompa ;x ale dzięki temu mnie komputer nie wessał więc miałem super dzieciństwo bez kompa 24/7 dziekuje ci nvidio za piekne dzieciństwo : Kamcio- 16 lat

Komentarz

Ostatnio zakupiłem Fallout 3. Mam tez wersję na PC ale zachciało mi się pograć na PS3 i 42"

Z wielkim bananem na ryju zassałem z PlayStation Store dwa dodatki The Pitt (36 zł) i Broken Stell (36 zł).
                              I tu się ku*wa okazało, że umoczyłem na dodatkach 72 zł przez to, że nie przeczytałem informacji. Otóż okazało się, że dodatki działają tylko z wersją Fallout 3 z kodem BLES 00333 (na grzbiecie pudełka) a ja ku*wa mam 00398. Podejrzewam, że problem polega na tym iż ja mam wersję gry polskojęzyczną a dodatki działają z wersją angielskojęzyczną
                              A może jest jakiś rozwiązanie mojego wku*wienia

Komentarz

Raczej nic nie poradzisz. Przy odpalaniu gry nie pojawiają ci się żadne aktualizacje? A jeśli nic nie zrobisz to chętnie się zamienie na fallout New Vegas bo też ostatnio kupiłem

Komentarz

PracujÄ™...
                                X