Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez Olo699
    Zamieszczone przez Dreadlock89
    PlayStation 2- 200Pln
    Oznacza to większą aktywność w dziale GT4 z Twojej strony? :wink:
    Owszem już pracuje nad pierwszą od długiego czasu sesją z Gt4 Staram się ulepić coś ładnego. Chce wrzucić nawet dziś jeśli mój zepsuty komputer na to pozwoli, dziś już 3razy mi się wyłączył podczas wrzucania fot. Niemam siły.
    Poza tym bd startował w czasówkach

Komentarz

Zabawa na imprezie ze znajomymi świetna, a i z żoną można usiąść i z inną kanapą w necie pokonkurować.

Komentarz

Witamy w świecie Buzz :mrgreen: Jak masz ochotę to spróbuj zagrać w moje kwizzy (mam już ich chyba z 1

Komentarz

I jeszcze prezent od klienta za dobra współpracę Dodam, ze prezent trafiony w 10, bo przyda się do polepszenia dźwięku podczas grania w GT5

Komentarz

Zalman Performa:
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mojego dziadzia nie dało się już reanimować. Zmarł śmiercią tragiczną na rękach ratownika

Udało mi się wyrwać, używka, stan idealny, 250zł
              GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Cholera jasna, znowu wszedłem do sklepu z grami na PS3

Komentarz

Angello idealny wybór! Jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Absolutny must have wszystkich posiadaczy PS3

Komentarz

Przeszedłem jedynkę i dwójkę, jedna z najlepszych gier na świecie Niebawem premiera 3, ciekawe czy dało się wycisnąć coś jeszcze miodniejszego.

Ale nie o to. Angello napisz jak wygląda F3AR bo grałem w dwójkę i w sumie mi się podobała. 3ka jest równie dobra?

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                        Angello idealny wybór! Jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Absolutny must have wszystkich posiadaczy PS3
                        Nie koniecznie

flatron w2240, zakup na szybko, poprzedni monitor wyzionÄ… ducha w najmniej oczekiwanym momencie

Komentarz

Puma Jam man Live Reggae.

Polecam, piękny zapach

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Angello napisz jak wygląda F3AR bo grałem w dwójkę i w sumie mi się podobała. 3ka jest równie dobra?
                            Na razie tylko rozpakowałem i pograłem z 15 minut ale już zdążyłem podskoczyć, bo jakieś dziadostwo mnie wystraszyło w najmniej oczekiwanym momencie
                            Gra mi się podoba i mam nadzieję, ze będzie tylko jeszcze lepiej Jak pogram więcej to dam znać

Komentarz

Angello- ty chyba tylko kolekcjonujesz gry Mam jakieś nieodparte wrażenie,że połowę swoich gier tylko odpakowałeś lub co jedynie "powierzchownie" obejrzałeś na ekranie :mrgreen: Mi na razie wystarczają dwie gry - GT5 jeszcze wiele miesięcy gry.No i Little Big Planet 2 które przebija wiele gier swoją innowacyjnością i w ogóle szok.3 miliony poziomów stworzonych przez graczy.Można tworzyć co tylko dusza zapragnie.Jest to jedyna gra jaką znam która ciągle na nowo mnie zaskakuje :wink:

Co do tematu - RAM SO-DIMM DDR2 1GB.Do lapka kupiłem,bo jeszcze jeden slot wolny.A minecraft'a przycina

Komentarz

A oto mój dzisiejszy zakup

A propos - czyta to ktoÅ›? bo ja od zawsze

Komentarz

PracujÄ™...
                                X