Re: Najnowsze zakupy
A ja pozwoliłem sobie na taki zestaw:
- konsola PlayStation One
- dwa zasilacze 7,5V
- mulittap (niestety nieoryginalny)
- dwa pady
- kabel AV
- przejściówka pozwalająca na podłączenie pistoletu Namco
I poza tym zestaw płyt (od góry, od lewej):
- best horror games ever demo (dema gier o klimacie horroru, np. Doom, Quake, czy Soul Reaver)
- Demo One (dema m.in Gran Turismo, Tekken 3, Crash, czy Spyro The Dragon)
- Euro Demo 68 (na płycie m.in Driver 2, Tony Hawk Pro Skater 2, czy Who Wants To Be Milionare)
- Blood Omen: Legacy of Kain
- Lucky Luke
- Harry Potter i Komnata Tajemnic
Ogólnie konsola jest w dobrym stanie, jedynie do czego można się przyczepić, to bardzo wrażliwy zasilacz (wystarczy lekko dotknąć i mamy brak zasilania) oraz, że jest oklejony jakimiś gównianymi naklejkami ze Shreka, ale trzeba będzie tego się pozbyć. No i ogólnie będzie trzeba to wszystko poczyścić (kurz, brud itd.)
Cena: 50zł
A ja pozwoliłem sobie na taki zestaw:
- konsola PlayStation One
- dwa zasilacze 7,5V
- mulittap (niestety nieoryginalny)
- dwa pady
- kabel AV
- przejściówka pozwalająca na podłączenie pistoletu Namco
I poza tym zestaw płyt (od góry, od lewej):
- best horror games ever demo (dema gier o klimacie horroru, np. Doom, Quake, czy Soul Reaver)
- Demo One (dema m.in Gran Turismo, Tekken 3, Crash, czy Spyro The Dragon)
- Euro Demo 68 (na płycie m.in Driver 2, Tony Hawk Pro Skater 2, czy Who Wants To Be Milionare)
- Blood Omen: Legacy of Kain
- Lucky Luke
- Harry Potter i Komnata Tajemnic
Ogólnie konsola jest w dobrym stanie, jedynie do czego można się przyczepić, to bardzo wrażliwy zasilacz (wystarczy lekko dotknąć i mamy brak zasilania) oraz, że jest oklejony jakimiś gównianymi naklejkami ze Shreka, ale trzeba będzie tego się pozbyć. No i ogólnie będzie trzeba to wszystko poczyścić (kurz, brud itd.)
Cena: 50zł
Komentarz