Dzisiaj przyszedł. Jakieś 15km za mną . Jeździ się świetnie, chociaż porównania nie mam (mój pierwszy porządniejszy rower, miałem poprzednio dwa noname, które wytrzymywały miesiąc).
Dzisiaj przyszedł. Jakieś 15km za mną . Jeździ się świetnie, chociaż porównania nie mam (mój pierwszy porządniejszy rower, miałem poprzednio dwa noname, które wytrzymywały miesiąc).
Super ! Jeśli będę miał odłożona kaskę to chyba kupię coś z oferty Fuji.
Rower niezły, osprzęt też, ale amortyzator dosyć średni, w tej cenie można kupić suntoura xcr lub xcm, którego praca będzie bez porównania lepsza od tego RST, chociaż mam sentyment do tej marki, miałem RST280 i starą dwupółke do downhillu 15cm skoku
ale amortyzator dosyć średni, w tej cenie można kupić suntoura xcr lub xcm
No tak, ale kupując jako pojedynczą część, a nie w komplecie - coś za coś. Nie dołuj chłopaka, że zły rower kupił
Fakt, Ja też nie mam super opinii o RST, teraz sam bym takiego nie kupił, ALE:
Zamieszczone przez Kamil 12
chociaż porównania nie mam (mój pierwszy porządniejszy rower, miałem poprzednio dwa noname
Miałem tak samo, jak kupiłem rowerek. RST Capa 70mm skoku był dla mnie super. Teraz po 5 latach już mi nie pasuje, bo za mały, za miękki, ale działać - działa. Więc Kamil nie przejmuj się. Jak go nie będziesz nie wiadomo jak katował to pojeździsz dobrych pare lat zadowolony. :wink:
Komentarz