Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szkolna ława

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Szkolna ława

Zamieszczone przez kyjgel
    Ja się zgubiłem w empiku, nie ogarniałem tych pięter,
    Norma Ja raz zabunkrowałem się w Empiku na dziale telewizorów, na jakimś ogromnym diodowym tv na full rozdziałce leciały trailery GT5. Mimo że obejrzałem je kilka pod rząd to i tak za każdym kolejnym bawiły mnie tak samo :mrgreen:

Komentarz

Jak wracalismy z kina to sie dmuchanym kondonem w autobusie rzucalismy xD. Ostatnio zamknelismy kolege w szafce i o nim zapomnielismy 4 lekcje tam siedzial (w tym 1 sprawdzian i 2 kartkowki).

Komentarz

Pewnie był wam wdzięczny.
        A co do kondomów, to my odbijaliśmy gow autokarze, a młodsze dzieci myślały, że to balon jest odbijały go dalej do przodu, aż ten doleciał do kierowcy. Wicedyrektor był wściekły ( był wychowawcą na obozie na, który jechaliśmy ).
        Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

W busie to się piło gołdę. I nauczyciel od Chemii dostał kasztanem w czachę xD

Komentarz

U nas w autokarze nauczyciel dostał w czambuł tylko stringami koleżanki które jej zapierniczyliśmy z torby Z kondonami to były różne akcje jeden zakładał go na bańke i naciągał na nos potem dmuchał go nosem i wyglądał jak kosmita xD Albo wciągali go jedną dziurką nosa i wyciągali japą ale to prekursorami tej konkurencji był rocznik od porwania taliba.

Komentarz

Dawno temu jak uczyłem się w ogólniaku wieczorowym strasznie nas wku***ało to jak zmęczeni po robocie przychodziliśmy na zajęcia i na pierwszej lekcji babka od chemii prosiła jedną osobę, żeby przyniosła jej z łazienki wody do czajnika. Szła z tym czajnikiem na zaplecze, robiła sobie kawę i tym zapachem wku***ała nas wszystkich. Pewnego dnia spóźniłem się właśnie na tę lekcję chemii i babka uznała, że za spóźnienie to właśnie ja mam przynieść jej wody. Pomyślałem sobie, że okej zawsze to o dwie minuty będę krócej patrzył na jej wstrętny ryj. Ledwie zamknąłem drzwi od klasy i nawinął się mój zajebisty kumpel. Mówię mu, że dziś to ja mam jej napełnić czajnik. Koleś mówi, że najchętniej by jej nalał moczu do czajnika ale mu się nie chce lać. Nagle mnie oświeciło że mi właśnie się chce. Długo nie czekając poszliśmy do kibla, wyjąłem wacka i nalałem jej w ten czajnik. Wracając do klasy taczaliśmy się z kumplem po podłodze ze śmiechu. :mrgreen: W klasie to już w nas kipiało :mrgreen: Baba zagotowała "wodę" zalała kawę i popija Po pierwszym łyku patrzy w moją stronę i mówi - "od dziś to Ty panie Andrzeju będziesz przynosił mi wodę, nie wiem z jakiego kranu nalałeś ale kawa jest wyśmienita"
              Po jej słowach kumpel je**ął śmiechem a ja dusiłem się ze śmiechu do końca lekcji :mrgreen:

Może ten żart wydać się mało smacznym ale uwierzcie mi, że jak byście poznali tę wredną jędzę to też byście jej wywinęli taki numer

Komentarz

Ta wyśmienitość kawy mnie rozwaliła.
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Trzeba jej było powiedzieć że poszło prosto z saturatora

Komentarz

Historia niesamowita.Czy małżonce też serwujesz taką dobrą kawę

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                      Historia niesamowita.Czy małżonce też serwujesz taką dobrą kawę
                      lol
                      "Kawa z kija"
                      narancs alternativa

Komentarz

Nie przeginajcie Żonę kocham, szanuję i robię jej kawę nie gorszą niż pijecie Wy czy ja

Komentarz

Kawa, lol. Lepsze to niż komixxy!

Komentarz

Widzę, że na tym forum to sami jajcarze i kabareciarze :mrgreen:

Komentarz

Raz na lekcji mój kolega wziął wielki wazon i udawał że to wyrzutnia rakiet
                              Często mu się zdażało podlewać roślinki sokiem
                              Heheh raz nasza pani od przyrody tak sie wk****ła na nas że linijką(taką wielką)rozbiła okno :mrgreen:
                              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jakaś nadpobudliwa ta baba. Czy przypadkiem nie celowała do was ? Bo jeśli tak to niezłego cela ma.

Komentarz

Pracuję...
                                X