Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szkolna ława

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Szkolna ława

Zamieszczone przez Pietra$
    Ja 8 maja jadę z klasą do Poznania na targi motoryzacyjne żeby tylko tam trzody nie odstawili oni są zdolni do wszystkiego

No ,jak się jest w technikum samochodowym, to się nie dziwie :wink:

Komentarz

Ja 8 maja jadę z klasą do Poznania na targi motoryzacyjne żeby tylko tam trzody nie odstawili oni są zdolni do wszystkiego
      Hah, też tam prawdopodobnie jadę

Komentarz

Zamieszczone przez janm7
        Walczę o równe prawa (nie jetem rasistą), więc poszedłem, ale wybiłem ząb koledze (oooczywiście przyyypadkowo) o drzwi w autobusie i mu się ten ząb wbił w drzwi. Wyobraźcie sobie to.
        Zamieszczone przez janm7
        Ta nieszczęsna ofiara "losu" po "wypadku" jeszcze się śmiała [fajnie to wyglądało (no wiecie, bez zęba)] Ale już na szczęście nie ma taj wycieczki.
        To bardzo ciekawe co piszesz...
        Ja 8 maja jadę z klasą do Poznania na targi motoryzacyjne
        Noo...ja też na pewno będę na PSM'ie - Walczę o to, żebyśmy wycieczkę klasową zrobili tam...ale nie wiem, dziewczyny by się nudziły pewnie trochę...

Tak czy inaczej - Ja tam będę. Więc jak coś...można się zgadać na Colę i jakąś krótką gadkę.

Komentarz

Poznań stolicą forum!

Mnie tam nie będzie, złapał bym Cie Lukas :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            ...można się zgadać na Colę i jakąś krótką gadkę.
            Czyli mały wpierdol od Łukasza

Komentarz

No bo On czeka na taką akcje , chcę ukraść wszystkie posty Pietra$'owi :mrgreen:

bu :mrgreen: hahahahah...

Komentarz

Komentarz

Jak bedziecie widzieć ludzi robiących trzodę to pewnie moja klasa może sie kogoś z naszgo forum znajdzie to nie bac sie podejść i zagadać
                  GT jest bogiem
                  Escudo nałogiem
                  Tunning zabawą a
                  S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

pewnie

Coś ze szkoły podczas języka polskiego

Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Ja teraz jadę środa-sobota na wycieczkę szkolną, po tym co się ostatnio działo to można sadzić, że wydarzy cię coś ciekawego .
                      1+1=10

Komentarz

...ja też jadę.... :mrgreen:

Komentarz

a ja do pracy i już po pracy

Wakacje zleciały moment ,za tydzień do szkoły, dokładnie to 8 dni.

Chciałbym ,żeby było tak jak w Australii ,tam wakacje trwają aż 4 miesiące ,uczniowie są wypoczęci psychicznie od szkoły i są w stanie myśleć normalnie ,a u nas ,miesiąc przed rozpoczęciem już gonitwa za książkami i nerwówka czy dostaniesz ,a jak kupisz to sie okaże ,że książka przez cały rok niebyła używana i pieniądze wyrzucone w błoto, ja miałem tak w przypadku plastyki w 5 klasie podstawówki ,kupiłem za bodajże 40zł z myślą ,że będziemy to przerabiać, owszem przerobiliśmy ,ale z 80 stron ,tylko jakieś 10 ,a co z resztą?? Więc trzeba też troche brać pod uwagę jaką się książkę kupuję.
                          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666

Chciałbym ,żeby było tak jak w Australii ,tam wakacje trwają aż 4 miesiące ,uczniowie są wypoczęci psychicznie od szkoły i są w stanie myśleć normalnie ,
                            IMO przesada z tymi 4 miesiącami, przecież 2 w zupełności wystarczą . Ja tam nie płaczę, że jest koniec
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

To są 2Legendarne Kwiatki Kasprzaka. Filmik został nakręcony zanim przyszedłem do szkoły ale jest o nim głośno do dzisiaj Drugi to praca na J.Polski mojego kumpla z ławki...Słów mi zabrakło jak to przeczytałem gdy było "czyste". Zapytałem sie go czy to są jaja a on powiedział że nie Tam na końcu pani prof. napisała mniej więcej tak "Jakim cudem Ty skończyłeś gimnazjum?"

W sumie najlepsza akcja na lekcji to gdy na godzinie wychowawczej nasza wychowawczyni nie chciała wypuścić kumpla do toalety dialog wyglądał tak...

Uczeń: Moge wyjść do toalety?
                              Nauczyciel: Nie bo dziś mamy podsumowanie waszych osiągnięć.
                              Uczeń: No to sie zleje.
                              Nauczyciel: Byle nie pod siebie.

To kumpel nie wiele sie zastanawiając rozejrzał się po parapecie dyskretnie porwał doniczke pod ławke po czym załatwił potrzebe do doniczki...

Kolejna faza to gdy ten znajomy od tej "pracy" stał razem ze mną i z drugim znajomym przed szkołą, no a że zimno było rozpracowaliśmy na pobliskim placu zabaw 3/4 magicznego trunku o jakże słodkiej nazwie "Bajka" napis był oczywiście po rosyjsku. No i tak sobie stoimy podcięci patrze wzrokiem mętnym jak fusiasta herbata i mówie do nich że fajna laska idzie z mamusią (ta fajna laska znajdowała się po lewej). W chłopaków wstąpił jakiś duch hazardzisty... Mój znajomek mówi do Waldiego(tego kolesia od tej epickiej powieści) że stawia drugą flaszke jak złapie tą po lewej za cycka. Waldi słynął z licznych podbojów i był zaprawiony w tego typu akcjach więc sie zgodził. Wszystko byłoby git gdyby kierunki sie nie zmieniły...Gdy przeszły koło nas po lewej znajdowała się jej mama no a Waldi podbiegł niemiłosiernie złapał kobicine za biust po czym z okrzykiem "Kondon (takie nasze zdrobnienie od imienia Konrad) leć po flaszke" wbiegł do szkoły xD

Komentarz

i znowu szkoła teraz do dopiero jazda - prawko jazdy w szkole, orkiestra i koszykówka treningi
                                GT jest bogiem
                                Escudo nałogiem
                                Tunning zabawą a
                                S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Pracuję...
                                X