Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Zależy jeszcze, na którym miejscu dojedzie Massa. Bo jeśli zaraz za Hamem, to wszystko rozstrzygnie się w Brazylii, a tam Felipe powinien pokazać na co go stać.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
      Zależy jeszcze, na którym miejscu dojedzie Massa. Bo jeśli zaraz za Hamem, to wszystko rozstrzygnie się w Brazylii, a tam Felipe powinien pokazać na co go stać.
      7 punktów Massa nie ma prawa odrobic w normalnych warunkach.

Przecież wiem, że wygrywa ten kto ma najwięcej punktów...sam bardzo bardzo bardzo bym chciał, by Kubica zdobył tytuł i to nieważne jak.

Cóż, nie ma co gdybac. GP Chin za pasem, ja obstawiam jednak dobrą postawę Hamiltona, a co za tym idzie tytuł mistrzowski.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Póki są matematyczne szanse, to wszystko jest możliwe. Sytuacja nie jest za ciekawa (dla Massy), ale trzeba wierzyć. Nie będzie mi miło oglądać Hamiltona jako majstra.

Komentarz

Tak czy siak Hamilton i tak zgarnie w swojej karierze tytuł(y)? mistrza to tylko kwestia czasu.

Komentarz

Na pewno, ale jednak wolałbym żeby jeszcze nie teraz. Może i bym mu kibicował, ale gdyby nie był taki arogancki itd.

Wracając jeszcze do Roberta. To 3 pozycja w klasyfikacji i szanse na tytuł są sporym osiągnięciem patrząc na to, że jednak BMW nadal odstaje od czołówki. Póki co szanujmy to co mamy. Wkrótce po Kubicę zgłosi się Ferrari, a wtedy Robert pokaże na co go stać.

Komentarz

KUB P11...
              HAM P1...

Komentarz

porazka, mowili ze pomoga Robertowi. juz od ilu wyscigow skarzy sie na zly balans bolidu? no, od ilu? a oni nic sobie z tego nie robia. ale wazne ze Nickuś "wykonal dobra robote"

Komentarz

Nick -3 pozycje na gridzie.

Komentarz

wlasnie patrzylem na necie i zdziwilo mnie to ze 9ty... o co poszlo?

Komentarz

Heidfeld blokował Coultharda. Dokładnie nie wiem jak, bo nieco zaspałem na kwalifikacje. Gdy się obudziłem, to kończył się właśnie 2 blok kwalifikacji i niestety od razu zobaczyłem Roberta poza dziesiątką. Na dobitkę Ham wyruszy z Pole Position, ale wierzę, że ponownie nie wytrzyma przed pierwszym zakrętem i Felipe z Kimasem go wezmą. No i może padać...

Komentarz

pierwszy luk jest szybki wiec HAM pojedzie po linii i nic mu nie zrobia... musialby zaspac na starcie zeby go ktorys z Ferrari wzial

Komentarz

Musiałby zaspać jak w Japonii, gdzie go Kimster zaraz po starcie łyknął.

Komentarz

teraz nie zrobi takiego bledu. bedzie sie szarpal, rozpychal lokciami po calej szerokosci toru ale 1st pozycji nie odda. bawelnik jest w niebo wziety bo zaraz "mistrzem" bedzie wiec nie odpusci

Komentarz

Mam nadzieję, że inni kierowcy postawili flaszkę Kazuki Nakajimie. Liczę też na "zemstę" Timo Glocka.

Komentarz

A co powiecie na pomysł z silnikami? Podobno ma być tak, że silniki we wszystkich bolidach będą takie same. Może to oznaczać, że bardziej będzie się liczył talent i umiejętności, a nie bolid (Ferrari, McLaren). Wtedy Hamilton zostawałby w tyle (na 85%).

Komentarz

Pracuję...
                                X