Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

"After the 2006 United States Grand Prix, Bernie Ecclestone announced that the Grand Prix of Mexico would return for the 2009 season"

znam go calkiem dobrze. jeszcze z czasow TOCA WTC. tor jest niczego sobie. 4,421km. 69laps do pokonania. ogromne proste, potezne dohamowanie (360 >> 120), sekcja techniczna. wg mnie niczego mu nie brakuje. nie wiem jak sprawa z bezpieczenstwem czyt. "asfalfowe pola" :mrgreen:

ale niestety... nie chodzi o stary Hermanos Rodriguez. chodzi o nowo wybudowany tor pod Cancun

Komentarz

Dziś na necie czytałem że Robert ma trzy szanse

BMW
      Honda
      Renault

Komentarz

Robert zostaje w BMW na sezon 2009

Komentarz

Z wiarygodnego źródła wiadomo, że Robertem poważnie zainteresowane jest Ferrari. Oczywiście skład obu ekip na przyszły sezon pozostanie niezmieniony w stosunku do obecnego. Robert ma przejść do Ferrari "szybciej niż sie tego wszyscy spodziewają". Wynika na to, że nastąpi to w 2010 roku, bo Kimas ma kontrakt na przyszły sezon, a Massie raczej nie podziękują. I nie wiadomo, jak będzie wyglądał przyszłu sezon, bo jak Kimi zostanie majstrem to trudno wierzyć, by Ferrari go odstąpiło. Chociaż, kto wie... Renault po 2006 puściło Fernando do McLarena, to może i Kimster się zdecyduje na przeprowadzkę. Jedno jest pewne: gdy Robert dostanie dobry bolid, to mistrz świata pewny. Prędzej, czy później.

Komentarz

Ja marze o tym żeby robert przeszedł do ferrari :wink:

Komentarz

To jest pewne, ale tak jak mówie - prędzej, czy później.

Komentarz

Chyba póżniej

Komentarz

Skończysz spam ?

Kimi i Massa mają kontrakty do 2010 roku.

Komentarz

Robert na treningu drugi

Komentarz

I dobrze. Cieszy mnie, że był przed Heidfeldem. Wogóle BMW jest w dobrej formie, skoro zajęli 2 i 3 miejsce. A Robertowi dajcie chociaż McLarena, a będzie majstrem.

Komentarz

i du*a zbita... nici z Kubika u Mararoniarzy to ze zajeli 2 i 3 miejsce o niczym nie swiadczy. inne teamy (patrz -->> Ferr i Mcl) mogly sie nieco oszczedzac :wink: a dokladnie swoje jednostki

Komentarz

Ja tam nigdy nie ufam wynikom treningów Liczy się tylko wyścig, ewentualnie qual.

Widzieliście nowy kask Roberta?
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Niestety jeszcze go nie widziałem. Ale jutro na pewno zobacze na sesji kwalifikacyjnej.

Jeszcze wracając do treningów, ja też zbytnio im nie ufam, a często wielu ludzi odsyłało Roberta na emeryturę, bo na treningach był w końcu stawki, a potem im kopary opadały, bo Kubek stanął w wyścigu na podium.

Komentarz

i ten pamietny wyscig na Monzy 2006 jednym okiem spogladalem na wyscig ale myslami bylem caaalkiem gdzie indziej ahhh...

Komentarz

Obojętnie jak wygląda to i tak nie będzie lepszy niż ten co dotychczas. Był perfekcyjny...

Komentarz

Pracuję...
                                X