Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Byłem bardzo szczęśliwy i zadowolony po tym wyścigu, ale moja radość minęła po konferencji prasowej...

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
      i du*a zbita... nici z Kubika u Mararoniarzy to ze zajeli 2 i 3 miejsce o niczym nie swiadczy. inne teamy (patrz -->> Ferr i Mcl) mogly sie nieco oszczedzac :wink: a dokladnie swoje jednostki
      Nie chciał bym nikogo tutaj wyśmiewać albo coś, ale tak tylko dla wiadomości to bolid musi wytrzymać dwa weekendy wyścigowe bo inaczej będzie kara. A w piątek można jeździć nawet nówką :wink:

Ps.
      Bo to mój pierwszy post jest

Zamieszczone przez Toyo
      Byłem bardzo szczęśliwy i zadowolony po tym wyścigu, ale moja radość minęła po konferencji prasowej...

A czemu, może nam wyjaśnisz

Komentarz

A czemu, może nam wyjaśnisz
        Na owej konderencji Michael Schumacher ogłosił, ze po sezonie kończy karierę.

P.S. Witamy na forum :wink:

Komentarz

No i o Kubiku w Ferrari przynajmniej do 2010 chyba możemy tylko pomarzyć...

Komentarz

Ja jestem spokojny, bo wiem, że pewnego pięknego dnia w gazetach na świecie, w telewizji, w fucktach ( :mrgreen: ) i na ulicy rozejdzie się wiadomość, że Robert Kubica, przeszedł do ekipiy Ferrari.

Komentarz

Ale póki co jak zawsze... Polak jak gówno gdzie nie pójdzie to go wysrają

Komentarz

Ale za to słyszałem że Aloso ma przejść do BMW i jeździć z Robkiem, a wtedy będą mogli uczyć się od siebie

Komentarz

też o tym słyszałem ,ale co z Nickiem będzie dalej Czy zrezygnuje ,czy pójdzie do innego teamu.
                  Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

byly wzmianki o TR nt. Kicusia Nickusia..

muscle. co ty nie powiesz? az dwa weekendy?

Komentarz

Oby jutro było sucho, sucho, sucho. Amen.

Vettel gratki za PP, ale nie podniecajmy się - fart

Komentarz

nie wiem co bedzie lepsze. czy sucho czy mokro. jak bedzie sucho to Ham szybko dogoni a jak mokro to Ktos moze skorzystac na bledach innych (patrz ---->> Monaco 200 :wink:

to teraz BMW ma mnie olsnic blyskotliwa taktyka. umiejetnoscia przeywidywania itp. za wiele do przewidzenia tu nie bedzie pierwszy zakret = kraksa 5 bolidow. moze safety car. pozniej dalej slabsi beda wylatywac. znow safety car. wiec powinni Kubika na full dotankowac. wiekszy ciezar = wieksza przyczepnosc i wieksze szanse na dobry wynik.

Komentarz

Kwalifikacje, to fakt, nie były za wesołe, ale jeśli prognozy się sprawdzą, to będzie sucho i powinno być dobrze, bo jeśli wierzyć słowom Borowczyka, to samochody Kimstera i Roberta są ustawione na suchy tor. Ham mnie nie obchodzi, może być ustawiony jak tylko sobie Dennis wymyśli. I tak nie wygra. Jestem zadowolony, że był 15, bo będzie dalej od czołówki. Kimas powinien go trzymać z tyłu, jak to tylko będzie możliwe, jednocześnie starając się przebijać w górę stawki. Jak dobrze pójdzie, to jutro po 16 Massa obejmie prowadzenie w klasyfikacji, oczywiście przy założeniu, że Ham dojedzie minimum dwie pozycje za nim w przypadku, gdyby Massa nie wygrał. W razie wygranej Massy, nawet drugie miejsce Hama (wtedy się zrównają w punktach) nie będzie miało znaczenia, bo Massa miałby 6 zwycięstw, przy 5 wygranych Hama.

Komentarz

ja tam wolalbym jednak ulewe. TR ma silniki Ferrari wiec nielatwo bedzie ich dogonic a na mokrym roznie to bywa

Komentarz

A Robert już cie nie interesuje? O ile Borowczyk miał rację, to Kubica ma bolid ustawiony na suchy tor. A jak tak jest i prognozy pogody się sprawdzą, to Robert może nawet wskoczyć na podium.

Komentarz

slyszalem te komentarze. ale jakos nie jestem pewien ze jutro bedzie sucho

Komentarz

Pracuję...
                                X