Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

że nie "znęcam się" tylko nad tobą...
    I tu sam potwierdzasz, że to lubisz.

Bo jest do tego powód, zachowujesz się jak jakiś 12 latek.
    Może w twoich oczach. Poczytaj inne moje posty. Ciekawe, czy tez pisał je "dwunastlatek"?

wstawić jakiś news np o transferach i zachęcić do dyskusji.
    To zarzuć jakimś transferem. Ciekawe... Może Schumacher wrócił do Ferrari, a Hakkinen do McLarena?

Komentarz

I tu sam potwierdzasz, że to lubisz.
      Po raz kolejny mówię, czytaj ze zrozumieniem. Dwa, tam masz Cudzysłów !!

Czytałem twoje posty. Większość z nich jest w dennych "zabawach forumowych" dla nabicia postów, następnie są posty nic nie wnoszące do tematów a na koniec jest mała część postów na temat - w moich oczach dalej jesteś bachorem.

Nie chce mi się cytować całego newsa, ale jest ich dużo, np. ploteczka o Heidfeldzie w TR

Komentarz

czytalem o tym, ze na Valencii panowie z Toro Rosso zainteresowali sie Nickiem. choc nie wiem czy pupilek BMW przejdzie do "Bykow"

Komentarz

Czytałem twoje posty. Większość z nich jest w dennych "zabawach forumowych" dla nabicia postów, następnie są posty nic nie wnoszące do tematów a na koniec jest mała część postów na temat - w moich oczach dalej jesteś bachorem.
          Ja również czytałem twoje posty i dochodzę do podobnego wniosku. Również większość Twoich postów znajduje się w dziale "do nabijania" postów. Z resztą... Co ja sie będe z Tobą droczył. Dla mnie jesteś tylko sukinsynem leczącym swoje kompleksy na forach i nic ponad to. Od tej pory puszczam Twoje głupie posty mimo oczu.

Prawdopodobnie za "sukinsyna" dostanę warna, ale mogłem użyć innego, bardziej wulgarnego słowa.

Komentarz

Heidfeld to słaba opcja dla TR. Dlaczego ? Bo ani młody ani z talentem... już wolą zabrać kogoś z GP2 lub Sato w pakiecie z silnikami Hondy

Komentarz

Ludzie przestańcie się żreć

Komentarz

Moim zdaniem, jeżeli Heidfeld nie zabierze się do roboty, to nie może być pewien swojej przyszłości w BMW. Wielu podkreśla, że wyścig o Grand Prix Belgii jest "wyścigiem ostatniej szansy" dla Nicka. Jeśli chodzi o kierowców BMW, to zaczynają się, moim zdaniem, schody. To mi coraz bardziej przypomina walkę Alonso z Hamiltonem. A to dlatego, że Robert robi swoje, a Nick z każdego niepowodzenia Kubicy, lub gdy dojedzie przed nim robi "wielkie święto". Ja to sobie tłumaczę tak: co dla Heidfelda jest sufitem, dla Kubicy jest podłogą. Znany cytat, ale idealnie pasuje do tej sytuacji.

Komentarz

Qick nick

Komentarz

Qick nick
                    Człowieku przestań spamować !! Zrób to chociaż bez błędów !!!!

Twierdzisz że BMW wyrzuci swojego pupila ?? Według mnie nie, ten koleś po odejściu z BMW nie ma gdzie iść. Bo gdzie? Pojeździ jeszcze ze dwa latka i sam zrezygnuje

Komentarz

Do Williamsa raczej go z powrotem nie wezmą. Ja go, szczerze powiedziawszy, nie widzę w innym zespole poza BMW. W Torro Rosso pewne miejsce ma Vettel, co do Bourdaisa to ciężko powiedzieć. Chociaż dzisiaj wykręcił najlepszy czas w pierwszym bloku kwalifikacji. Poza tym TS zaprosiło Takumę Sato na testy i moim zdaniem to daje jasno do zrozumienia, że Nick raczej tam nie pojeździ.

Komentarz

Chyba gp2

Komentarz

W GP2 znajduje się wieeele talentów i potwierdza to przykład Lewisa Hamiltona. Także w World Series by Renault można znaleźć kilka nieoszlifowanych talentów. Przykład? Robert Kubica.

Komentarz

Do Williamsa raczej go z powrotem nie wezmą. Ja go, szczerze powiedziawszy, nie widzę w innym zespole poza BMW. W Torro Rosso pewne miejsce ma Vettel, co do Bourdaisa to ciężko powiedzieć. Chociaż dzisiaj wykręcił najlepszy czas w pierwszym bloku kwalifikacji.
                            Do Williamsa ? Pocięło Cie? Tam zaklepany jest Nico Rosberg oraz Nakajima z pakiecie z silnikami lub Nico Hulkenberg.
                            Toro Rosso ma chęć na Senne lub Buemiego a Brudas hmmm nie mam zdania.

pagani56 po raz kolejny mówię... PRZESTAŃ.

Toyo jak już piszesz staraj się bez błędów.

Komentarz

To może Kartingi

Komentarz

To może Kartingi
                                Bez komentarza.

A F3?? Tam też jest sporo dobrych kierowców, patrz kierowca testowy Williamsa.
                                FR2.0 - Bottas, Kuba Giermaziak może kiedyś oni znajdą angaż w F1

Komentarz

Pracuję...
                                X