Przecież Dread nie napisał, żebyśmy już w tej chwili oglądali SuperGT, bo i tak nie ma co oglądać. Chodziło mu o to, żeby zrezygnować w oglądania F1 i zacząć wymienioną wcześniej serię.
Może jednak dał byś się wypowiedzieć autorowi tych słów?
Dokładnie miałem na myśli to co pisał Toyo dlatego powstrzymałem się od komentarza. Przecież wymowa była raczej jasna.
Na oficjalnej stronie SuperGt jest dokładna rozpiska wyścigów, tras i dat. Nie jestem na tyle głupi.
Widzę fajny rozkład na 2011 ,aż 3 razy Fuji:
2011-04-31, 05-01
2011-09-10, 11
2011-11-12, 13
A gdzie Aida, Tsukuba? Mogli już wstawić tam w kalendarzu w zamian za te 2x Fuji.
Dread to temat dla F1 więc trzymajmy się planu i pogadajmy o tym, jeżeli byś chciał utworzyć temat o SuperGT zapytaj się moderatorów na PW. Pewno znajdą się jacyś miłośnicy tej klasy.
Za Pastorem stoi Wenezuela i wielkie firmy naftowe.
Podczas wizyty zespołu z Grove w Wenezueli, ogłoszone zostało porozumienie z państwowym przedsiębiorstwem Petróleos de Venezuela, które jest piątym największym na świecie eksporterem ropy naftowej.
Równie dobrze mogliby usunąć te wszystkie inne napisy i zostawić jeden gigantyczny na pokrywie silnika PDVSA.
Za Pastorem stoi Wenezuela i wielkie firmy naftowe.
Podczas wizyty zespołu z Grove w Wenezueli, ogłoszone zostało porozumienie z państwowym przedsiębiorstwem Petróleos de Venezuela, które jest piątym największym na świecie eksporterem ropy naftowej.
Równie dobrze mogliby usunąć te wszystkie inne napisy i zostawić jeden gigantyczny na pokrywie silnika PDVSA.
Co nie zmienia faktu, że gdyby nie Pastor to byłoby kiepsko ze sponsorami. Niestety.
Komentarz