Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formuła 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Formuła 1 z Robertem Kubicą

Chyba pierwszy raz popieram przemyślenia FIA i Berniego. Lepiej już poczekać trochę dłużej na sezon, niż jakby miało do czegoś dojść podczas weekendu Grand Prix w Bahrajnie.

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
      Wg mnie to co widziałem przed chwilą w niusach w Bahrajnie to lepiej by było jakby faktycznie postawili krzyżyk na tym swoim kalendarzu i zaczęli od GP Australii, no fakt szkoda ,ale cóż zrobić jak ludzie się tam dopominają . . . już sam nie wiem czego i robią z tego w ch*j szumu gdzie musi ginąć ok. 20 osób podczas tej całej odpier*olki.
      Sprawiedliwego rządu, godnych warunków do życia i jedzenia, które drożeje w astronomicznym tempie. Ale to nie temat o sytuacji politycznej w krajach...

Zobaczymy...

A dziś rozpoczęli testy w Barcelonie

Komentarz

prof. Waniek stwierdziła dziś, że do dwóch tygodni Amerykanie ich uporządkują. Zobaczymy czy się potwierdzi, na miejscu Berniego bym się jeszcze wstrzymał z odwołaniem. Mogą testy przenieść ale do wyścigu mamy jeszcze sporo dni.
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Srać na F1 chodźcie pooglądać SuperGT :mrgreen:

Komentarz

No i Ferrari się popsuło

Vettel znów najszybszy. Renault w końcu przyzwoity dystans.

Komentarz

Obawiam się, że R31 może mieć w tym sezonie mniejsze, bądź większe problemy z niezawodnością bolidu. Zobaczymy, jak McLareny sobie poradzą, również mają kilka innowacji.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Srać na F1 chodźcie pooglądać SuperGT :mrgreen:
                A gdzie mogę to obejrzeć, skoro sezon jeszcze się nie zaczął?

Komentarz

Przecież Dread nie napisał, żebyśmy już w tej chwili oglądali SuperGT, bo i tak nie ma co oglądać. Chodziło mu o to, żeby zrezygnować w oglądania F1 i zacząć wymienioną wcześniej serię.

Komentarz

Na YT jest z 2010, oglądałem np. Suzukę na 121 okr. i całie fajne, od pewnego czasu też oglądam archiwalne wyścigi WTCC ,czy podobne klasy.

ARTA HSV-010, w tym zespole jest Yuji Ide, największy wg mnie niedorajda w historii F1.
                    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
                      ARTA HSV-010, w tym zespole jest Yuji Ide, największy wg mnie niedorajda w historii F1.
                      Były większe
                      Ide został wypuszczony na głęboką wodę i nie dał rady, ale było z nim zabawnie
                      A-Spec- 40 lvl
                      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ktoś z was może z ciekawości liczył ile razy się wywalił, wypchnął, zakręcił na torze?

Ale trochę tego było, jedynie kto mógłby mu dorównać choć mogę się mylić to jest Sebastian Bourdais ,albo Anthony Davidson.
                        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Chodźcie pany w inny temat bo tu chłopcy mają f1, możnaby poplotkować o SuperGT :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                            Przecież Dread nie napisał, żebyśmy już w tej chwili oglądali SuperGT, bo i tak nie ma co oglądać. Chodziło mu o to, żeby zrezygnować w oglądania F1 i zacząć wymienioną wcześniej serię.
                            Może jednak dał byś się wypowiedzieć autorowi tych słów?

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
                              Może jednak dał byś się wypowiedzieć autorowi tych słów?
                              Może jednak "dał byś" radę czytać posty ze zrozumieniem?

Komentarz

http://www.formula1.pl/F1_news-10944-Gr ... olane.html
                                No to co? Melbourne po staremu

http://www.formula1.pl/F1_news-10954-St ... elona.html
                                Trochę statystyk z testów pod Barceloną

Komentarz

Pracuję...
                                X