Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Foto] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Foto] Lukas

OMG-Pomimo ostatnich zawirowań na forum muszę się wypowiedzieć bo dostałem kapciem po japie.
    Robiłeś różne dobre,gorsze,interesujące i nudne zdjęcia ale tak odważnego jeszcze nie było.
    Nie wiem co chwalić czy Ciebie za opanowanie czy koleżankę za odwagę, strój pozę i kolczyk Pomijam kwestię techniczne bo z aparatem mam do czynienia w sytuacjach okolicznościowych.
    Ważne jest to że fotka (chyba jak u każdego faceta) wzbudziła wyobraźnie. Półmrok,włochaty dywanik i danie główne. Nie pytam u kogo była robiona sesja
    Jakoś ciężko mi zebrać myśli ale jednym słowem podoba mi się Oby więcej i częściej
    Zamieszczone przez Lukas
    Jak ja teraz żałuję, że statywu nie było...
    Ja bym statywu nie potrzebował... :mrgreen:
    Tak, tak żarcik na poziomie

Czemu ja nie mam takich koleżanek

Komentarz

Śliczna fota, no i tylko pozazdrościć koleżanki
      ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Zamieszczone przez cmlPL
        x D - powiem tyle, jeszcze troche ciemniej i mniej ciuchów i aktem mozna to nazwać. Ale ziarno tak jak sie przyjrzałem. Ciemno, wiem
        Nie noo..bez przesady. :wink: Do aktu to tu jeszcze sporo brakuje... :wink:
        Zamieszczone przez Dreadlock89
        OMG-Pomimo ostatnich zawirowań na forum muszę się wypowiedzieć bo dostałem kapciem po japie.
        Dobry tekst. :mrgreen:
        Pomijam kwestię techniczne bo z aparatem mam do czynienia w sytuacjach okolicznościowych.
        No niestety od tej strony zdjęcie prawie leży...i gdyby nie sam temat tej fotki, w ogóle bym czegoś tak szumiącego nie wrzucił.

Cieszę się jak 'czasem się coś uda' - Dzięki za opinię, chłopaki.

Dostałem kapciem po japie...bez kitu, tekst miesiąca. :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Zdjęcie jak z playboya :wink:

Ale laska. ! :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
            Zdjęcie jak z playboya :wink:

Ale laska. ! :mrgreen:

Po tobie spodziewałem się bardziej odpowiedzi w stylu..."ALE DUPA! Chętnie bym...[i tutaj jakieś twoje niespełnione w kabinie prysznicowej fantazje]".

Ale jednak nie. Fajnie, że Granturismo.pl wychowuje Cię na coraz porządniejszego człowieka. :wink:

Komentarz

Świetne zdjęcie Dopatrzyłem się rozmazania - lewa ręka. Pogratulować koleżanek :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Po tobie spodziewałem się bardziej odpowiedzi w stylu..."ALE DUPA! Chętnie bym...[i tutaj jakieś twoje niespełnione w kabinie prysznicowej fantazje]".

Ale jednak nie. Fajnie, że Granturismo.pl wychowuje Cię na coraz porządniejszego człowieka.
                :mrgreen: Padłem.

A co do fotki to ciekawa, ułożenie dziewczyny po przekątnej i kompozycja w pionie dobrze się komponują i mnie sie podobają. Tyle trzeźwym okiem, nie będe pisał więcej, bo nie chce opisywac tego co zdjęcie prezentuje.

Komentarz

Dzięki za dobre słowa.

Przy następnych okazjach będę robił to ze statywem - Zdjęcia będą lepsze.

Może coś tu jeszcze dorzucę z wczorajszego wieczoru - O ile tylko panna Wu wyrazi zgodę.

Zaobserwowałem to po sobie...że zdjęcia ludzi - najlepsze wychodzą kiedy fotografuje się ludzi których dobrze się zna. Dajmy na to dziewczyna ze zdjęcia - jak się dopatrzycie jest na większości moich zdjęć np. motyw balonowy. :wink:

Komentarz

Cóż by więcej napisać...fotka nie ma słabych stron, za parę lat widzę Cię w czołówce światowej fotografii

Komentarz

Lukas-To zaproś koleżankę na forum

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                        Cóż by więcej napisać...fotka nie ma słabych stron, za parę lat widzę Cię w czołówce światowej fotografii
                        No bez przesady... Ale dziękuję bardzo.

Lukas-To zaproś koleżankę na forum
                        Gdzie ona na forum internetowym... :mrgreen: Będę się jeszcze z nią widział dzisiaj - podsunę pomysł, nie ma sprawy.

Od tych waszych komplementów to tylko miło jej się może zrobić.

Komentarz

Jo to idę się przebrać i uczesać :mrgreen:

Komentarz

Dredziu, Ty masz dziewczyne, nieładnie. ! :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                              Dredziu, Ty masz dziewczyne, nieładnie. ! :mrgreen:
                              A Ty jesteś głupi - też nieładnie, a jakoś nikt nie robi sobie żartów...

Komentarz

Dzien Dobry : )

Lukasz otworzyl mi na tej stronie komputer i kazal pisac, wiec pisze : ) I widze, ze jest tu juz calkiem duzo moich zdjec wlacznie z tym ostatnim z którego tacy dumni jestesmy xD

Do czego sa te tabelki co musialam wypelniac na poczatku?

i tak sie chwalil wlasnie jacy mili jestescie, takze bardzo dziekuje za te wszystkie mile slowa pod moim adresem : )

haha, pierwszy raz na forum internetowym pisze!!! : )

Komentarz

Pracuję...
                                X