Ok Panowie, nie trenowałem, tak więc jak będziecie widzieć mój psn nad którymś z aut, to uważnie i ostrożnie, zgodnie z przepisami o ruchu drogowym - z zachowaniem należytej ostrożności
Lagował kolega Lauda - po całym ekranie z szybkością odrzutowca.
Natomiast z Tobą zawsze mi się dobrze jeździło - ale jeździliśmy w max 3 osoby.
Wystarczy spróbować. Postaw pokój przynajmniej godzinę przed i już.
Mogę postawić pokój, nie ma problemu, u mnie zazwyczaj było wszystko ok (mam w miarę szybki up i niski ping).
Co do autka to pojeździłem wczoraj trochę i powiem tylko tak: Oborze Raczej nie przejadę okrążenia bez spina/zaliczenia bandy/wypadu poza tor (wybierz właściwą odpowiedź). Czas który jakimś cudem skręciłem (na ST oczwi) to 1:38,xxx. Ale tylko raz mi sie udało, reszta była powyżej 1:40
Na chwilę też wpadł do pokoju Mariusz i pierwsze pomiarowe okrążenie miał 1:36, a na następnym 1:34. Tak, tym samym F40 na sportowych twardych. I tak, załamał mnie kompletnie Na całe szczęście widzę że nie dopisał się do listy hehe (ale w sumie ma jeszcze czas... to w razie czego przynajmniej sobie z Gintokim powalczą )
Na chwilę też wpadł do pokoju Mariusz i pierwsze pomiarowe okrążenie miał 1:36, a na następnym 1:34.
Nie od dzisiaj wiadomo, że Mariusz jest na stałe zrośnięty z kierownicą .
Natomiast Gintoki też zdaje się zaciera z radością ręcę i chyba dzisiaj będzie się z nas mocno na mecie .
Komentarz