NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

No w Fordzie wychodzi 100 na 100 spalanie.
    A mi jakoś przód bardziej się ścierał, niż tył ale nie zawsze. Fakt ten samochód jest mega przewidywalny.
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Witam.
      Z mojej strony mogę powiedzieć że walka była jedyna choć pozycje którą zająłem na mecie na pewno nie mogę powiedzieć że sobie na nią zapracowałem, a zaczęło się to tak. Start nawet udany, ale już po pierwszych metrach hamowanko bo zielone lambo nie ruszyło z całością (szkoda było się wbić w ten soczysty kolorek). Zmiana pasa lewy i ogień w hamulceeeeeeeeeee, działo się tam coś czego słowami nie da się opisać. Zlagowany Dredziu tak rozgonił towarzystwo na pierwszym zakręcie, że auta były wszędzie tylko nie na torze. Jakoś udało mi się ominąć cały ten bałagan na zakręcie i znowu trafiłem na dredzia, który się miotał po całym torze zostawiając po sobie siwy dym i mieląc wszystko co koło niego było. Znowu zwolniłem i dałem mu plac by sobie jechał. Cały lag skończył się już na tej prostej za pierwszą szykaną na podjeździe. Tak oto zdobyłem 4 pozycje. Na 3 wpadłem zaraz po tym jak czerwone zło Dredzia zawinęło do pit stopu. I już prawie do końca wyścigu tak miałem raz Siniak mi skradł 3 ale oddał dwa okrążenia później na pitku . Zresztą dla Siniaka to duże brawa się należą. Chłopak z szarego końca po karambolu, na ostatnich sekundach wyścigu był już na moim zderzaku, ale brakło czasu na walkę. Tak to przez cały wyścig w miarę turystycznie zbliżałem się do mety. Mój spokój został zaburzony kiedy to patrze, a do mnie zbliża się coś z duża prędkością No to gaz!!, ale jak już zaczął pojawiać się napis WOWA w jego białym GT-R to zrozumiałem że niema sensu do hamowałem tylko by się nie męczył za mną i tak oto zostałem zdublowany. Czekamy na fotorelacje bo to trzeba zobaczyć.

Komentarz

Obejrzałem powtórkę i stwierdzam... Dredzio miotą Tobą jak Szatan Wpadłeś lekko w Witka, we mnie po całości i jak kręgle polecieliśmy. Ale widać że nie naturalnie Tobą tak miota, bo i na prostej przeskakujesz.

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold

Komentarz

Jednoznacznie wychodzi że moja wina, wstyd mi ale nie ja zawiniłem. Najwidoczniej dopadł mnie jakiś lag. A co najlepsze u mnie na powtórce z moim autem nic się nie dzieje tylko wasze zostają przemeblowane
          Zaraz wrzucę powtórkę z mojego auta na tę całą sytuacje,

Komentarz

Widać, że lag, bo normalnie nie da się tak skakać

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold

Komentarz

podobnie ktoś miał na "dresy kontra wapniaki" na odwróconym torze Grand Valey. Nawet mam powtórkę z tego. Ktoś tak przylagował że wysptrzelił mnie strzałem w tył przed siebie tak, że poleciałem pod górkę na pierwszym tunelu obijajac się od band aż do tunelu i poprzetrącałem wszystkich jak kula kręgle.
              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

[youtube:1mcv0fzq]http://www.youtube.com/watch?v=Oy1K6tfhcSk[/youtube:1mcv0fzq]
                Z Ferrari sytuacja wyglądała tak, nikogo nie potrąciłem więc sam się ździwiłem co się dzieje i od R8 od razu dostałem rozbite lewe przednie koło przez to toczyłem się jak idiota przez 3 lapy szukając pitu. Nieświadomie jednak dostałem laga i porozbijałem stawkę za co przepraszam. To mój debiut i chciałem dobrze wypaść jednak z przyczyn niezależnych ode mnie wyszło niezbyt fajnie i szkoda że mój występ zostanie zapamiętany jako gra w kręgle. Co jak co ale chociaż wyścig był charakterystyczny. Żałuje że z powodu tego wypadku rywalizacja przygasła już na starcie

Komentarz

Ja zostałem skasowany(białe Gallardo), gdy Dredzia zlagowało, uderzył w HAJ$a, a On we mnie. Potem Witek lekko się o mnie otarł
                  Potem w 0:34, Dredziu nagle wrył się w ziemie pod chmurami dymu, ratowałem się, ale to nic nie dało i ja też postanowiłem zrobić zadymę
                  Tak oto stanąłem na podjeździe pod Eau Roude

Komentarz

Dread - faktycznie, uwidocznione jest uderzenie mojego R8 w Twoje przednie lewe koło, ale jak widać, ciężko opisać w jaki sposób się to stało. Na Twojej powtórce skręcam, a w pewnym momencie jestem już przy Italii, tak jak by ktoś mnie uderzył z lewej strony i przeciwnego kierunku jazdy

Komentarz

Krazio tyle że Ty jako jedyny wyszedłeś z wyścigu cała reszta bawiła sie do końca

I jedynym minusem był wybór aut bo można było zrobić, że każdy wybiera jedno auto z listy, które automatycznie zostaje usunięte. Czyli kto pierwszy ten lepszy bez możliwości kilkukrotnego wyboru jednego modelu

Komentarz

Serwer- Mi zupełnie nie chodzi o to stuknięcie kture to jak wszystkie inne było wynikiem mojego laga. To że o tym wspomniałem i widać na filmiku nie znaczy że wypominam lub mam żal. Wrzuciłem replay i opisałem jaknajwierniej z mojej strony też nieszczęsny zakręt. Tylko żebyście zobaczyli jak wyglądało z mojej strony i że z samą inicjacją karambolu nie miałem świadonie nic wspólnego

Komentarz

Czyli wychodzi, że u wszystkich było tak jak rozmawialiśmy wczoraj po wyścigu... tylko nie u Dredzia A był to horror nie lada, krwawa jatka, w której to główny bohater kombajn marki Dreadlock typ 89 po prostu wykosił konkurencję Udało się tylko szczęśliwcom z dwóch pierwszych miejsc, czyli kmieciowi i wowie, którzy zdążyli uciec z rozgrywającego się tuż za ich plecami piekła
                          Nie wiem jak to opisać, ale Ferrari Italia najpierw uderzyło mnie w bok, przeleciało obok i jak już było przede mną nastąpił kolejny nieoczekiwany zwrot akcji i ten czerwony diabeł po prostu błyskawicznie zmienił kierunek jazdy i walnął mnie "na wstecznym" w przód Od tego dzwonu mojego GT-Ra... cofnęło o kilka dobrych metrów przez co wpadłem bezwolnie na tych jadących za mną
                          I powiem wam że po tym początku jak spadłem na ostatnie miejsce już miałem wszystko rzucić w diabły i tak jak Krazio wyjść z wyścigu. Ale mówie - nie, pojadę, zobaczę jak się dalej to wszystko potoczy. I zrobiłem bardzo dobrze, bo wyścig zakończyłem na 4 pozycji. A tego na pewno bym sie nie spodziewał po pierwszym feralnym okrążeniu. Z wowa i kmieciem nie miałem szans, bo ich jak już wspomniałem nie dotknęła początkowa masakra. Ale na 3 miejsce miałem jak najbardziej realne szanse. Jak już napisał Pablo jakoś na kilka okrążeń przed końcem udalo mi się go wyprzedzić, jednak łysawe opony na przedostatnim lapie spowodowały niestety wypadnięcie i rozwalenie GT-Ra na łuku przed szykaną. Musiałem zjechać do pit-stopu, wtedy Pablo z powrotem wrócił na 3 pozycję. Na ostatnim okrążeniu nawet go dogoniłem, ale skończył się dopuszczalny czas na dojazd do mety i ukazał się czarny ekran gdy już go dochodziłem

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          no cóż, to tyle tak na gorąco, czekam na relację
                          Zamieszczone przez Pablo170
                          Czekamy na fotorelacje bo to trzeba zobaczyć.
                          Cóż stoi na przeszkodzie, byście zamieścili swoją?

PS. Dread, a dałbyś radę jeszcze zamieścić filmik z tego początkowego armagiedonu ale z kamer pozostałych samochodów? Bardzo jestem ciekaw jak to wyglądało u ciebie

Komentarz

[youtube:332mldx9]http://www.youtube.com/watch?v=VbCLDbuoKNs[/youtube:332mldx9] u mnie wyglądało to tak, a byłem chyba najbliżej i chyba jako jeden z trzech wyszedłem cało z tej masakry

Komentarz

lol, Dread wyrzucił niedopalonego skręta który utkwił przy filtrze powietrza. :mrgreen:
                              [youtube:7p8skypa]http://www.youtube.com/watch?v=B3no5h9u8Ko[/youtube:7p8skypa]

Komentarz

ahahahaha mega ten filmik .... jakby ktoś te ferrari ręką po torze przesuwał.
                                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X