Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online
Witam, chciałem chociaż w małym stopniu przedstawić Wam fotorelację z wczorajszych wyścigów.
Pierwszy tor, na który się załapałem to , po którym sunęły auta o pojemności 470PO i oponach sportowych średnich.
Lista startowa:
Ja - Honda NSX

Taranova666 - Mazda Atenza Touring Car

dupensztajn - Subaru Impreza WRX STi

Bimbak - Honda Integra Type R

salam82_PL - Ford Focus ST

m_gontarski - Maserati Gran Turismo S

kolejność po pierwszym zakręcie

ja i Taranova666, zaczęliśmy hamowanie zbyt późno przez co Dupensztajn, Bimbak i Salam objęli prowadzenie

moje dołączenie do wyścigu w ostatnim momencie i brak zmiany ustawień auta, zaowocowało ciągłą nadsterownością, kontrami, itd.

tutaj przykład techniki "przyczajony tygrys ukryty smok", jak każdy ecodriver wie, każda kropla benzyny się liczy, w czym bardzo pomaga mniejszy opór aerodynamiczny

z nadsterownością musiał radzić sobie m_gontarski w smowi Maserati

z tą sceną pewnie bardziej kojarzycie Dodga' Challenger'a

i kolejny błąd... tym razem popełnił go też Salam

tym razem nie zapanowałem nad nadsterownością i zostałem wyprzedzony przez m_gontarskiego

Taranova666, który coraz bardziej zbliża się do dupensztajna, który wydawałoby się miał niezagrożoną pozycję.

mój kolejny błąd przy hamowaniu, leciutko wjechałem w tył auta m-gontarskiego, przez co wpadł w nadsterowność(bardzo przepraszam za błąd)

na sam koniec, tuż przed metą Taranova wyprzedza depensztajna

Wyniki:
Taranova666
dupensztajn
Bimbak
salam82_PL
ja
m_gontarski
Kolejne dwa wyścigi odbyły się na słonecznym Lazurowym Wybrzeżu, a maszyny to dzikie Shelby Cobra z 1966r., przez które niejeden gracz wypowiedział wiele niecenzuralnych słów.
Do pierwszego wyścigu nie mam jednak replay'a, więc opiszę tylko, że pewien Argentyńczyk, który dołączył do pokoju, chyba nie znał potencjału jaki drzemie w Shelby'm, zwłaszcza z ciężkimi uszkodzeniami, nie patrząc na późniejsze kłopoty, zaczął przepychać się z innymi zawodnikami, przez co wyścig stracił trochę na tempie, ale adrenaliny jednak nie brakowało.
Drugi wyścig z tą nadsterowną machiną Amerykańskiego cudu techniki rozpoczął się, już bez obcokrajowców, w składzie:
ja

salam82_PL

Bimbak

m_gontarski

Taranova666

i poszli...

Taranova trenuje wychodzenie z nadsterowności

walka z Bimbakiem

Taranova popełnia błąd przy hamowaniu i lekko kasuje Cobre Bimbaka

znów prawie wszyscy razem

ekipa naprawiająca zepsute auto Tarnova

błąd Bimbaka i prowadzenie m_gontarskiego

udany pojedynek z Salamem

przy szykanie, zahaczyłem o Salama, co zakończył efektownym spinem

chociaż mała rekompensata z mojej strony, ustąpienie Salamowi miejsca

Wyniki:
1.m_gotnarski
2.Taranava666
3.salam82_PL
4.Bimbak
5.Dosmus
Następnie odbył się wyścig dwóch odwiecznych rywali Subaru i Mitsubishi na torze Route 5 Clubman Stage, w wyścigu wzięli udział:
ja - Subaru Impreza WRX STi

Taranava666 - Subaru Impera WRX STi

salam82_PL - Mitsubishi Lancer EVO X

zaraz po starcie

utrata prowadzenia, na rzecz Taranavy

oraz odzyskanie pierwszej pozycji na prostej

Wyścig powtórzyliśmy jeszcze raz, lecz tym razem Taranava nie oddał zwycięstwa od samego początku, a mi udało się wyprzedzić Salama, co udowodniło, że w tym starciu zwycięzcom jest firma z Ōta'y.

Na koniec zakończyliśmy wisienką na przysłowiowym torcie, czyli mniej lub bardziej udane próby driftu, w następującym składzie:
ja - Nissan Silvia S15

salam82_PL - Honda S2000

Taranava - Nissan GTR/ TVR Cerbera Speed 12

konopiusz87 - AEM S2000

i oczywiście zdjęcia:

Witam, chciałem chociaż w małym stopniu przedstawić Wam fotorelację z wczorajszych wyścigów.
Pierwszy tor, na który się załapałem to , po którym sunęły auta o pojemności 470PO i oponach sportowych średnich.
Lista startowa:
Ja - Honda NSX

Taranova666 - Mazda Atenza Touring Car

dupensztajn - Subaru Impreza WRX STi

Bimbak - Honda Integra Type R

salam82_PL - Ford Focus ST

m_gontarski - Maserati Gran Turismo S

kolejność po pierwszym zakręcie

ja i Taranova666, zaczęliśmy hamowanie zbyt późno przez co Dupensztajn, Bimbak i Salam objęli prowadzenie

moje dołączenie do wyścigu w ostatnim momencie i brak zmiany ustawień auta, zaowocowało ciągłą nadsterownością, kontrami, itd.

tutaj przykład techniki "przyczajony tygrys ukryty smok", jak każdy ecodriver wie, każda kropla benzyny się liczy, w czym bardzo pomaga mniejszy opór aerodynamiczny

z nadsterownością musiał radzić sobie m_gontarski w smowi Maserati

z tą sceną pewnie bardziej kojarzycie Dodga' Challenger'a

i kolejny błąd... tym razem popełnił go też Salam

tym razem nie zapanowałem nad nadsterownością i zostałem wyprzedzony przez m_gontarskiego

Taranova666, który coraz bardziej zbliża się do dupensztajna, który wydawałoby się miał niezagrożoną pozycję.

mój kolejny błąd przy hamowaniu, leciutko wjechałem w tył auta m-gontarskiego, przez co wpadł w nadsterowność(bardzo przepraszam za błąd)

na sam koniec, tuż przed metą Taranova wyprzedza depensztajna

Wyniki:
Taranova666
dupensztajn
Bimbak
salam82_PL
ja
m_gontarski
Kolejne dwa wyścigi odbyły się na słonecznym Lazurowym Wybrzeżu, a maszyny to dzikie Shelby Cobra z 1966r., przez które niejeden gracz wypowiedział wiele niecenzuralnych słów.
Do pierwszego wyścigu nie mam jednak replay'a, więc opiszę tylko, że pewien Argentyńczyk, który dołączył do pokoju, chyba nie znał potencjału jaki drzemie w Shelby'm, zwłaszcza z ciężkimi uszkodzeniami, nie patrząc na późniejsze kłopoty, zaczął przepychać się z innymi zawodnikami, przez co wyścig stracił trochę na tempie, ale adrenaliny jednak nie brakowało.
Drugi wyścig z tą nadsterowną machiną Amerykańskiego cudu techniki rozpoczął się, już bez obcokrajowców, w składzie:
ja

salam82_PL

Bimbak

m_gontarski

Taranova666

i poszli...

Taranova trenuje wychodzenie z nadsterowności

walka z Bimbakiem

Taranova popełnia błąd przy hamowaniu i lekko kasuje Cobre Bimbaka

znów prawie wszyscy razem

ekipa naprawiająca zepsute auto Tarnova

błąd Bimbaka i prowadzenie m_gontarskiego

udany pojedynek z Salamem

przy szykanie, zahaczyłem o Salama, co zakończył efektownym spinem

chociaż mała rekompensata z mojej strony, ustąpienie Salamowi miejsca

Wyniki:
1.m_gotnarski
2.Taranava666
3.salam82_PL
4.Bimbak
5.Dosmus
Następnie odbył się wyścig dwóch odwiecznych rywali Subaru i Mitsubishi na torze Route 5 Clubman Stage, w wyścigu wzięli udział:
ja - Subaru Impreza WRX STi

Taranava666 - Subaru Impera WRX STi

salam82_PL - Mitsubishi Lancer EVO X

zaraz po starcie

utrata prowadzenia, na rzecz Taranavy

oraz odzyskanie pierwszej pozycji na prostej

Wyścig powtórzyliśmy jeszcze raz, lecz tym razem Taranava nie oddał zwycięstwa od samego początku, a mi udało się wyprzedzić Salama, co udowodniło, że w tym starciu zwycięzcom jest firma z Ōta'y.

Na koniec zakończyliśmy wisienką na przysłowiowym torcie, czyli mniej lub bardziej udane próby driftu, w następującym składzie:
ja - Nissan Silvia S15

salam82_PL - Honda S2000

Taranava - Nissan GTR/ TVR Cerbera Speed 12

konopiusz87 - AEM S2000

i oczywiście zdjęcia:

Komentarz