NIGHT RIDERS: Archiwum relacji z wyścigów

Zwiń

Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Relacje ze spotkań online

super foto relacja fajne fotki tylko proszę zmień w opisie z wawa1979 na wowa1979 Pozdrawiam
    http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Świetna robota Dosmus Widzę, że fotorelacje dobrze Ci wychodzą czyli, krótko, zwięźle i na temat.
      Jeżeli chcesz aby Twoje fotorelacje cieszyły się jeszcze większym zainteresowaniem to zamiast miniatur wstawiaj zdjęcia 800 x 600 bo czytelnicy to lenie i nie chce im się klikać na miniaturki, żeby obejrzeć zdjęcie i je komentować

Komentarz

Witam, wrzucam spóźnioną fotorelację, gdyż wczoraj miałem ognisko i nie było czasu.

Do pokoju dołączyłem dość późno, przez co pewnie ominęło mnie kilka wyścigów. W Pierwszym starcie, w którym dane było mi wystartować auta były ograniczone 548PO i oponami sportowymi średnimi a wszystko to odbywało się na Odcinku Specjalnym - Route 7.

W wyścigu udział wzięli:
        PiotrGT - RUF RGT

m_gontarski - Dodge Challenger STR8

pk30-08-19-90 - Nissan GTR Black Mask

wowa1979 - Mitsubishi Lancer Evolution X

ja - Nissan GTR

po starcie ułożyły się dwie grupy, szybszy w której był PiotrGT i pk30-08-19-90, oraz wolniejsza, która dobrała złe ustawienia w skrzyni biegów ja, m_gontarski i wowa1979

do pierwszego nawrotu we trójkę jechaliśmy bardzo blisko siebie

ale najkrótsze przełożenie skrzyni biegów wowy dały się we znaki i walka o trzecie miejsce toczyła się między mną a m_gontarskim

Piotr i pk30-08-19-90 nie ustępowali sobie na krok, cały czas tasując się pozycjami

lecz w połowie drugiego okrążenia auto Piotra postawiło bokiem, przez co stracił trochę czasu

lecz pk30-08-19-90 nie mógł długo cieszyć się pozycją lidera, ponieważ Piotr zaczął szaleńczą pogoń dzięki której ostatecznie odniósł zwycięstwo

Wyniki:
        PiotrGT
        pk30-08-19-90
        ja
        m_gontarski
        wowa1979

Następnie większość była za tym, by przetestować V-max w Bugatti'm Veyron'ie, lecz wszystko odbywało się na jeździe próbnej, więc fotek z tego eventu nie ma. Dodam tylko, że jeśli pamięć mnie nie myli, maksymalną prędkość jaką udało się rozwinąć to 445km/h.

Po badaniu maksymalnej prędkości, na torze zostałem już tylko ja i m_gontarski. Postanowiliśmy jechać bez spinania się, głównie pod zdjęcia.

Naszym pierwszym wyborem były auta które powstały w latach 60.
        Autach, które do dziś cieszą się większym pożądaniem niż większość ładnych pań, które składają się w dużym procencie z silikonu oraz tor w Rzymie.

m_gontarski wybrał Lamborghini Miura Bertone

mój wybór padł na auto, którymi jeździło większość astronautów tamtych lat, mianowicie Chevrolet Corvette Stingray

Dać się lekko przypalić albo wychłostać dla takiego auta? Człowiek by wytrzymał.

Kolejny wybór to dobrze znane lotnisko dla każdego fana programu BBC, mianowicie TopGear Test Track oraz drift autami, które upatrzyli sobie zwolennicy wolnej miłości - Volkswagen SambaBus.

ja

m_gontarski

Ostatnim wyborem były auta bardzo zbliżone do siebie, oba miały lakier w odcieniach koloru czerwonego, oba naprawdę fajnie dawały sobie radę w kontrolowanym poślizgu i oba okazały się najbrzydszymi autami, które znajdowały się u nas w garażu.

m_gontarski Mazda Autozam AZ-1

ja - Acura DN-X Concept

Zastosowałem się do zaleceń Angello, powinno być bardziej przejrzyście i bez klikania w miniatury

#snoop_doggy_dog
        miałem wszystkie oprócz naszego wyścigu z najbrzydszym autem z garażu, z którego wysłałeś mi replay

#Krazio
        dzięki za wyłapanie błędu - poprawione

Komentarz

Świetnie wyszły te zdjęcia Jednak miałeś powtórki?
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Dosmus dziękuję Ci bardzo za kolejną udaną fotorelację i za zdjęcia we wzorowej rozdzielczości.
            Aż chciało się oglądać (dwukrotnie)

Komentarz

fajna fotorelacja. Tylko że samochody miały 548PO, ale to tylko drobna pomyłka.

P.S. Te 445km/h Były moje.

Komentarz

Świetnie ściganie dzisiaj było ... dzięki wszystkim za jazdę i do następnego
                http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Było super. Jestem debiutantem a już takie lokaty: Grand Valley Speedway:9/10-było agresywnie. Deep Forest Raceway:2/9- ostra walka na czele z Bimbakiem i wową. Autumn Ring:3/8- początek słaby, ale szybko nadgoniłem i przez to że Dosmusa wywaliło(przykro mi) stanąłem na podium.

Komentarz

Gratulacje Krazio ja odniósłbym swoje pierwsze zwycięstwo w Night Riders, no ale pech chciał by mnie i Bimbaka wyrzuciło, będę próbował dalej. Dziękuję wszystkim za grę i mam nadzieję, że nie przysporzyłem nikomu większych kłopotów.

Komentarz

Wczoraj było troszkę agresywnych momentów, ale ogółem super wyścigi i fajna zabawa ; )

Komentarz

Dzięki wszystkim za grę, rzeczywiście kilka kolizji miało miejsce ale cieszę się że początek każdego wyścigu był w miarę czysty.

Moja Mazda Mx-5 prowadziła się bardzo dobrze i nie zużywała zbytnio opon, ale wyżyłowany silnik 1.6 nie dawał rady. Nadganiałem na zakrętach, ale na prostej ledwo nadążałem draftować. Na deep forest wóz zachowywał się mniej stabilnie, a najbardziej zdradliwy był długi zakręt w lewo, na którym obróciło Riko.

Na Autumn Ring wziąłem Focusa z napędem na przód i jechało się łatwiej, ale po przesiadce z FR męczył mnie mały promień skrętu. Jeden z zakrętów chciałem przejechać zbyt szybko i skasowałem zarówno siebie, jak i Mazdę Bimbaka (za co już go przeprosiłem).

Za tydzień proponuję przejechać się Porszakami (ehkem - RUF), ale tylko napęd na tył, bo CTR2 ma IMHO na dużą przewagę nad resztą.

Komentarz

Oryginalny pomysł kmieciu, ale będzie mniej samochodów do wyboru, więc wyścig nie będzie tak ciekawy jak turniej "Z Ulicy Na Tor". O ile się nie myle to chyba 4 auta będą mogły wziąć udział.

Komentarz

Może turniej Subaru Impreza vs Mitsubishi Lancer do 450-480PO?

#Krazio
                            oba te auta mają AWD, a do 500PO można je podkręcić a będzie duży wybór, ponieważ dużo było generacji i Imprezy i Lancera

#kmieciu4ever
                            Twoje rozwinięcie pomysłu bardzo mi się podoba tylko kto podejmie się zadanie zorganizowania turnieju...

#edit
                            zapomniałbym, auta 4x4 to również Nissan Skyline, Bugatti Veryon, Audi R8, Lamborghini, itd., a to trochę inna liga niż Subaru Impreza, Lancer EVO, Audi, Lancia...

Komentarz

Ja myślę o turnieju w którym samochody będą miały ten sam napęd tak do 500-520 PO

Komentarz

No to proponuję połączyć powyższe pomysły - Impreza vs Lancer vs Reszta świata 4WD.
                                Czyli tylko wozy z napędem na 4 koła, z tym że niektórzy zamiast podążać utartymi ścieżkami (w tym ja) wezmą inne wozy (Audi Quattro?).

4x4 są bardzo stabilne, dlatego proponuję 500 PO i sportowe twarde opony.

Komentarz

Night Riders

Opis Klubu

Jeżeli chcesz ciekawie spędzić wieczór z Gran Turismo Sport to zapraszamy do Night Riders
                                Typ Grupy: Publiczna
                                Tematy: 9
                                Komentarze: 12987

Właściciel

Moderatorzy

Uczestnicy (3)

Pracuję...
                                X