Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Panowie robi sie powoli przepychanka, choc dyskusja na dobrym poziomie z argumentami to zrobila sie wojna wm i andka. Prawde mowiac nie mialem stycznosci z nowymi modelami z wp, kiedys ze starszymi tak wiec kafelki sa mi obce. Dlatego nie krytykuje, niech kazdy zostanie przy tym co mu odpowiada Ja jestem bardzo zadowolony z andka i oferuje mi to czego oczekuje od nowoczesnego smartfona plus wiele wiecej ciekawych mozliwosci co sobie cenie. W dodatku mam do dyspozycji duze wsparcie.

btw.jesli chodzi o mody to zapewne nie chodzilo o trudnosc wykonania. Sam modowalem k810i i wtedy bylo gorzej, wgrywanie patchy , elfow... raz brickowalem. Zeby grzebac w andku tez trzeba miec podstawowe pojecie, kiedy pojmujemy czym jest robocik, jak dziala i jest skonstruowany a przede wszytkim jestesmy w miare ogarnieci to wystarczy przestudiowac kilka tematow, dobry tutorial i mozna wykonac podstawowe mody takie jak zmiana roma.

Komentarz

Ja prostujÄ™ tylko nieprawdziwe informacje nt. Windows Phone.

Komentarz

cześć wam mam problem odnośnie mojego c 510. wczoraj podczas korzystania z przeglądarki internetowej zawiesił mi się internet, telefon się wyłączył i włączył ale internet nie chce działać. w ustawieniach internetowych jak ustawia wap albo internet to mi zaraz znika i z neta nici. wina leży wg mnie w telefonie bo jak karte dam do innego to normalnie hula. na telefonie próbowałem konfiguracji, aktualizacji i nic interntu nie ma. czy to trzeba z kompa zgrać jakiś program nie wie nie znam sie. a w tych ustawieniach internetowych no jak dam internet albo wap dam zapisz i nie chce działać, zgóry dzięki za pomoc

Komentarz

Trzeba wgrać soft na nowo.

Komentarz

tzn. że będę mógł sam ściągnąć i zainstalować poraddźcie jak możecie ja bardzo zielony w tych sprawach i większość nazw nie kapuje

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=JqtTloHQOC0

Komentarz

a może wiesz skąd ściągnąć program i pliki bo co znajdę to pisze że
                strona już nie istnieje

Komentarz

google.pl

Komentarz

• Re: Najnowsze zakupy

Jak nie to chętnie go przyjmę btw. powiedz ile on ma w końcu ramu? Bo różnie czytałem, raz mówią że 1GB a raz że 2.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Jak nie to chętnie go przyjmę btw. powiedz ile on ma w końcu ramu? Bo różnie czytałem, raz mówią że 1GB a raz że 2.
                      2GB ma wersja na KoreÄ™, reszta 1GB.

Komentarz

Ale wersja na KoreÄ™ ma chyba 2rdzenie a nie 4?

Komentarz

Z tego co wiem to wersja kanadyjska ma 2GB RAMu i dwurdzeniowego procka.
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ma 1GB, te z LTE są bardziej wypasione z tego co czytałem, ale że zwykły się tanio trafił to wziąłem.

Komentarz

Ja się przesiadłem tydzień temu z iP4 na lumie 920, choćby mnie cieli nigdy bym nie kupił telefonu z androidem. Jak na razie W8 to rewelacja dla mnie.

Komentarz

Dlaczego?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X