Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Telefony komórkowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Telefony komórkowe

Ja ostatnio jak zalałem iP4 pełnym kubkiem gorącej kawy miałem wizję, że czas zacząć odkładać kasę na 4S, poczekać aż ceny przestaną być zaporowe i kupić.

No ale po wysuszeniu na kaloryferze iphone dalej działa, więc jeszcze trochę z wymianą poczcekam (:
    tylko kawą wciąż pachnie...

Komentarz

Dobrze, że to tylko kawa - bywają gorsze miejsca do upadku telefonu... :mrgreen:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Jak można przypadkiem wylać na/upuścić telefon? Co innego jest świadome rzucanie nim, żonglowanie, do czego sam się przyznaję. Nieraz mój SE lądował na ziemi tylko dlatego, że go nie złapałem xD

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Jak można przypadkiem wylać na/upuścić telefon? Co innego jest świadome rzucanie nim, żonglowanie, do czego sam się przyznaję. Nieraz mój SE lądował na ziemi tylko dlatego, że go nie złapałem xD

Można położyć w złym miejscu telefon, po czym w jeszcze gorszym postawić obok niego kubek z kawą, po czym niefortunnym ruchem ręki sięgając po np. rogalika trącić kubek na wąskiej podstawce przewracając go wprost na bogu ducha winny telefon.
          O w ten sposób można przypadkiem to zrobić

Komentarz

Zamieszczone przez TomakBanan
            Można położyć w złym miejscu telefon, po czym w jeszcze gorszym postawić obok niego kubek z kawą, po czym niefortunnym ruchem ręki sięgając po np. rogalika trącić kubek na wąskiej podstawce przewracając go wprost na bogu ducha winny telefon.
            O w ten sposób można przypadkiem to zrobić
            Dokładnie, przykład z życia wzięty :wink: .

Lepsze to, niż zapach plastiku
            .

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
              Lepsze to, niż zapach plastiku
              .

Oponuję, produkty apple plastikiem nie pachną, ryżem też(mimo, że w chinach je składają...)

Komentarz

Nokia 500 - tak/nie i dlaczego?
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

nie bo nokia
                  nie bo symbian
                  nie bo niczym się nie wyróżnia
                  nie bo nie jest w stanie wykorzystać swojego potencjału
                  tak bo ma gejowe wymienne obudowy
                  tak bo niewiele kosztuje
                  nie bo za niewiele więcej kupisz normalnego smartfona z Andkiem lub choćby na Badzie
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                    nie bo nokia
                    nie bo symbian
                    nie bo niczym się nie wyróżnia
                    nie bo nie jest w stanie wykorzystać swojego potencjału
                    tak bo ma gejowe wymienne obudowy
                    tak bo niewiele kosztuje
                    nie bo za niewiele więcej kupisz normalnego smartfona z Andkiem lub choćby na Badzie
                    1. czemu to źle? :mrgreen: nie miałem nigdy Nokii
                    2. czemu to źle? :mrgreen: nie miałem nigdy telefonu z jakimkolwiek systemem operacyjnym :mrgreen:
                    3. hmm wizualnie mi się bardzo podoba, wyróżnienia się nie potrzebuje
                    4. tzn?
                    5. i tak nigdy ich nie założę :mrgreen:
                    6. no też właśnie!
                    7. mam do wyboru samsunga galaxy 551 jeszcze, ale podoba mi się dużo mniej i jest 2 razy droższy .. co prawda ma tego Androida, ale czy ktoś mi może wytłumaczyć w czym to jest tak elementarnie ważne i lepsze od Symbiana? nigdy nie miałem takiego telefonu i domyślam się, że pewnie takie coś umożliwia wiele zabawy, ale mi wystarczy mieć Angry Birdsy i fejsbuka :mrgreen:
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek a w jakiej ofercie i jakie masz jeszcze opcje?Jeśli robisz coś więcej niż dzwonienie i smsowanie to wtedy android będzie dobrym wyborem.Nokia to nowość ale ze słabym procesorem(podkręcony procesor bez układu graficznego.To co jest w Noki N8 jest już lepsze mimo niższego traktowania procka)
                      PS symbian to już naprawdę wiekowy system i już kończy swój żywot.Fejsbuk w androidzie jest o wiele bardziej rozbudowany niż w symbianie.Do tego ilość aplikacji w markecie jest też dużo większa na androidzie.

Komentarz

pomijając systemy operacyjne faktycznie samsung jest chyba gorszym aparatem od nokii. Ma co prawda lepszą baterię ale jak poczytasz o nim to niektóre anomalia z nim związane mogą nastręczać problemów w codziennym użytkowaniu. Symbian to dinozaur ... nawet w tej odświeżonej wersji oferuje biedę z nędzą. Z nim jest tak trochę jak z IE, nikt nie będzie miał do niego zastrzeżeń, aż nie spróbuje alternatywnych przeglądarek. Nokia ponoć działa bardzo wolno na tym systemie, wolniej jak inne telefony z dużo słabszym procesorem. Możliwości jakie oferuje Android są nie do przecenienia, a jego główną zaletą jest wszechstronność. Na dzień dzisiejszy na telefonie z Androidem jesteś zrobić praktycznie wszystko co robisz na komputerze. Poza tym mnogość aplikacji dostępnych na ten system powala. Jeśli jednak miałeś już kontakt ze smartfonami i wiesz czego potrzebujesz może się okazać, że andek będzie przerostem formy nad treścią. Tak było w moim przypadku.
                        Ja sam mam Samsunga Wave II (Bada OS) - od telefonu oczekiwałem przede wszystkim multimedialności, wysokiej jakości i łatwości obsługi. Na telefon z androidem który spełniał moje oczekiwania musiałbym wydać 3x więcej niż za mojego Samsunga i tylko dlatego wybrałem Bade która mnie jak dotąd pozytywnie zaskakuje.
                        Zastanów się czego oczekujesz od takiego telefonu i idź do sklepu i porównaj osobiście aparaty które Cie interesują. Gdybyś jednak miał w swoim zasięgu cenowym Samsunga Galaxy Ace ... to nie pier*** tylko bierz Ace'a

Komentarz

Nie bierz Ace tylko Xpeire Neo V.Dorzucisz 50 zł i masz wyrażźny skok w wydajności(na serio to poczujesz i masz zapewnioną aktualicję do andka 4.0.Co to noki.Ma bardzo słabe hardwere(1ghz to stary podkręcony procesor bez układu graficznego,więc gry lepsze od Angry Birds nie pograsz.Wave ma świetny stosunek jakość/cena ale jednak bada jest słabszym systemem niż android (mało aplikacji=małe możliwości).ale wyprzedza i to dużo symbiana

Komentarz

Poipieram, Neo V jest rewelacyjne, żona ma i powiem wam że super dział - wyświetlacz rewelacja, kamera dobra, i jest wystarczająco szybki.

Komentarz

o SE Neo V akurat wcześniej nie słyszałem ... faktycznie prezentuje się świetnie.

Komentarz

Stosunek ceny do wyposażenia rewelacyjny.Szkoda że po 2 tygodniach boczny pasek skrzypiec.Jakość obudowy to najsłabszy punkt tego telefonu zresztą jak całej linii xperia

Komentarz

PracujÄ™...
                                X