Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Nasz Jeep (fotki i opis jest w tym temacie kilkanaście postów wyżej) też nie ma nawet jednego Air Bag'u....no, ale to 92' rok !
    Szymoniec - Fajny kolorek w tej Pandzie, chyba najlepszy z dostępnych...

Pozdrawiam

Komentarz

No, kolorek piękny.

Komentarz

No to oficjalnie moi rodzice kupili C4. Dziś zagościł pod domem.
        Kolo Gris Cendre, silnik 1.6 HDI, rocznik 2008 (nówka), wyposażenie to m.in. tempomat, climatronic, czujniki parkowania, komputer pokładowy, radio CD z MP3, 6 poduch (wraz z kurtynami), welurowa tapicerka, elektryczne szyby przednie i lusterka.

Fotki (później dam więcej):
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Fajny...ale do kur*y nędzy czemu srebrny? Jak ja nienawidzę tego koloru...A Citroen ma bardzo bogatą paletę kolorów.

Komentarz

Niech wam dobrze służy....ale ta kierownica to porażka...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Fajny...ale do kur*y nędzy czemu srebrny? Jak ja nienawidzę tego koloru...A Citroen ma bardzo bogatą paletę kolorów.
              Jaki srebrny? To Gris Cendre Znaczy się na pierwszy rzut oka to srebrny, ale tak naprawdę to jest taki beż Trudno określic, nowy kolor w palecie Citroena. Mam fotkę na której C4 stoi obok srebrnego Hyundaia Coupe, widac różnicę
              Potem jÄ… wklejÄ™.

Lukas - mi siÄ™ kierownica bardzo podoba.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

O mój wujek ma C5 sedana,też 1.6 HDI i ma taki sam przód .Mi takie kierownice się nie podobają wogóle,tzn. ta jeszcze nie jest taka zła (środek jest nieruchomy kiedy nią obracasz ) ale ogólnie takie kształty mi się nie podobają.Kierownica od Porsche 911 Turbo z 83'-89' jest najlepszą kierownicą jaką miałem w dłoniach. :wink: Ale ogólnie auto i kolor są super.
                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Fajny...ale do kur*y nędzy czemu srebrny? Jak ja nienawidzę tego koloru...
                  Co??!! Jeden z najlepszych kolorów dla samochodu. Wygląda bardzo fajnie a w dodatku samochód sprawia wrażenie czystszego niż np. jakby był czarny.

Komentarz

Tak,właśnie,czarny to według mnie najładniejszy kolor ale najbardziej wymagający,wystarczy że trochę zabrudzimy czarne auto i to wygląda jakby wróciło z off-roadu a srebrny jest kompaktowym i bardziej mobilnym kolorem,zawsze wygląda jak czysty,nawet po tygodniu czy dwóch użytkowania.
                    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                      Fajny...ale do kur*y nędzy czemu srebrny? Jak ja nienawidzę tego koloru...
                      Co??!! Jeden z najlepszych kolorów dla samochodu. Wygląda bardzo fajnie a w dodatku samochód sprawia wrażenie czystszego niż np. jakby był czarny.
                      Co drugi samochód jest na ulicach srebrny, aż niedobrze się robi...fakt, jest praktyczny ale po prostu zbyt pospolity...wg najładniejszy kolor to biała perła z palet lakierów BMW lub Audi. Jeśli srebrny to tylko Liquid silver mercedesa

Komentarz

Chciałbym ożywić temat
                        Sam z racji wieku nie mam własnego samochodu ale wymienie rodziców:
                        1.Autko mamy to Mazda 626 92r. 2 litry w benzynie 136 kuców
                        Pomimo swoich lat fajnie ciągnie i ma całkiem bogate wyposarzenie. Średnie spalanie to ok.6 litrów

2.Auto taty to Chrysler Voyager 2.5 litra w dieslu, 116 koni
                        Kupiliśmy go jakieś ponad pół roku temu w komisie w mielcu (komis jakiegoś kierowcy rajdowego bo miał w biurze dużo pucharów). Został odkupiony od miłej włoszki i sprowadzony właśnie do Polski. Mój tata jak go zobaczył to od razu się w zakochał. Samochód super komfortowy z dużą przestrzenią w środku tylko szkoda że nie w wersji grand
                        Jak na razie nic się nie popsuło (odpukać). Wyposażenie też b.dobre i ten tempomat

3.Z tego że mam własny sklep to musze czymś wozić towar i od tego jest niezniszczalny Citroen c15. Służy tylko roboty.
                        Ma już przejechane ponad 320 tysi ale nic poważnego się nie stało (pomijając że raz delikatnie zaliczył śliwke ale dalej szaleje).

Ja jak zdam prawko to będe dążył do tego
                        "some things will never change" 2Pac R.I.P.

Komentarz

Zamieszczone przez KubA94
                          Pomimo swoich lat fajnie ciÄ…gnie
                          No w końcu Mazda
                          Średnie spalanie to ok.6 litrów
                          Ale w to już nie uwierze...

Poza tym fajne autka :wink:

Komentarz

Rok temu byłem z nią w zakopanem. Przejechaliśmy w tą i z powrotem bez między tankowań i po obliczeniu spalanie średnio-trasowe wyniosło 6 litrów z hakiem na serio.

PS.Choć mazda ma 2 litry i pali mało to miałem palio wekeend (wg. mnie porażka) która miała 1.4 silnik w benzynie to potrafiło spalić tak średnio 10 l.

Komentarz

Mazda 626 92r. 2 litry w benzynie 136 kuców
                              Dbajcie o nią, nie sprzedawajcie jej - Za kilka lat będzie wspaniałym Japońskim Klasykiem :wink:
                              Ja jak zdam prawko to będe dążył do tego
                              Noooo......TAK MA BYĆ ! Widzę, że nie jestem sam :wink:

Co do Chryslera.....wolę Forda Windstara - Moja rodzina ma takiego, 3.8 V6 203HP - Świetny samochód.....RODZINNY !

Pozdrawiam

Komentarz

Ten chrysler to była prawdziwa okazja a mój tata zawsze marzył o dużym rodzinnym aucie.
                                Dzień w dzień przeglądał otomoto aż znalazł. Ale naprawde warto bo jest w świetnym stanie.
                                Ten jest z '98 a za taką cene którą daliśmy idą te z 96

A co do mazdy to i tak ją sprzedamy bo ma już swoje latka i kupimy coś nowszego
                                bo już zaczyna wyrywać pieniądze ale za to ile przejeździła to nie można mieć o to żalu.
                                Będzie mi jej troche żal ale to w końcu samochód

Komentarz

PracujÄ™...
                                X