Nie wątpie że jest lepszy od tych wszystkich "pseudo terenów" bo to prawdziwy samochód a nie puszka elektroniki ze znaczkiem marki samochodowej!
A co myslisz o nissanie 350z??marze o takim
Nie wątpie że jest lepszy od tych wszystkich "pseudo terenów" bo to prawdziwy samochód a nie puszka elektroniki ze znaczkiem marki samochodowej!
A co myslisz o nissanie 350z??marze o takim
Fajny wóz, ale wolałem 300ZX. Ten ma, niestety, silnik z... Renault Avantime. Design świetny, wygląd też. Ale dla przykładu - w Juiced (taka ścigałka na PC, moim zdaniem lepsza od Undergroundów) wóz prowadził się koszmarnie. Nie wiem, jak w realu...
Gra taka jak juiced napewno nie odwzorowuje jazdy auta. 350Z jest zajebista i tyle.
Masz racje też uważam że gry nic nie sugerują o jezdzie danym modelem!
Na prawde jego przyspieszenia wgnata w fotel a prędkośc maksymalna jest oszałamiająca 261km/h (jak dla mnie autko jest super i zrobie wszystko zeby je miec w realu kiedyś)
Jak narazie Mercedes 124 2.5 TD '92. Mam go już drugi rok i nie narzekam. Duże, wygodne i ekonomiczne auto. Odkładam co miesiąc na coś lepszego, nowszego i bardziej sportowego .
Jak narazie Mercedes 124 2.5 TD '92. Mam go już drugi rok i nie narzekam. Duże, wygodne i ekonomiczne auto. Odkładam co miesiąc na coś lepszego, nowszego i bardziej sportowego .
Ale o który ci dokładnie chodzi ? Na pierwszym zdjęciu jest s13 Silvia,na ostatnim s15... Który w końcu ? s15 nie dostaniesz, nie wiem jak z s13 Silvia ale były chyba tylko na Japan. Ewentualnie s13 albo s14 czy s14a (po lifcie). s14 jest spoko, polecam .
Komentarz