Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nie wątpie że jest lepszy od tych wszystkich "pseudo terenów" bo to prawdziwy samochód a nie puszka elektroniki ze znaczkiem marki samochodowej!
    A co myslisz o nissanie 350z??marze o takim

Komentarz

• Zamieszczone przez lukasgt5
      Nie wątpie że jest lepszy od tych wszystkich "pseudo terenów" bo to prawdziwy samochód a nie puszka elektroniki ze znaczkiem marki samochodowej!
      A co myslisz o nissanie 350z??marze o takim
      Fajny wóz, ale wolałem 300ZX. Ten ma, niestety, silnik z... Renault Avantime. Design świetny, wygląd też. Ale dla przykładu - w Juiced (taka ścigałka na PC, moim zdaniem lepsza od Undergroundów) wóz prowadził się koszmarnie. Nie wiem, jak w realu...

Komentarz

• Znam tą gre i przyznaje ze dosc mocno nim tam rzucało. . .
        Ale na prawde ponoć ekstra sie nim jeżdzi bokiem. . .

Komentarz

• Gra taka jak juiced napewno nie odwzorowuje jazdy auta. 350Z jest za****sta i tyle.

Komentarz

• Zamieszczone przez S.Carter
            Gra taka jak juiced napewno nie odwzorowuje jazdy auta. 350Z jest zajebista i tyle.
            Masz racje też uważam że gry nic nie sugerują o jezdzie danym modelem!
            Na prawde jego przyspieszenia wgnata w fotel a prędkośc maksymalna jest oszałamiająca 261km/h (jak dla mnie autko jest super i zrobie wszystko zeby je miec w realu kiedyś)

Komentarz

• Jak narazie Mercedes 124 2.5 TD '92. Mam go już drugi rok i nie narzekam. Duże, wygodne i ekonomiczne auto. Odkładam co miesiąc na coś lepszego, nowszego i bardziej sportowego .

Komentarz

• Zamieszczone przez soundtropolis
                Jak narazie Mercedes 124 2.5 TD '92. Mam go już drugi rok i nie narzekam. Duże, wygodne i ekonomiczne auto. Odkładam co miesiąc na coś lepszego, nowszego i bardziej sportowego .
                A masz coś konkretnego na oku? ? ?

Komentarz

• lukasgt5 napisał :
                  A masz coś konkretnego na oku? ? ?
                  Nissan 200SX, Mazda MX3, Mitsubishi 3000GT. Najbardziej przekonuje mnie Nissan.

Komentarz

• No dla takich wozów to faktycznie warto zbierac!
                    A nissan 240 ten nowszy czy starszy (rocznik)???

Komentarz

• Jesli mowa o 240SX to 92'r.

Komentarz

• Dobry do driftu co???

Pozdrawiam fanów driftu

Komentarz

• Ale o który ci dokładnie chodzi ? Na pierwszym zdjęciu jest s13 Silvia,na ostatnim s15... Który w końcu ? s15 nie dostaniesz, nie wiem jak z s13 Silvia ale były chyba tylko na Japan. Ewentualnie s13 albo s14 czy s14a (po lifcie). s14 jest spoko, polecam .
                          NO VTEC-NO FUN

Komentarz

• Dzisiaj, to jest 19 października spadł śnieg. W Justy opony zmienione, na szczęście. Oto pare zdjątek z drogi dojazdowej na moje Osiedle

K300i to nie jest dorby aparat, ale myślę, że widać dostatecznie dużo...

Komentarz

• OMG Uroki życia w górach. Fajnie pewnie masz (mówie poważnie bo najbardziej lubie zime ;] )
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Tia. Wyszedłem rano, to jeszcze śniegu nie było, to wziąłem adidasy. Wracam - droga zasnuta śniegiem. No to trochę pod górkę buksowałem.

Komentarz

Pracuję...
                                X