Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Zamieszczone przez kyjgel
    Probe jest ciężkie, paliwożerne i calibra wygląda przy niej jak dzieło sztuki
    Calibra jest dresiarska . . . . I nie jest dziełem sztuki - Zostanę przy Swoich racjach :wink:
    Polecam MazdÄ™ 323F drugiej generacji.
    Tak, ALE:
    Zamieszczone przez imper
    Chodzi mi o coś nietuzinkowego, ale bazującego na jakimś popularnym modelu, najlepiej roadster/cabrio . No i oczywiście samochód musi być piękny
    Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      Polecam MazdÄ™ 323F drugiej generacji.
      Tak, ALE:
      Zamieszczone przez imper
      Chodzi mi o coś nietuzinkowego, ale bazującego na jakimś popularnym modelu, najlepiej roadster/cabrio . No i oczywiście samochód musi być piękny
      Pozdrawiam
      Popieram kyjgiela. Szukaj wersji GT. Jest świetna. Zresztą jak każda Mazda po '00, bo te przed były przeciętne. Albo Honda Del Sol.
      A jeżeli naprawde chcesz się wyróżniać --> MX-5, bije wszystkich w swojej klasie.

Ps. Moi rodzice mają rzadko (przynajmniej 1.5 roku temu w okolicy 50km była 1 - teraz jest z 5 albo więcej ) spotykane auto - Mazda 6. Kocham widok, gdy patrze na parking przed marketem, a tam wśród Mondeo, Passatów i innych "masowych" aut na całym parkingku stoi jedyna 6-tka. Dorobiłem jej jeszcze światła w stylu wersji amerykańskiej "6" (cztery postoje)
      Coś takiego tyle że ja mam w w czarnym kombi.

Ps2. Nie wiem jak jakikolwiek Fiat może być fajny... No może 125 i 126p.

Komentarz

probe wygląda jak statek kosmiczny, ma ociężałą sylwetkę, i uwierz mi u mnie jeździ wiele zwieśniaczonych fordów Probe...a i nie powiesz chyba że Calibra 4x4 Turbo 204KM jest gorsza od topowego Probe. Calibra jest pięknym samochodem(wiem, polecą bluzgi w moją stronę) ale zanim przyszła moda na "tuning dla każdego" a później przyklejenie do niej etykiety auto dla żelków i blachar to wszyscy wzdychali do tego auta. Nieobwieszona spojlerami spod budy i nie poobklejana naklejkami z odpustu a tylko władnym lakierze i ładnych felgach jest piękna.

Np ta. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5276915

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          A jeżeli naprawde chcesz się wyróżniać --> MX-5, bije wszystkich w swojej klasie
          Mądrze mówisz
          Zamieszczone przez PP89
          Mazda 6. Kocham widok, gdy patrze na parking przed marketem, a tam wśród Mondeo, Passatów i innych "masowych" aut na całym parkingku stoi jedyna 6-tka
          Również wielbię ten samochód, jak dla mnie to jedno z najładniejszych kombi wszechczasów :wink:
          Światła z tego zdjęcia bardzo fajne, ale ta rejestracja ? To z jakiegoś festynu ?
          probe wygląda jak statek kosmiczny, ma ociężałą sylwetkę,
          Kyjgel, ale to jest kwestia co kto lubi, czyli gust Tobie podoba się co innego i mi także :wink:
          i uwierz mi u mnie jeździ wiele zwieśniaczonych fordów Probe...
          Hmm, wszystko potrafią zepsuć . . . .
          a i nie powiesz chyba że Calibra 4x4 Turbo 20skm jest gorsza od topowego Probe
          Oczywiście, że nie !Calibra Turbo miała 260KM i napęd na 4 koła podczas gdy Probe 174KM w najmocniejszej odmianie, ale na 10 Calibr nie będzie ani jednej takiej, a biorąc 10 Fordów 4 z nich to 2,5 V6 24v, :wink:
          Calibra jest pięknym samochodem(wiem, polecą bluzgi w moją stronę)
          Nie polecą, jeśli nie ma na niej spoilerów i naklejek, to całkiem przyzwoity samochód, a w dodatku jego nadwozie ma bardzo niski współczynnik oporu powietrza :wink: Ale jednak bardziej podoba mi się Probe . . . .
          "tuning dla każdego"
          Pięknie powiedziane

Ale Probe też może być piękne
          Np.
          http://allegro.pl/show_item.php?item=371835864
          http://allegro.pl/show_item.php?item=371733966

Pozdrawiam

Komentarz

Ostatnio przeglądając allegro natrafiłem na ciekawy pojazd. A mianowicie - Nissan 200SX. Z racji mojego wieku (ledwie 16) jeszcze na własne 4 kółka poczekam. Ale wóz mnie zaintrygował. Ceny do 10tyś, silniki 1,8 turbo (około 170 koni) i napęd na tył. A do tego podchodzący pod mój gust wygląd. Ciekawa alternatywa dla Calibry (która, bez wieśningu i z oryginalnymi felgami bardzo cenię), Probe i Golfa. Ale co z częściami, awaryjnością itp.?

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
              Zamieszczone przez PP89
              Mazda 6. Kocham widok, gdy patrze na parking przed marketem, a tam wśród Mondeo, Passatów i innych "masowych" aut na całym parkingku stoi jedyna 6-tka
              Również wielbię ten samochód, jak dla mnie to jedno z najładniejszych kombi wszechczasów :wink:
              Światła z tego zdjęcia bardzo fajne, ale ta rejestracja ? To z jakiegoś festynu ?
              Nie, dlaczego? To jest auto innego gościa, który mi podpowiedział jak to zrobić, nie moje, z wymazanymi numerami w paincie, dlatego tak wygląda.
              Co do piękności. To jeśli nazwiesz mnie fanboy'em "6", to się nie obraże, bo ja to już wiem

Ale co z częściami, awaryjnością itp.?
              No mogą być problemy (części), bo jakby nie patrzył to nietypowe autko. Ale awaryjność, to mysle że nie będzie tragedii, jeśli zadbany egzemplarz, bo wtedy Nissan jeszcze nie był pod Renault, więc robił b.dobre samochody, ale jednak wiek mu da popalić.

Komentarz

Ani Probe ani Calibra.
                Mx-5 - to jest coÅ›!

Co do 200SX... w Koninie się pojawił 1 - bardzo bardzo fajne auto.

A może coś z USA?
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                  Lukas napisał(a):

PP89 napisał(a):Mazda 6. Kocham widok, gdy patrze na parking przed marketem, a tam wśród Mondeo, Passatów i innych "masowych" aut na całym parkingku stoi jedyna 6-tka

Nie, dlaczego? To jest auto innego gościa, który mi podpowiedział jak to zrobić, nie moje, z wymazanymi numerami w paincie, dlatego tak wygląda.
                  Co do piękności. To jeśli nazwiesz mnie fanboy'em "6", to się nie obraże, bo ja to już wiem
                  Wiem, że nie Twoja, a mówiąc o festynie miałem na myśli te niebieskie "neony" kompletnie nie pasujące do tak wspaniałego samochodu :wink:
                  Zamieszczone przez BelegU$
                  Ostatnio przeglądając allegro natrafiłem na ciekawy pojazd. A mianowicie - Nissan 200SX. Z racji mojego wieku (ledwie 16) jeszcze na własne 4 kółka poczekam. Ale wóz mnie zaintrygował. Ceny do 10tyś, silniki 1,8 turbo (około 170 koni) i napęd na tył. A do tego podchodzący pod mój gust wygląd. Ciekawa alternatywa dla Calibry (która, bez wieśningu i z oryginalnymi felgami bardzo cenię), Probe i Golfa. Ale co z częściami, awaryjnością itp.?
                  Ale Moim zdaniem to raczej nie jest dobry samochód jako pierwszy samochód, . . . . . Ale są wspaniałe i nic więcej nie dodam
                  Zamieszczone przez Witek Enzo
                  Ani Probe ani Calibra.
                  A może coś z USA?
                  Ford Probe to jest Amerykański samochód Wiktorze !
                  A MX-5 to nie jest rywal dla Probe czy Calibry, odpowiednim rywalem byłaby MX-6 (samochód rzadki aczkolwiek piękny i bardzo ciekawy technicznie) jeśli mówimy o Mazdach :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Jeśli ktoś potrzebuje rakietę za grosze to proszę.
                    http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3124918

Komentarz

miałem na myśli te niebieskie "neony" kompletnie nie pasujące do tak wspaniałego samochodu
                      Aha... Sory ja czasem niekumaty jestem. Masz racje, że nie pasują.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        A może coś z USA?
                        Mi się wydaje, że to raczej ten europejski Ford... w każdym razie jest trochę dresiarski

Może Audi TT?

Albo jakaÅ› stara Vetta..
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Lukas napisał(a):

Witek Enzo napisał(a):A może coś z USA?

Mi się wydaje, że to raczej ten europejski Ford... w każdym razie jest trochę dresiarski
                          Ford Probe od początku do końca był Amerykańskim samochodem !
                          Może Audi TT?

Albo jakaÅ› stara Vetta..
                          Ale to jest zupełnie inny pułap cenowy niż Barchetta :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Camaro na pewno jest wspaniałe, dzwięk niezapomniany, ale lub wypić . . . .
                            A E30 ? Raczej nie jest nietuzinkowe, a imper napisał, że szuka auta właśnie nietuzinkowego :wink:
                            I jeszcze jedno pytanie:
                            Ford... w każdym razie jest trochę dresiarski
                            Czy w takim razie E - Trzydziestki od których dałeś linki nie są "dresiarskie" ?

Pozdrawiam

Komentarz

Specjalnie wybrałem ciekawe egzemplarze. Te które podałem, nie wyglądają na dresiarskie. To nie takie zwykłe E30
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                              X