Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kierowca troche tą tapicerke pod sobą powypalał

PP89: Tego nie da się ani zobaczyć na filmie ani opisać. To trzeba... widzieć, żeby dostrzec o co chodzi :wink:

Komentarz

No ale chyba lepsze takie subaru niz zadne.Zreszta niedawno przejezdzalem kolo domu grzegorz grzyba(tak!O ile wiecie kto to jest lol) i widzialem ze tez ma subaru tylko to starsze o jeden model od mojego i tez 290 konny,a co do mojego to niewiadomo czy na pewno ma 290.Ma byc zawiezione do jakiegos faceta ktory to sprawdzi bo byc moze ma 310. (wiem ze to smieszne) Aha i te liczniki z lexusa.Identyczne ma ta "moja" mazda.
      GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Nie do faceta, tylko na hamownię
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          Hehe dużo ma przejechane
          Po cichu liczę na 500k, ale jeszcze trochę czasu upłynie :>
          narancs alternativa

Komentarz

Omega MV6

A ja jeżdze Oplem Omegą MV6 z 1996 roku!Autko ma 211KM 0-100km/h w około 8 sekund (jak był nowy to robił setke w 7,8 s ale wierze że czas zrobił swoje) v max to 235km/h wdług producenta (i rzeczywiscie tyle jechałem)!Autko jest w stanie idealnym ma ładne felgi 17'' Koning i system grający Alpine takze tez nie nażekam!Jest to przyzwoita wersja wyposażenia ale niestety bez skóry.

Co do wrażen z jazdy!Auto ma duzego kopa i potrafi mielic tyłem nawet na 3 biegu.Wyposażone jest w manualną skrzynie biegów także i do driftu sie nadaje (troche próbowalem zimą) moc wystrczy zeby bawic sie tez na asfalcie ale opon mi troche szkoda bo to Pirelli P Zero Rosso 235 a wiec calkiem nienajtansze!

Moze zamieszcze jakies fotki tylko nie mam chwilowo przyzwoitego aparatu!

A wracając do auta to jestem z niego bardzo zadowolony tylko troche za duzo czasem zdarza mu sie wypić ,ale rekompensuje to radoscią z jazdy ,wielką radoscią!

Pozdrawiam

I założe sie że Szymoniec jak to przeczyta to rzuci jakiegos teksta w stylu "nie uwieze póki nie zobacze fotek" czy cos w tym rodzaju!

Komentarz

Re: Omega MV6

Zamieszczone przez lukasgt5
              nie uwieze póki nie zobacze fotek
              narancs alternativa

Komentarz

A ja bede odmienny - Nie uwierzę póki nie zobaczę fotek

Ale te fotki nie muszą być żadnym przyzwoitym aparatem - teraz prawie każda komórka ma coś co można nazwać aparatem
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Znalazlem jedną fotke ale na słabej jakosci bo to aparat w phonie!Miałem na dysku jeszcze z zeszłego roku!

I jak sie podoba panowie tylko szczerze!!

Komentarz

Bardzo ładna jak na omege Bardziej lubie jaśniejsze kolorki ale ten też jest świetny

Komentarz

Ja też mam Omege. Witaj w klubie ;]
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek a którą generacje masz??i jaki motor??

Komentarz

A dlaczego fotka pochodzi z adresu jakiegoś czeskiego(jak mniemam po końcówce xxx.(x).cz) ? Znowu kradziona?

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                            A dlaczego fotka pochodzi z adresu jakiegoś czeskiego(jak mniemam po końcówce xxx.(x).cz) ? Znowu kradziona?

Moderator Serwer
                            Pewnie w to nie uwieżysz ale auto zostało kupione w czechach i tam nalezało do klubu Omegi a te fotki to mi facet dał na płycie

Komentarz

Moderator Serwer
                              Pewnie w to nie uwieżysz ale auto zostało kupione w czechach i tam nalezało do klubu Omegi a te fotki to mi facet dał na płycie
                              Taaak... Szkoda, że ta strona to strona z samochodami używanymi jak mniemam, bo niezbyt dobrze znam czeski. I jakim cudem dał ci je na płycie, skoro wrzuciłeś je z neta.

A propos to ja mam tę samą generacje Omegi jaka jest widoczna na zdjęciu
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moderator Serwer
                                Leżę i kwiczę
                                narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                                X