Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

już wiem skąd ostatnia sesja w gt5 poświęcona właśnie temu cifowi chyba większość wie że jestem fanem Hondy więc nie muszę się specjalnie wyrażać. Auto jest bardzo ładne no i w takim stanie plus mody pewnie swoje warte

PP89- A jak Twój bączek?

Komentarz

fakt ... indiglo trochę bazarem zalatuje. A pokrywa jest malowana VHT? Bo jeśli tak to albo to wina zdjęcia albo słabo wyszło. Reszta super ... cieszy oko, zwłaszcza gustowna, odpowiednia do tego auta felga.
      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Hehe, zegary na szczęście w nocy ładnie wyglądają Osobiście to też wolałbym aby były z wersji japońskiej,
        wyskalowane do 180km/h, no ale cóż... :wink:
        Pokrywa malowana z delikatą strukturką, nie powiem dokładnie jak to było, ale na żywca wygląda ok.
        Nie zchodzi, nie pęka i nie blaknie :wink:

Komentarz

Z tego co mówisz musi się żwawo odpychać. A w zawiasie grzebane? Opowiedz jak się prowadzi

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            PP89- A jak Twój bączek?
            Mój civic?
            Aktualnie jest po przeszczepie tylnej belki (się wygła od uderzenia) :/
            Takie tam czerwcowe przygody na drodze, sprawca zwiał (ale numery i tak zapamiętałem - do dziś nie wiem jakim cudem o tym pomyślałem), a efekt taki, że kupa zachodu z policją, na szczęście ubezpieczalnia choć wypłaciła normalne pieniądze.

Ale auto naprawione, wymiary trzyma, dupę wozi szybko i oszczędnie, także... no nie mam szczęścia coś.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              A w zawiasie grzebane? Opowiedz jak się prowadzi
              Amorki seria, progresywne sprężyny -40mm przód i tył.
              Delikatnie usztywniona, świetnie trzyma się drogi (obwodnica), a po miejskich dziurach dobrze tłumi i plomby z zębów nie wylatują :wink: Można więc przycisnąć "w zakręcie" i jednocześnie spokojnie latać "w mieście"

Komentarz

Auto fajne, ale te liczniki rzeczywiście odpustowe. Nocą tym bardziej.

Komentarz

PloTek_1 Twoja Hanka prezentuje się bardzo ładnie. Lubie oglądać tak zadbane i dopieszczone auta a jeszcze bardziej nimi jeździć
                  Uważaj tylko na kartony, bo mogą zabić Twoją Hankę

Komentarz

Duży szacun Piotrek, widać że miłości do samochodów nie prezentujesz tylko poprzez granie w Gran Turismo. Nie słuchaj tych malkontentów powyżej, to zazdrośnicy jeżdżący jakimiś przeciętnymi toczydełkami, albo w ogóle nie posiadający samochodu U mnie masz respect +10, Honda jest wspaniała i co najważniejsze nietuzinkowa

PS. Wracając wczoraj od Angello rozglądałem się za twoim cudem przejeżdżając przez Ostrów (Ostrowię? nigdy nie wiem jak się to odmienia ) ale niestety go nie wypatrzyłem...

Komentarz

Hehe, thanx siniak :wink:
                      No cóż, takie zegary nie każdy lubić musi, zegary te wrzucił poprzedni właściciel, ja zwracałem uwagę na sprawy
                      natury technicznej Z tymi budzikami przejeździłem prawie rok i nie narzekałem
                      Jednak, wypatrzyłem wreszcie licznik, na który jakiś czas polowałem i na dniach prawdopodobnie wleci takie cudo:

Ps. siniak, "przez Ostrów". Tak jest prawidłowo :wink:

Komentarz

Piękny Civ.
                        Jedynie te Slipstream wybrałbym w innym kolorze, ale i tak wyglądają obłędnie.
                        Do tego jak wlecą te zegary co w poście wyżej, będzie komplet.

Komentarz

Cześć.
                          No i wreszcie. Zegary na swoim miejscu :wink:

Honda obecnie (świeżo po umyciu i zimowe kółko )

Komentarz

Co to za patologiczne kołpaki! Już lepiej było stalówki zostawić, albo ja osobiście myślałbym o takich:

Komentarz

Zegary super, teraz auto jest już kompletne
                              I pewnie dość szybko się budzik zamyka...

Komentarz

TomakBanan - dzięki, a strzałka od prędkościomierza faktycznie leci mocno w dół, poza skalę :wink:
                                sob - hehe kołpaczki takie wleciały, gdyż musiałem trochę felgi przykryć (rdzawy nalot się na nich pojawił i nie miałem zupełnie czasu, żeby je oczyścić i prysnąć), a białe to chyba dlatego, że
                                może na wiosnę Rota zmieni kolor na właśnie taki :wink: (lub może czarny... zobaczymy jak wyjdzie )

Komentarz

Pracuję...
                                X