Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze auto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wasze auto

Honda Integra Type R

2000r 1.8 vtec 190KM

The Drive Of Your Life.

Komentarz

Åšwietne foty, a Honda na nich jeszcze lepsza... GratulujÄ™
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mmm i o to chodzi Zakochałem się od pierwszego wejrzenia Cud,miód i orzechy Gratuluję Hondzinki :wink:

Komentarz

superowa honda. A felgi idealne. Gdzie i za ile je kupiłeś ? W polsca, czy prywatny import z japonii ?
          Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Zamieszczone przez Castrol
            Honda Integra Type R

2000r 1.8 vtec 190KM

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
              moje 2 byle

Komentarz

Ta po lewej kijowa. Ale rekinek jest super. Miałem okazje przejechać się tym autem, niestety tylko jako pasażer ale wrażenia pozytywne. Stylistyka tej BMW niema sobie równych, no a to pod maską też nie śpi

Komentarz

Synciu to nie rekin... To E30 rekiny to seria E2x. E36 cabrio to samochód na który choruje od pierwszej zmazy nocnej :mrgreen:

Komentarz

To sory za pomyłkę ale tak czy inaczej bardzo mi się podoba :wink:

Komentarz

Jak dla mnie BMW skończyło się wraz z końcem produkcji E39 i E38 bo E46 jak dla mnie mogłoby nie istnieć wogóle.

Komentarz

Ooooo to widze ze nie tylko ja jestem fanem BMW na tym forum. adamwsb-gratuluje samochodow :wink: Moja taka troche bardziej komfortowa.

Komentarz

Nie no, Honda jest super, normalnie, jakbym oglądał screeny z GT5. Ja niestety nie mam czym się pochwalić, za młody gówniarz jestem. Ale jak nie zapomnę, to pokaże, chociaż, nie wiem, czy będę miał co pokazać.

Komentarz

Ciesze sie ze Honda sie wam podoba. To dzieki grze Gran turismo wybor padl akurat na to auto. Przyznam ze podobnie sie prowadzi w realu jak i w grze chociaz brakuje wirtualnej wersji europejskiej. Felgi kupione przez znajomosci to znane z Gran turismo 5 złote Advany RG II w rozmiarze 17'' Fajnie jest spelnic chociaz jedno marzenie z mlodych lat kiedy takimi samochodami mozna bylo jezdzic tylko za pomocą pada
                            The Drive Of Your Life.

Komentarz

Nie wiem czemu ale marzy mi siÄ™ taka Integra, ale czterodrzwiowa :mrgreen:

Komentarz

Nasz rodzinny czołg
                                Rok produkcji - 2006
                                Pierwsza rejestracja - grudzień 2007
                                Silnik - 3,5l
                                Moc - 250 KM
                                Ilość miejsc - 5
                                Spalanie miasto / trasa - 15l - 18l / 9l - 11l
                                Pojemność bagażnika fotele rozłożone / fotele złożone - ogromna / po złożeniu siedzeń można przewieźć 8 sztuk drzwi i ościeżnic
                                Zapierdziela aż miło, bardzo dużo miejsca i świetny komfort jazdy.
                                Bardzo dobrze zachowuje się na naszych drogach, nie czuć jazdy po dziurach, auto po prostu po nich pływa.
                                Podczas jazdy w kabinie panuje cisza a córeczka w spokoju może oglądać bajki na DVD.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X