Witam serdecznie wszystkich fanów zamykania zegarków swoich stuningowanych dyliżansach. Dziś wychodzę na przeciw potrzebom prędkości w blasku mijających lamp i reszty pięknych wozów pod osłoną nocy nielegalnych wyścigów na Tokijskich autostradach.
Mianowicie "Wangan Racing" to sposób w jaki kierowcy biją rekordy prędkości na trasach ulicznych. To właśnie proponuje wam w doborowym towarzystwie w ramach rozrywki w Gran turismo 5.
Nadal zastanawiasz się co mam na myśli? Obejrzyj filmik instruktażowy prosto z JPN.[youtube:1g9344yg]http://www.youtube.com/watch?v=y5uK6JB8bik[/youtube:1g9344yg]
Szczegóły:
Trasa:
Special Route 7.
Auta:
Tylko wozy Japońskie.
Restrykcje:
Ograniczenie mocy:
do 450BHP.
Minimalna masa:
1000kg
Opony:
Sportowe średnie
Tuning:
Dozwolone wszystkie części oprócz modyfikacji wyścigowej. Ustawienia dowolne. Moc wg.wymagań.
Cel:
Wspólna zabawa w biciu rekordu prędkości naszego auta i wyłonienie najszybszej maszyny w stawce. Dobra okazja do pogonienia się na prostej jak również do pogrzebania w autach i zgłębienia ich ustawień jak i zmian w prowadzaniu i prędkości jakie wnoszą.
Czas i data:
"Wyścig" nie będzie długi kilka okrążeń w zależności od przebiegu eventu. Data i godzina do ustalenia w zależności od dyspozycji i ilości chętnych.
Proszę o wpisy wg.wzoru:
Nick z forum,PSN,Auto.
1-Dreadlock89 Aro-89- Honda NSX Type-R "02.
Jako organizator pewnie większość uczestników mam już w znajomych. Więc założe pokój, myślę że łącze spokojnie obsłuży kilka osób. Aby pominąć szukania się proszę pozostałych o dodanie mnie do znajomych:
PSN: Aro-89-
Komentarz