Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 Wangan Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 Wangan Racing

Z Witkiem miałem spary w pierwszym wyścigu, ładne przetasowania następowały.
    W drugim byłem ofiarą karambolu i zostałem skazany na ściganie Jisawa który też sprytnie myszkował mi przy zderzaku i odwrotnie. Myślałem że dojedziemy tym sposobem Krazia który samotnie dryfował w środku stawki. Ale widziałem że Ruf,Nsx i r32 ostro walczą,a pozycje zmieniają się jak w kamasutrze. Jak lwy rzucaliście się na tunel powietrzny raz z jednej to z drugiej atakując lidera. Boli mnie że zapomniałem zapisać powtórki pierwszego biegu. Ale drugi już mam

Komentarz

Ogólnie nie polecam R32.. nie mogłem się dogadać z nim trochę, obojętnie jakbym mu skrzyni nie ustawił to max 300 bez tunelu jechał, tylko draftingiem udawało mi się utrzymywać z liderami, bo już wyprzedzić i dać samemu drafta nie byłem w stanie za to trakcję miał najlepszą, na starcie i na zakrętach
      ogólnie zdarzyło mi się kilka kraks, ale robiłem co mogłem by ich uniknąć - ewentualnych poszkodowanych przepraszam no i mam nadzieję że nie macie mi za złe szturchanie w tył na prostej - tak się w NASCAR jeździ i pomyślałem, że tu to też jest dobry myk na współpracę
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja zrozumiałem co chcesz zrobić, dawałeś prędkość komuś przy tym samemu korzystając z tunelu. W ten sposób we dwójkę można peleton nadgonić
        Ps:
        Też walczyłem że skrzynią. U siebie miałem na 370km/h żeby polecieć z całych sił te 320.

Komentarz

Debiutancki Wangan Race - ależ były emocje!
          Podczas pierwszej gonitwy trafił sie mały karambol, po którym stanąłem tyłem w kierunku
          jazdy i zostałem hen hen daleko :wink:
          W drugim Piotr wygrał ze mną swoim "Yellow-black Birdem" o... 0'00.033 hehe :wink:
          a za nami Witek swoim R32 (Witku, Twój Nissan ładnie tam "mieszał" )
          Dużo walki, skoki ciśnienia, draft i prędkości ponad 300km/h
          Myślę, że spotkamy się jeszcze pod tym szyldem

Ps. Czy każdy może zapisać replay z takiego wyścigu?? Czy tylko gospodarz??
          Pytam, bo chciałbym na przyszłość parę fotek ustrzelić :wink:

Komentarz

Każdy może.

Komentarz

Pytałeś mnie o replay, w emocjach zapomniałem Ci powiedzieć że też możesz zapisać powtórkę. Każdy może. Kompletnie wyleciało mi z głowy a szkoda bo byłyby super zdjęcia

Komentarz

To muszę się następnym razem dobrze przyjrzeć, bo za cholerę nie wiem "w którym miejscu" się to robi

Komentarz

Z tego co widzę to fajnie bawiliście się. Koniecznie muszę z Wami coś takiego pojechać
                  Jakie będą ograniczenia na następnym Wangan Racing

Komentarz

Plotek- po wyścigu, w ekranie pokoju. Na dole po lewej stronie jest mała ikonka podium, klikasz i widzisz wyniki a wprost pod nimi jest ikona zapisu powtórki. Też za pierwszym razem się naszukałem

Angello-nie wiem jeszcze. Jako że event był spontaniczny nie myślałem nad rozwojem. Wczorajsze auta były dobre, ale dla odmiany wybierzemy inne kryteria. I od tej pory wprowadziny ograniczenia PO.

Komentarz

Zamieszczone przez PloTek_1
                      Ps. Czy każdy może zapisać replay z takiego wyścigu?? Czy tylko gospodarz??
                      Pytam, bo chciałbym na przyszłość parę fotek ustrzelić :wink:
                      Ja mam replay! :mrgreen:

Komentarz

Więc Piotrze czekamy na jakieś fotki Ustrzel coś, bo naprawdę warto to pokazać.
                        A ja dopiero się od chłopaków dowiedziałem, gdzie po wyścigu się replay zapisuje
                        Wcześniej nie miałem pojęcia jak to uczynić...
                        Po następnym spotkaniu postaram się i ja coś pstryknąć :wink:

Komentarz

Fajnie bylo kiedy następny ?

Komentarz

Szkoda że tak wcześnie opuściłeś pokój. Był jeszcze drugi przejazd. No a są chętni?

Z przyjemnością zorganizuje drugi spot

Komentarz

musiałem tak szybko wyjsc bo rodzice krzyczeli żebym się zaczął uczyć ;D sorka

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                                No a są chętni?
                                No jasne

Komentarz

PracujÄ™...
                                X