Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Wyzwanie FR! 12.03.2011r (sobota), godzina 20:00.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Turniej] Wyzwanie FR! 12.03.2011r (sobota), godzina 20:00.

jezdzilem nim ostatnio i jest przyjemny tylko ze RX-8 mozna krecic duzo lepsze czasy Na razie moi B-Spec jada 24H Nurburgring wiec chwilowo jestem odizolowany od grania ale dzisiaj w nocy przetestuje jeszcze raz tego Mustanga na innym setupie zobaczymy ile bedzie warty

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

A i ja siÄ™ dopiszÄ™.
      1) PSN: Kmieciu4eveR Lexus SC 300 '97
      2) PSN: IcEnzo - ?
      3) PSN: Sasek88 - ?
      4) PSN: aRchiJWP - ?
      5) PSN: tata_arek - ?
      6) PSN: dawcio130 - ?
      7) PSN: Riko635 - ?
      PSN: adamwsb - Mazda RX-8' 07
      9) PSN: nowonioli - ?
      10) Brzoza88
      11) PSN: Chicki_331

Komentarz

To ja też postaram się być..
        1) PSN: Kmieciu4eveR Lexus SC 300 '97
        2) PSN: IcEnzo - ?
        3) PSN: Sasek88 - ?
        4) PSN: aRchiJWP - ?
        5) PSN: tata_arek - ?
        6) PSN: dawcio130 - ?
        7) PSN: Riko635 - ?
        PSN: adamwsb - Mazda RX-8' 07
        9) PSN: nowonioli - ?
        10) Brzoza88
        11) PSN: Chicki_331
        12) PSN: sobczynskii - Mercedes SL500 (R129)

Zamieszczone przez kmieciu4ever
        Wolicie wozy lżejsze i słabsze, czy cięższe i mocniejsze?
        Sprawdziłem przed chwilą Amuse S2000 i SLa, jakoś nie zauważyłem różnicy na prostej, ale na zakręcie, bez żadnych wspomagaczy i na tych oponach SL jedzie o wiele pewniej.

Komentarz

zapowiada sie baardzo ciekawy wyscig mam nadzieje ze uda mi sie jechac z wami

Komentarz

Z aut które przetestowałem najlepiej jeździ mi się Infiniti Coupe Concept i tym raczej pojadę ( chyba,że coś ciekawego jeszcze pojawi się na giełdzie,jak np M3 CSL ),poza tym inne auta które wg mnie zasługują na uwagę to: BMW Concept TTI/RX-8 Concept/FT-86 G Sports/300 ZX/350 Z Gran Turismo 4 Ltd/Skyline GTS-t Type M/X540 Chaser.
            Z mojego skromnego doświadczenia wynika,że auto którym udaje się wykręcić najlepsze czasy na treningu nie zawsze sprawdza się w wyścigu,łatwość prowadzenia staje się ważniejsza,pozwala uniknąć różnych konfliktowych sytuacji na torze,które to czasem decydują o przebiegu całego wyścigu i końcowym rezultacie.

Pozdro!

Edit
            Pokazała się na giełdzie nie bita M3 CSL '03 ( poprzednia właścicielka,urocza starsza pani tym tylko do sklepu i do kościoła jeździła ),więc zakupiłem i mimo sporego kagańca jaki musiałem nałożyć na silnik,tym właśnie autem decyduję sie ostatecznie jechać
            gg 9231179

Komentarz

Zwykłe M3 ma chyba ponad 450 PO, więc CSL tym bardziej się nie załapie.

Komentarz

Przetestowałem Skyline GTS-t Type M i RX-7 Savanna FC3S ale jak dla mnie są zbyt nerwowe. BMW Concept TTI kręcę najlepsze czasy, mimo że waży chyba z 1600 kg.
                Riko635 - rozumiem, że auta testujesz w prywatnym pokoju online, a nie w trybie treningu gt-life?

Komentarz

Od patcha 1.06 fizyka online i offline jest taka sama. Także nie ma znaczenia gdzie się testuje teraz.
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Żartujesz? to znaczy że można w multi dachować? Bo do tej pory było to niemożliwe...

Komentarz

Online physics should match offline physics.
                      Rooms should be able to set an option for tire wear and fuel load being on or off. Currently tuning a car offline reflects poorly how that car will handle online.
                      Status: completed
                      Addressed in GT5 v1.06.

Źródło: http://feedback.gtplanet.net/forums/967 ... /completed
                      A czy dachować się da to nie wiem, nigdy nie próbowałem.
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Porównanie czasów tych samych aut na tym samym torze online i offline w moim przypadku przemawia na korzyść offline ( czasy lepsze o ok 2s ).Wiem,że nie jest to test całkiem obiektywny,nie da się przecież przejechać tak samo 2 okrążeń,ale coś w tym jest.Nie próbowałem jeszcze opcji,aby online wyłączyć zużycie,być może wtedy czasy okrążeń bardziej się zrównają.
                        gg 9231179

Komentarz

kmieciu4ever posluchalem Twojej rady i przetestowalem na AUTUMN RING MINI Forda Mustanga do 450PO i musze stwierdzic ze.... Rx8 robie Mustanga o ok 2 sek na okrazeniu wiec chyba pozostane przy RX8 chociaz nie powiem ale Mustanga sie duuuuuzo latwiej prowadzi Rx8 troche nerwowa

2 krotkie filmiki z testow kazdy ma 450 PO, wszystkie elektroniki OUT poza ABSem 1 stopnia opony jak w regulaminie turnieju KOMFORTOWE MIEKKIE

1. Mustang - 47.810

http://www.youtube.com/watch?v=zbEwAKWVAqw

2. RX-8 - 45.868

http://www.youtube.com/watch?v=u1DINTLcyFg

Komentarz

A jakie czasy kręcisz na pełnowymiarowym torze? Ja jak na razie moim S2000 przejeżdżam średnio w 1.41s i nie wiem czy to dobrze czy źle.

Komentarz

teraz bez treningu puscilem caly tor i zrobilem za pierwszym razem 1:38 ale zejde do 1:35 bez problemu bo zrobilem kilka bledow

EDIT

no i tak jak mowilem 1:35 co mozna jeszcze minimalnie poprawic

http://www.youtube.com/watch?v=ry7qbBd-lcA

Komentarz

No to ze mną będzie krucho... 6sek do zbicia...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X