Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Wyzwanie FR! 12.03.2011r (sobota), godzina 20:00.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Turniej] Wyzwanie FR! 12.03.2011r (sobota), godzina 20:00.

Ja niestety odpadam, nie zdążyłem wrócić do domu na czas..

Komentarz

Zamieszczone przez sob
      Ja niestety odpadam, nie zdążyłem wrócić do domu na czas..
      ja również, chociaż nie byliśmy raczej w jednym miejscu.. :mrgreen:
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Co jak co ale ten turniej (który był świetny) pokazał mi mój prawdziwy skill... czeka mnie wiele pracy..

Komentarz

Musze naprawdę przyznać, że był to świetny turniej Niestety zaledwie 3minuty przed rozpoczęciem walki na HSR wysiadł prąd w bloku i całej okolicy na kilka minut, a gdy wróciłem wyścig się rozpoczął. Było sporo wyrównanej walki zwłaszcza na Autumn Ring. Nürburgring okazał się pechowy gdy przez gapiostwo wpadłem pierw na trawę a konsekwencją tego było bliskie spotkanie z barierką, która doszczętnie zniszczyła mój samochód i uniemożliwiła dalszą jazdę na poziomie.

Oby więcej takich turniejów, dziękuję za grę
          Nissan GT-R SpecV

Komentarz

Również się świetnie bawiłem. Przynajmniej na Nordschleife mój Mugen S2000 nie zawiódł. Na HSR łapał bok na każdej małej nierówności, a na AR dostałem strzał w bok od leny'ego i żeby jechać prosto miałem kierownicę skręconą o ponad 45 stopni. I pół wyścigu się przyzwyczajałem do skręcania w lewo :mrgreen:
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Chociaz pilnowałem tyłów to zabawa była przednia
              Nastepnym razem lepiej dobiore sobie samochod i potrenuje w prywatnym pokoju online bo jednak fizyka jest calkiem inna niż singlu.

Komentarz

Bardzo fajny turniej,oby więcej takich - mam tu głównie na myśli wszelkie tylnionapędówki.
                Super emocje,łapska czasem tak mi się trzęsły,że myślałem,że wypuszczę pada,ale na papie cały czas banan
                Jedno zastrzeżenie,co do ustawienia na starcie.Ja jakimś cudem miałem szczęście i 3 razy startowałem z pierwszej linii.Miało niby być losowe/w odwrotnej kolejności,ale chyba coś poszło nie tak,po prostu czuję się zbyt uprzywilejowany
                Może zrobić kwalifikacje następnym razem,chyba byłoby najbardziej fair.

Pozdrawiam!
                gg 9231179

Komentarz

Wyscig byl udany sorki sasek za tego strzala w bok ale jakos zauwazylem cie w ostatniej chwili i przydzwonilem
                  A-Spec - 30lvl / B-Spec - 34lvl

Komentarz

widze ze naprawde fajny wyscig mnie ominal

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
                      widze ze naprawde fajny wyscig mnie ominal
                      Nie tylko Ciebie

Komentarz

To fajnie, że dobrze się bawiliście. Pewnie nawet było lepiej, że kilka osób odpadło, bo było więcej luzu.
                        Będą jakieś informacje na temat czasów i samochodów - kto czym jechał?

Komentarz

Dziękuję wszystkim za udział. Turniej był emocjonujący a wszyscy jeździli bardzo czysto. Fajnie że każdy jechał innym modelem! Okazuje się, że w przedziale do 450 PO rządzi BMW i japońskie firmy tunerskie.
                          Riko, tata_arek i Sasek po raz kolejny pokazali klasę. Właśnie dzięki oponom komfortowym i stosunkowo niskiej mocy samochodów najlepiej widać, jak kto opanował technikę jazdy. Gdy jedziemy wozami 4x4 na oponach sportowych miękkich to mam z Wami szansę wygrać, ale i tak wolę potrenować na oponach komfortowych.

Komentarz

Zgodnie z ustaleniami w losowaniu nagrody miały uczestniczyć osoby, które dojadą do mety we wszystkich wyścigach. Na nurburgringu Sasek i Riko tak odstawili resztę, że nikt inny nie zdążył ukończyć wyścigu w 60 sekund po nich. Użyłem więc listy startowej sprzed wyścigu i strony http://www.random.org/i pierwszy wypadł numer 3, czyli Sasek.
                            Tak więc Sasek może wybrać dowolny wóz salonu do 1 000 000 Cr i otrzyma go w prezencie. Nagrodę funduje Angello_PL

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                              Tak więc Sasek może wybrać dowolny wóz salonu do 1 000 000 Cr i otrzyma go w prezencie. Nagrodę funduje Angello_PL
                              Gratuluję Sasek Czekam na info na PW lub PSN co to ma być za auto

Komentarz

O miła niespodzianka. Nigdy nie miałem odwagi kupić Art Morrison Corvette '60. Więc jego poproszę :wink:
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

PracujÄ™...
                                X