Niestety ja odpadam, nie dam rady o tej godz dzisiaj wpisalem leny205 na moje miejsce, milej zabawy wam zycze i mam nadzieje nastepny wyscig w inny wieczor niz sobotni
Niestety ja odpadam, nie dam rady o tej godz dzisiaj wpisalem leny205 na moje miejsce, milej zabawy wam zycze i mam nadzieje nastepny wyscig w inny wieczor niz sobotni
no to juz jestem zapisany na jakim torze bedzie wyscig i jak was znajde jakis nr.pokoju ?
Ja na High Speed wykrecilem 1:19,100 a na autumn ring 1:32,155
Byl to jednak Time Trial a w wyscigu z innymi to te czasy moga nie miec odzwierciedlenia ;p
Zapraszam wszystkich do mojego prywatnego pokoju od 19:30 rozgrzewka.
Do osób, których nie miałem w znajomych wysłałem zaproszenia. Do wyścigu dołączamy się przez SPOŁECZNOŚĆ -> Kmieciu4ever -> Gra w toku (kropka nad filiżanką)
Niech wszyscy pamiętają, że liczy się fair play i dobra zabawa, a nie kto dojedzie na metę pierwszy. Aby wziąć udział w losowaniu samochodu do 1 000 000 Cr należy dojechać do mety we wszystkich 3 wyścigach Opóźnienie zakończenia wyścigu wynosi 60 sekund, czyli maksymalnie można mieć minutę opóźnienia względem lidera.
Uważajcie zwłaszcza na pierwszych okrążeniach, gdy opony są jeszcze zimne - jeżeli od razu pojedziecie na 100%, to będą kraksy, wizyty w pit stopie i wzajemne żale.
Komentarz