Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Próba czasowa] Nurburgring Nordschlaife

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Próba czasowa] Nurburgring Nordschlaife

Mam sporo ustanowionych czasów, właśnie seryjnymi sportowymi i egzotycznymi samochodami. Jak wszystkie pozbieram do kupy z zapisanych powtórek to wrzucę pokaźną listę.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Kupiłem dziś seryjnego

7:58:24
      Audi RS6 Avant '08
      Seryjny 100%
      AT
      P/T Sportowe Twarde (seria)
      TCS, ABS - off
      GT Life
      DualShock 3

Komentarz

- 7.18,263
        - civic type-r '04
        - 398KM (turbinka)
        - automat
        - wyścigowe miekkie
        - ABS 1, reszta off
        - GT Life
        - G27

jutro (a właściwie dziś) spróbuje ponad 400KM hondą s2000 którą mam w garażu, tym prawdziwym również że się pochwalę (237KM)

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
          A-Spec - 37lvl / B-Spec - 39lvl
          License Tests - 60x GOLD
          GT5 Game Progress - |||||||||| - 98%
          Re5pect
          Wrzucaj swoje czasy, rozkrecimy ten temat
          Nordschlaife od dwóch dni to moja kochanka

Komentarz

No ja zamierzam pojeździć całkowicie seryjnymi niemieckimi autami i powykręcać czasy tylko jeszcze muszę parę kupić z salonu, bo niektóre miałem dotknięte tuningiem

zrobiłem małe zakupy seryjny merc C63 AMG to istna maszynka do driftowania, japa strasznie mi się cieszyła, M3 '07 bardzo ładnie drogi się trzyma, bokiem można lecieć nawet przy dużych prędkościach bez obaw o niekontrolowaną utratę przyczepności

Komentarz

Nurburgring Nordschleife:
              Seryjne sportowe/egzotyczne samochody:
              7:01,937 - Bugatti Veyron 16.4 '09 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
              7:14,424 - Lamborghini Murcielago LP670-4 SV [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS:OFF ABS:1; Trening; Driving Force GT] - Sasek88
              7:14,707 - Audi R8 5.2 FSI quattro Chrome Line [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:23,590 - Ferrari 458 Italia '09 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:24,544 - Nissan GT-R '07 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:25,778 - Ferrari Enzo [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:25,374 - Chevrolet Corvette ZR1 (C6) '09 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:27,490 - McLaren MP4-12 '10 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:28,987 - Merc-Benz SLR McLaren (19 inch Wheel Option) '09 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              7:36,067 - Merc-Benz SL65 AMG (R230) '04 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88

Wyścigowe samochody/race car'y:
              7:24,470 - Lutecia Renault Sport Trophy Race Car '00 [MT; Seryjny; Wyścigowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88

Nurburgring TYP V:
              Seryjne sportowe/egzotyczne samochody:
              8:42,831 - Tommykaira ZZII '00 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              8:46,400 - Art Morrison Corvette '60 [MT; Seryjny; Sportowe-Miękkie; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              8:53,720 - 1970 Ford Mustang Trans-Cammer [MT; Seryjny; Sportowe-Miękkie; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              9:43,995 - Nissan Fairlady Z Version S (Z33) '07 [MT; Seryjny; Sportowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              10:18,429 - Audi TT Coupe 3.2 quattro '03 [MT; Seryjny; Komfortowe-Miękkie; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88
              10:39,487 - Chevrolet Corvette Coupe (C2) '63 [MT; Seryjny; Komfortowe-Twarde; TCS: OFF ABS: 1; Trening; kontroler: Driving Force GT] - Sasek88

Na początek tyle. Postaram się wrzucić więcej w następnym tygodniu. Czasy nie są wyżyłowane, na pewno da się je pobić, bo każdym wozem zrobiłem max 3 kółka. Wpisałem wg. formy zapisu, łatwiej ci się skopiuje. :wink:

Komentarz

Dzięki temu wątkowi na nowo odkrywam GT5 bo suzuki 1000 straaaaaasznie nie chce mi się jechać, a zbieram na 32lvl (nur 4h), a tak to przy okazji potestuję nowe auta, których w życiu bym nie zakupił pewnie nie miałem dziś dużo czasu na grę, ale ciągle jestem pod wrażeniem tego mercedesa C63, że tyle frajdy z jazdy daje w serii

Komentarz

6.38,464 - Castrol TOM'S SUPRA '97 [MT, seria, Wyścigowe-Miękkie, TCS:OFF ABS:1; Trening; G27]
                  7.02,757 - Honda s2000 '01 [MT, 431KM, Wyścigowe-Średnie, TCS:OFF ABS:1; Trening; G27]

Ta Supra jest niesamowita, genialna trakcja jak na RWD i stabilność, docisk przy prędkościach150-240 idealny, powyżej przeszkadza w v-maxie, ale i tak kończy na odcięciu na 6tce na najdłuższej prostej na Nurburgringu. Może spróbujecie? Myślę że 1,5-2,0 sekundy można jeszcze urwać.

Przejechałem pół kółka Zondą i nie odpuszczę dopóki się jej nie naucze, z gazem trzeba aptekarsko, a na każdej nierówności których na tym torze nie brakuje wymaga refleksu wiewiórki nawet przy ponad 200kmh

Komentarz

Wydaje mi się, że bardziej pożądane byłyby czasy jednak autami seryjnymi, w 100% seryjnymi. Nawet do serii założyć wyścigowe miękkie (gdy większość drogowych aut ma sportowe twarde) to już przegięcie, ale spoko najwyżej zrobi się drugą listę tylko z autami seryjnymi. Poza tym autor wątku chyba śpi

Komentarz

Post kierowanych do wszystkich. Nie będę dzielił tej listy na jakieś podkategorię. Ten temat jest stworzony wzór próby czasowej stworzonej na forum (odnośnik w pierwszym poście). Więc proszę wszystkich aby nie marudzili i wrzucali czasy. Nie chodzi o wykręcenie najlepszego czasu, lecz o czystą przyjemność z jazdy i ewentualne wrzucenie czasów na forum. A jeżeli ktoś oszukuje i odejmuje sobie sekundy to delikatnie mówiąc jest dziwny.

Z innej beczki. Dziękuje za zainteresowanie się tematem. Przepraszam za długą nie obecność na forum, ale nie zależało to ode mnie.

A i jeszcze jedno. nie ma ograniczeń dotyczących samochodów. Możecie pojechać i Bugatti ale także amfibią od WV. Takie czasy kółek też będą mile widziane.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Zamieszczone przez GTManiac
                        Post kierowanych do wszystkich. Nie będę dzielił tej listy na jakieś podkategorię.
                        Jestem za

BTW Skąd macie Veyrona? W trybie szybkiej gry go nie ma a na robienie kariery w profilu żeby natłuć cash nie mam czasu (choć pewnie chęć rozwiercenia GTRa będzie silniejsza i się zmuszę). No i dajcie znać jakie czasy macie Suprą

Komentarz

Veyron'a się dostaje za jakiś wyścig, nie pamiętam teraz gdzie. Po za tym jest już od prawie miesiąca w Sieciowym Salonie Kolekcjonerskim :mrgreen: , no i zajrzyj do tematu farming kasy, na Veyrona da się w godzinkę zarobić.

Część czasów zrobiłem na Nurburgring Typ V, czemu wpisałeś je pod Nordschleife?

Komentarz

Dziękuje koledze za zwrócenie uwagi, że niektóre czasy zostały wykręcone na Nurburgringu Typ V. Jest oddzielna kategoria, więc jeżeli ktoś posiada czasy z tego toru to także proszę podawać te wyniki z uwzględnieniem że to ten typ pętli.

Ja za niedługo także coś wrzucę ze swoich czasów, trochę się tego uzbierało.

Piast Gliwice do T-Mobile Ekstraklasy

Komentarz

Dobra, to jak się zbierze trochę czasów aut seryjnych to zrobię oddzielną listę, żeby każdy mógł porównać możliwości danego auta. Już nawet nie chodzi o możliwość wykręcenia czasu o 1 sek lepszego np. ale o to by mieć porównanie jaka różnica jest między poszczególnymi autami w GT5. A już na pewno każdy będzie miał seryjne auta i będzie mógł porównać w co warto zainwestować Scena GT5 dopiero początkuje ale za jakiś czas komuś na pewno przyda się taki "tutorial" Poza tym chętnie porównam wyniki poszczególnych aut w serii z oficjalnymi wynikami uzyskanymi w rzeczywistości na Północnej Pętli.

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                                Veyron'a się dostaje za jakiś wyścig, nie pamiętam teraz gdzie. Po za tym jest już od prawie miesiąca w Sieciowym Salonie Kolekcjonerskim :mrgreen: , no i zajrzyj do tematu farming kasy, na Veyrona da się w godzinkę zarobić.
                                OK ogarnę to, a Ty spróbuj zrobić szybkie kółko Supryną jeśli znajdziesz czas, ciekawość mnie zżera

Komentarz

Pracuję...
                                X